Tro det eller ej..

Jag har två dagar kvar i staterna, vilket känns toppen men samtidigt hemskt. Det jag saknar mest dock är mina vänner från resan, dom grävde stora hål i mitt hjärta.

När jag kommer till Sverige ska jag låta bloggen vila lite. Jag har ingen direkt anledning, även fast jag haft 3 veckors vila så känner jag att jag vill ha vila medvetet och helt enkelt börja på ny kula 2009.

Men vi hörs 2009 :) Ha en god jul och en go nyår!

Puss och kram

Det är över nu..


Men jag kommer ihåg alla dagar med dig, dom är över nu.

Snacka om blandade känslor, jag är jätte glad att få åka hem på torsdag, jag är jätte glad att se barnen, jag är jatte ledsen att åka ifrån mina underbara nya vänner, jag är ledsen över att lämna barnen igen. Suck, det går liksom inte ihop.

Nu är resan över, det är verkligen hur hemskt som helst. Jag kommer nog sörja mer när jag kommer hem för jag var överlycklig sen jag kom innanför dörrarna här och fick vara med barnen, gud va dom saknat mig :P haha. Dom kunde inte sluta prata med mig och inte sluta röra mig eller slappa mig ur sikte. Så jag har myst med dom ikväll och tittat lite på film.
Men samtidigt får jag medd på facebook ifrån Jodie, och då kommer nästan tårarna med en gång. Gud jag älskar verkligen dom tjejerna, Jodie och Sarah. Helt underbara.
Lee är verkligen också helt underbar, sånna goa vänner verkligen.

Dom ska komma till Sverige någon gång, jag ska visa dom allt :P haha! Och jag ska få komma till Sarah så ska hon visa mig London :)

Nu är det full gång med bilder kan jag säga, fixar och donar. Vill få upp allihopa på facebook så alla ifrån trekken kan se, så vill jag få upp lite granna här också i framtiden. Men det kommer, var lugn.

Jag kan väl hitta någon bild på oss som ni kan få se :)



Jodie, Jag, Alex och Sarah.



Sarah, Jag och Lee



Söta Jodie och jag



Renae, Mike och Jag




Det får ni så länge, nu ska jag sova och imon ska jag följa tösen till bussen :)

Pusspuss.


Och vad jag saknat min egna dator :)  (Patetiskt)

Javligt sur!


MIN SISTA KVALL!! Och kan ni gissa vad som hander, dom javlarna tar mitt ID kort. Han erkande att det var riktigt bra gjort och att han sag att jag lagt mkt energi men han gav det till sin manager. 
Det som suger mest ar att jag seriost tankte satta in det i min scrapbook som ett roligt minne, men han tog det!!! ELAK!

Sa jag fick ga hem och satta mig har, var ju andra trott men det e ju sista kvallen liksom. Suger saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mkt.



Jag ar redan igang och kollar pa nya resor, www.statravel.se ar ett bolag som har riktigt billiga flygresor. Jag sokte tex pa en enkelresa till Nya zeeland och det blev 15 000 kronor. Pa sta fixar dom ihop en liten rutt for ca 10 000 beroende pa vart man vill aka. Jag hittade en rutt i asien for ca 12 000 och det ar ju ingenting. Man kan bestamma helt sjalv nar man vill aka och hur lange man vill stanna pa olika stallen.
Sa de e jobb som galler nar jag kommer hem, jobb jobb jobb. Men som jag och Jodie diskuterade, det kommer bli lattare att spara ihop en resa nar jag kommer tjana mer an 5 ganger min lon har. 

Sarah vill inte heller sluta resa, hon ska forsoka ta sig upp till SF och stanna dar nagra dagar innan hon aker hem. Lee har andrat planerna helt och hallet. 

Det har varit sorgligt idag, speciellt ikvall under varan sista middag. Tararna ar aldrig langt borta, far ont i magen bara jag tanker pa det. Men jag Sara och Jodie kommer ha en mysig tjej helg innan jag drar pa sondag. 

Fasen vad tiden har gatt fort, tank att jag ar hemma nasta vecka. Hoho jaja. 

Usch, manga kanslor i hela kroppen som krockar hela tiden. Jobbigt.


Idag var vi iaf pa Sea World och SHIIIT va kul det var!!!! Vi sag en delfin show och vi sag en spackhuggare show och vi sag isbjornar och pingvinger och valar och faglar! Sa jakla roligt verkligen, det var en otrolig show med spackhuggarna. Sa oerhort vackra och unika.

Nu ska jag ta en dush tror jag, sen blir det sangen. Packa ihop allt ocksa sa att de e klart, det ska bli oerhort skont att fa sova pa samma stalle i hela tre natter.

Jag ar lite radd dock att jag kommer bli for bekvam hemma och slappa till mig, alltsa inte ut och resa igen. Men det kanns ganska omojligt.

Jaja, nu ska ja sluta tjota. Jag ar skit forbannad iaf och ledsen, tusan!!

puss och kram

San Diego


Lisa, tell Brian im in San Diego. He was so surprised that there is actually a place called San Diego, like Go Diego Go.


