Jag har..

.. världens bästa värdfamilj!

Jag menar verkligen inte att skryta med detta för att få alla andra att må sämre. Men jag mår så himla bra över att jag har en bra värdfamilj.

Jag berättade för mamman med att dom är en jätte bra familj, och man behöver inte vara miljonär. Hon blev väldigt glad :)

Imorgon börjar jag klockan 1, jag trodde jag skulle göra sysslorna innan och sen passa barnen klockan 1. Men jag kan börja göra sysslorna klockan ett så jag kan gå till gymmet å så innan, sa värdmamman själv.

På lördag SKA jag se Step up 2!! Som jag längtat..

Amanda och jag har nu sökt upp IKEA och det ska besökas snarast, för inhandling av dl mått och knäckebröd.
Sitta i svenska soffor, jag kanske hittar syrrans! Så kan jag ligga där och tänka tillbaka till roliga minnen jag hade i den soffan. När jag hade kuddkrig med din pojkvän, alla 10 gånger. När jag vaknade upp och hade jätte ont i huvet och va jätte törstig (blir sjuk av din soffa asså). 

På lördag blir det iaf city, ska möta min käraste vän Anneli och krama henne i en timma. Sen ska vi väl hitta upptåg! Jag vill bege mig till IMAGINE skylten! Ska jag minsann ligga breve, å ta ett kort. Har ett tips för att spara pengar med, jag ska ha med mig ett äpple och en juice. Så slipper jag lägga pengar på det, eftersom jag är snålast i stan.
Håller jag hungerna borta lite längre.

Nästa vecka börjar kursen (om ni inte redan har förstått det), det blir nog buss för det mesta men nån gång får jag nog låna bil. Kostar bara 12 kronor en väg. En åktur på en timma, jippi. Men med gott sällskap så funkar det med!

Söndag hoppas jag att det blir matlagning för min del! Jag har hittat MASSOR av recept och jag kan inte vänta tills jag får prova att laga dom. Bara jag får ingredienserna, så ska jag nog lösa det. Förstog nu att det inte behöver vara så svårt :)


Lisa sa att min mamma kommer nog bli chockad när jag kommer hem, kunna laga mat, plockar undan efter mig själv, tvättar min tvätt (gjorde jag faktiskt lite hemma innan med), gör disken oftare. Det du morsan!

Men nu orkar jag inte sitta här mer! ha de bra allihopa!


Kommentarer
Postat av: mamma

Jag kommer inte att bli chockad, bara så himla skönt att få hem någon som kan ta över lite hushållsysslor :). Men jättekul att du tar tag i sådant nu, när du inte har en morsa som gör allt för dig.
Puss

2008-02-22 @ 21:57:03
Postat av: Ida

hejsan.. ser att du är au pair i new york. Vart i ny bor du och har du varit här länge..
Jag är med au pair (nybliven)en bit utanför new york..
Ha det bra Kram Ida

2008-02-23 @ 02:01:55
URL: http://idaellinorh.blogg.se
Postat av: Mikaela

Hej. Jag har gjort en lista med au pair-bloggar i min blogg. Har lankat dig, men vart i New York bor du? Svara garna i bloggen: http://theworldsgreatest.blogg.se/1203699479_au_pair_bloggar.html#comment

2008-02-23 @ 16:15:11
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se
Postat av: Ida

okaj trevligt..ju.. jag bor i sloatsbur, ny (en liten skit håla) är som sagt ny här och förösker hitta lite umgänge runt omkring så att vistelsen böir toligare =)

2008-02-23 @ 17:31:50
URL: http://idaellinorh.blogg.se
Postat av: Lydia

Hejsan! Jag ahr alltid velat vara aupair i Amerika. Kostar det mycket? Vill ha lite tips... tackar i förväg :D

2008-02-24 @ 17:30:15
URL: http://www.lydiasvardagsmat.blogspot.com
Postat av: syster

hur var filmen?? vill ha lite nytt här på bloggen...
pöss

2008-02-24 @ 20:22:55
Postat av: Amanda

Hej! såg att du var Au pair i Usa så tänkte höra vilken organisation du åker med? Jag är nämligen intresserad av att åka så tänkte att det kanske är bra om man kollar upp lite i förväg vilken organisation som rekommenderas av de flesta :)
Kram Amanda

2008-02-25 @ 00:03:44
URL: http://amandaahaglund.blogg.se

Skriv något!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0