- Shut off the shower!

Okej!

Nummer 378 på listan:
Tvättat håret i en diskho, i köket hos en värdfamilj - Avbockat!




Vi har haft gäster i helgen, Franks syster kom hit med hennes två barn + au pair. Jag märkte ju inte direkt av trängslen, för i det här hemmet blir jag inte utslängd från mitt rum när det kommer gäster. Känner någon sig träffad?

Rita, som Franks syster heter, hennes yngsta var med. 2 åring adopterad från Kina, vacker? Ja! Det strålade verkligen om henne, hon kunde knappt säga ett ord, men man smälte verkligen. Sån gullunge!

I lördags var jag på poolparty, när gästerna anlände. Så jag slapp med det böket. Partyt var riktigt roligt faktiskt, vi virrade dock runt i en halvtimma innan vi kom fram. Men väl framme var det mat! Gott gott, jag var inte så värst hungrig men det blev korv med bröd. Det slinker alltid ner.

Vi var tvugna att skynda in ett tag, då åskan kom och dundrade förbi. Tillslut klarnade himlen och vi plaskade i! Jag flög i som en raket, den poolen va go. Jag, Amanda och Fernanda låg säkert i 2 timmar, medans dom andra tyska tjejerna gick upp titt som tätt, och tidigare än oss. Amanda kom också på att hon skulle ha pool när hon blir stor.


När vi hade dushat klart och blivit lite rena iaf, då var det dags för tårta! Jättegod var den faktiskt. Det blev lite mingel och prat om allt och inget. En trevlig kväll, vid halv elva blev det hemgång. Eller om det var halv tolv.. Minns inte..

            


Theresa Amanda och Fernanda, helt underbara människor! Bilden där bara min ben syns pytte lite, där e de meningen att hela jag ska synas då jag hoppar. Men Fernanda suger på att ta kort :P
Bilden där jag och Amanda är halvägs uppe, där ska vi vara uppe med armarna flaxande. Men, Fernanda...


Vaknade i ganska bra tid på Söndag morgon, packade väska för stranden och cyklade till våran lilla "bay". En strand, men inget riktigt vatten. Det är mest äckligt för alla båtar som åker där fram och tillbaka. Och på samma plats är poolen jag åker till med barnen.
Jätte skönt att bara ligga för mig själv och lyssna på musik, ta det lugnt. En perfekt söndag helt enkelt. Men så kommer åskan, såklart. Livvakterna blåser i piporna och jag måste gå! Jag fick iaf några timmar. Sen blev det en skön dush och en film!

Igår åkte vi allihop tillsammans till en strand vid Rockaway Beach. Lisa var hemma från jobbet så det va kul. Vi packar och gör oss iordning, allting rullar på. Vi hoppar in i bilen och stänger dörrarna.

- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

- OPEN THE DOOR OPEN THE DOOR!

Okej, panik? JA! Min lilltös fastnade med fingrarna i dörren! Och vet ni vem som tjatar mest i hela världen på henne att inte slå igen dörrar, ALDRIG leka med dörrar någonsin? JAG! Så fort hon ska skämtar och slå igen en dörr eller nått så blir jag alltid förbannad å säger till henne. Men, det hjälpte inte.

Eftersom vi åkte i en minivan var det nog bättre, än en vanlig bildörr. Eftersom dörrar på en van är automatiska, dom går igen av sig själv i en ganska långsam takt. Det är som ett lock som läggs på en låda, så man kan klämma sig runtom hela dörren, inte bara där fram där man "ser" dörren gå igen. Så lilltösen håller några fingrar bakom hennes huvud mot "väggen" tror hon. Men där hon håller fingrarna lägger bildörren sig och klämmer hennes fingrar.

Jag hoppas ni förstod något av förklaringen.

Samtidigt som Lisa försöker öppna där bak, då försöker Rita öppna där fram och då öppnar den sig inte. Men efter några sekunder går den upp, lilltösen är jätteduktig och står på gatan. Skriker dock som en tok, men vem hade inte gjort det. Hon får is på handen och Lisa går in och ringer.