Nu har vi landat i San Diego, tva natter kvar till resans slut. Jag far ont i magen bara jag tanker pa det, men jag kommer spendera helgen med tre favoriter, Sarah Jodie och Lee. Imorgon ska vi till San Diego Sea World och roa oss, det blir antagligen inget Zoo for vi har inte riktigt tid. Har vi tid ska jag definitivt ga, men har vi inte tid kan jag inget gora. Jag har redan betalat for Zoo, sa om vi inte gar dit laggs dom pengarna till Universal studios pa fredag i LA. 

Jag saknar skydiving, jag tanker pa det hela tiden och jag vill gora om det igen och igen och igen. Jag saknar min gubbe som ja hoppade med, gubbe va val a ta i men han va sa jakla rolig. 
Jag vill gora det igen! NU! Basta jag nansin gjort, definitivt. 

Som sagt, jag kan inte sluta tanka pa det.

Vi bor pa ett hostel, delar rum med tjejerna Sarah, Alex och Jodie. (Kan verkligen inte sluta tanka pa det) Vi ska ut och ata snart, men det blir billig middag. 
Imorgon ska vi ha hejda middag, hor ni hur hemskt det later? Jag vill verkligen inte att resan ska ta slut. Aldrig.
Nu har jag verkligen kommit underfund med att det ar detta jag vill gora. Jag alskar kanslan att komma till nya stallen varje dag, nya hostel nya manniskor. Att se skillnaden pa olika stader, olika lander. Underbart, detta har varit som tre basta veckorna i mitt liv, och dom kommer att vara svara att sla.
Pa en helg akte jag helicopter over grand canyon, skot pistol i Las vegas och fallskarm over Las vegas oken. 

Plugga? Just nu kanns det langt bort, hem och jobba sen ut och resa igen! Ideer poppar upp i huvudet hela tiden. 
Men narmast e nog ett besok fran en engelsk tjej, haha! Hon sager att hon inte kommer kunna overleva utan mig, for sot e hon. Jag har fatt en konstig plats i denna gruppen, som jag alskar men ocksa kan bli stord pa. Det hander sallan at dom skrattar med mig, dom skrattar oftast at mig. Over roliga kommentarer eller korkade uttalanden. Pratar man med mig kallas jag Tina, pratar man om mig kallas jag Sweden. 
Men jag alskar det, och hade jag kunnat valja sa hade jag plockat ut mina vanner ur gruppen och rest varlden runt med dom. Det som e jobbigt ar att jag kan inte gora det. 
Ah! Jag onskar ni kunde forsta, det ar som att man upptackt vad man antligen ska gora, vad livet ar menat for. 
Det skulle vara svart att gora en till Trek, eftersom det blir en helt ny grupp. Vi har verkligen haft jatte tur med trekkare och ledare. Den gruppen vi motte i Las Vegas var helt rubbad, dom var 8 stycken. Ett gift par, ett par som bokat resan ihop med gjorde slut innan och var ex under resan, tjejer som inte tyckte om varandra m.m. Imorse tex lamnade tre tjejer gruppen, dom hade 2 dagar kvar. Dom var sa fulla i vegas sa dom kunde knappt prata med varandra efterat utan att skammas, for mig kanns det knappt. For vi har varit med varandra sa lange i denna gruppen, och blir jag skit full sa skams inte jag och det gor ingen annan heller. Dom hatade ocksa deras trek ledare, som jag horde var helt knapp. 
Sa det kan ga ritkigt illa ocksa!

(Jag vill hoppa ut genom ett plaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan)

Jag langtar ocksa hem valdigt mkt, men det ar svart nu under resan. Jag vill verkligen inte att det ska ta slut, men allting har en ende.
Det kommer bli sjukt jobbigt att flyga tillbaka till NY pa sondag och stanna dar innan ja aker hem. Usch, manga tarar framfor mig.


Men nu ska jag dra mig! Ha det bast, puss och kram

SKYDIVING


Tjenare, idag har jag hoppat ut ur ett flygplan och glidit runt over las vegas oken. Det basta jag nagonsin har gjort nagonsin, helt otroligt. Jag har allt pa dvd sa det ska visas sen nar ja kommer hem. Hade lite problem med min dragkedja sa nar vi foll gick den upp och tuttarna trillar nastan ut. Men det ar kul att ha anda.

Batteriet dor snart pa datorn, sa ja maste ga. 

Men vi har iaf skit kul har, jag langtar dock hem jatte mycket verkligen. 
Det ska bli underbart att komma hem nasta vecka, det ar verklige overkligt. Men underbart.

Jag skot pistol igar med, med nan svart liten. Det va laskigare an att flyga fallskarm, idiot gubben som hjalpte mig va helt psyko...


Hmmm, ja.. jag langtar hem otroligt mycket, saknar min mamma sa jag far ont i magen verkligen. Det gor ont i hjartat, ett helt ar utan den viktigaste personen i mitt liv. Men jag klarade det.


Ska ga nu! pusspuss

RSS 2.0