Jag sitter med tre barn inne i en bil, och har inte en aning om alla fingrar e av eller om det inte ens är något. Barnen frågar saker hela tiden, och det är svårt att finna svar till alla.

Jag säger -Hoppas den bara är svullen.

Då börjas det.

- Är det bra om den är svullen? Är det bättre än blod? Men om jag skär mig, då blir jag inte svullen? Tänk om hon blöder? Blir hon svullen då?

Ni förstår...

Då kommer den andra au pairen ut och säger att 2 fingrar är svullna, men bilen kör ändå med riktning mot sjukhus. Röntgen, men inget syns. Så äntligen iväg till stranden! Men jag måste skryta om hur duktig lilltösen är som var så duktig.


         

Sötungen ser ni på bilden längst till höger :)


Vi var hemma vid 6, då hoppade jag i poolen med barnen och svalkade av mig. Otroligt skön, den var varm och go efter en hel dag. Jag slockande ganska gott på kvällen kan jag tala om ;)


Idag åkte gästerna hem, så det har varit en helt vanlig dag för mig. Vi åkte på en cykel tur, inte jag som får knalla på, och efter den blev det en tur med vagnen. Jag visste inte vad ja skulle göra med dom efter jag tryckt i dom lunch. Eftersom hon hade ont i örat från poolen dagen innan, då fick jag inte ta i dom där. Solen sken som aldrig förr, jag ville inte gå miste om den.

I med dom i kärran, så bar det av i en timma. Skönt för dom, kämpigt för mig. Vi var ute en stund efter turen, då satt jag bara och svettades och bokstavligt talat stekte i solen. Varmt varmt varmt.


Dagen gick fort, dushade dom sen middag! Jag kikar ner i källaren och ser att det är massa vatten på golvet, så när Lisa kommer hem visar jag henne. Antagligen tvättmaskinen!

Jag körde iväg en sväng till bibblan, hyrde en film. Vänta på "Den vita stormen", den skickas från ett annat bibliotek.
När jag kom hem skulle jag ta mig en välförtjänt dush!
Jag snor samtidigt lite av tjejens balsam, tar faktiskt ganska mkt då håret är torrt och slitet. Tänkte låta det sitta i en stund och göra håret gott.

- MARTINA, SHUT OFF THE SHOWER!

Där står jag.. I en dush, med mer balsam i håret än någonsin. Inte ens fått tvätta kroppen med tvål. Då ska jag stänga av...? Jag går ur dushen, virar en handduk om mig och frågar vad f*n det e som händer.

Då är det en läcka någonstans från dushen ner till källaren, så när jag dushade blev det ännu mer vatten där nere. Vilket Lisa märkte då barnen behövde gå på toa, och skulle gå i källaren eftersom jag var på toan.

Jag fick ta på mig kläder, och gå ner till diskhon i köket. Dom har en såndär slang man kan ta loss och använda nästan som ett dush munstycke. Det gick fint, men inte riktigt vad jag hade tänkt mig.


Tokigt, eller tokigt?





På söndag ska jag se Mamma Mia på Broadway! Wohooo! En biljett kostade 67 dollar, så jag slog till. Ska gå med Amanda och hennes syster som är här och hälsar på!

Kan ni också tänka er att jag är ledig på torsdag och fredag!? Vilken lyx, jag ska dock jobba söndag lite innan showen. Men det är det värt! Två hela dagar, slappa på stranden? Ja!



Nu ska jag titta på Love Actually, och bara slappa. Med min odushade kropp......


Marie! Maddis sa meningen var att det skulle finnas en skiva med bilder i brevet, men där fanns bara en tidning. Först när jag fick det tittade jag igenom paketet tio gånger innan jag knycklade ihop det. Och efter Maddis sa det tittade jag en gång till. Nada, ingenting!




Puss på er! Sov så gott :)


Kommentarer
Postat av: marie

Ska du på mama mia? Jag é så avis på dig, vill se den med. Alla säger att den är superbra. Det låter som om du har det alldeles underbart, med poolparty och svullna tummar. L

Kram

2008-07-02 @ 08:53:12

Skriv något!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0