Helgen är förbi, lika fort som vanligt..

Det känns som att tiden flyger iväg, det var nyss fredag och imon börjar jobbet igen.


På lördag morgon fick jag sovmorgon, fick sova lite längre än förra veckan. 35 minuter mer för att vara exakt, men jag vaknade ändå 10 minuter innan klockan ringde. Typiskt. Jag knallade upp och gjorde iordning mig, barnen och Lisa va vakna redan. Jag skulle knalla ut för att gå mot bussen när Lisa säger att barnen ska ta på sig jackorna, så hon kör mig. Skönt faktiskt, att inte behöva gå i iskall blåst. Väl på bussen så hade Amanda sparat en plats till mig :) Buss turen va guppig som vanligt, vi kom lite sent faktiskt, men snäll som hon är så sa hon att vi skulle ta det lugnt. Yogan va lika jobbig idag som den va förra veckan, armar upp i luften och konstiga ställningar. Men intressant och kul är det, tur är väl det! Efter det blev det lunch, affären där är väldigt bra faktiskt. Dom har bra valmöjligheter, inte massa onyttigt. Dom har bra mackor, grovt bröd med frön osv. När vi va mätta och belåtna drog vi oss mot klassrummet, idag va det lite intressantare med foto kursen. Vi fick se linser och han tog kort på oss och visade skillnad på massa olika saker. Man lär sig lite varje gång, och det är väl det som är huvudsaken. Vi fick exprimentera lite med våra egna kameror också, hittade massa kul grejer som man kan använda!

När lektionen va klar så beredde vi oss på att gå ut i spöregnet, vi tog en buss mot Target och där hittade vi hörlurar till och jag fick äntligen min "Vänner" serie. Säsong 1! Nu börjar samlingen, ska minsan köpa allihopa :)


Det blev hemgång och väl hemma va det ingen ström. Tur va ju att det va ström i mitt rum, men inte på toan. Så när det började bli mörkt ute så fick jag ta med mig mobilen in på toaletten för att se någonting. Illa..

Sen så funkade inte internet, så det blev ett riktigt Vänner race där under kvällen. Men tillslut vid 1 på natten fungerade internet igen, å där fastnade jag ett tag.

I morse så bestämde jag och Amanda att det blev till att göra någonting, så istället för att sitta vid datorn hemma i sängen så tog jag tåget till Long Beach och vi satte oss på Starbucks med datorerna. Väldigt mysigt faktiskt, satt och surplade på varsin kaffe.

image93

Trött på en söndag morgon


 

      




När vi fått träsmak i rumporna så vandrade vi mot Board Walken, så himla fint. Det va en känsla när man såg det där, hur lång strand som helst. Jätte vackert!!

image89

Det blåste riktigt kraftigt kan jag säga

       




Vi drog oss tillbaka mot Amandas hus och tänkte beställa hem lite mat, men hennes pojkvän loggade in så vi blev sittandes ett tag, pratade lite om hur mycket vi ogillar kungsbacka (Han kommer från Onsala, där jag kommer ifrån med) och tiden rinner iväg. Så vi tar bilen till en Diner och tar en Gyros tallrik. Gott med mat, med tanke på att vi druckit oss mätta under dagen av kaffe.

       



Amanda åker minsan till Florida på lördag, vad avundsjuk jag är. Skulle gott vilja ha lite värme och sol! Men det kommer hit snart förhoppningsvis, jag har så många planer i sommar! Nu när jag sett stranden så lockar det ännu mer, förhoppningsvis så kommer jag och Amanda få träffas ihop på stranden med barnen så vi slipper vara ensamma på varsin sida av stranden. Kommer bli hur mysigt som helst, om Amanda stannar då. Jag fick reda på i veckan att jag kommer ha barnen i två veckor, under hela dagarna. Sen kommer dom gå i sommarskola i sex veckor ungefär från 9 till 12. Ganska lagom tid faktiskt, låter mig göra iordning och kanske träna så har jag allting klart så vi kan åka till stranden eller poolen eller parken när dom kommer hem! Sen har jag dom i 2-3 veckor hela dagarna, innan skolan börjar. Längtar längtar längtar, till underbara sommaren.

Det blir nog inget Florida, jag har ingen att åka med. Jag förstår att Amanda inte vill lägga ut dom pengarna när hon har massa annat att spara till och om hon kanske inte ens ska stanna kvar. Men jag vill verkligen dit, så jag får väl se hur jag gör! Men hinner jag inte med det i år, så gör jag sannerligen det något annat år!

I mitt lilla hus här så renoverar dom för fullt, fått riktigt fräsha lampor och fläktar i vardagsrummet som matchar skit snyggt till sofforna. Jag älskar det verkligen :) Frank har hållt på hela dagen, han va rädd att de skulle bli för mycket med 2 fläktar, men det blev alldeles perfekt. På tal om min familj, så kan jag få Deja vu här ibland, som förra lördagen när det va första dagen i skolan, jag kommer hem från skolan och jag pratade med Lisa om hur det va och så, då säger hon "I was afraid you wouldnt wake up, but then i heard you so." Ehm, ja det är riktig varning på min mor där. Haha, hon vaknade av att jag inte vaknade, jag tog ju sovmorgon varje dag och det fick hon ryck på! "Martina, du får gå upp nu." "Ne ja orkar inte, det behövs inte.." "Sluta, du kan inte göra såhär för jag vaknar å ja kan inte somna om". Normalt va..? Sen så va de imorse, då vaknade jag av att telefonen ringde, för jag hade en i mitt rum. Jag hör Frank kommentera utanför, han undrar vart alla telefoner är. Han låter irriterad, Lisa säger att en nog är i mitt rum. Så jag går ut några minuter senare å ska lägga tillbaka den. Så jag sa att jag råkade somna me den i mitt rum, tur va väl att han skratta. Och min käre far kunde också få ryck, "Martina, vart är telefonen?". Men det roliga va att det spelade ingen roll om du inte hade den sist, för det va aldrig han som slarva bort den. Vem skulle det annars va, för jag pratar ju me mina kompisar hela tiden tycker han. Skulle man hitta den i hans sida på sängen, eller till å med under hans kudde så skulle han säga "Det va då fan inte jag som la den där asså, nää".
Pappa pappa pappa..

Så jag känner mig som hemma här ;)


Jag ska boka tid denna veckan hos någon frisör som kan göra mitt hår, ska bli ljus. Sen tänkte jag jobba på slingor hemma. Amanda kommer få sig en chock när hon kommer tillbaka hem :) Kommer bli kul! Ska iaf bli skönt att inte vara mörk längre.

Nu ska jag sova! Ha det toppen, så hörs vi.


Kommentarer
Postat av: Jennie

Kul med uppdatering :) .. Bra att du skall bli ljus, det passar du bäst :) . Förmodar att vi snart hörs på msn. Pyht

2008-03-10 @ 15:24:16
URL: http://jennao.blogg.se
Postat av: sara

NÄÄÄ hon är finast i mörkt:P

2008-03-10 @ 20:27:57
Postat av: sara

NÄÄÄ hon är finast i mörkt:P

2008-03-10 @ 20:28:07
Postat av: Martina

Vem e sara? Du får skriva vilken Sara du är :P

2008-03-10 @ 22:45:36
URL: http://martinapalmqvist.blogg.se
Postat av: Mikaela

Hejsan, sag att du med ar au pair i NY. Om jag inte ar helt ute och cyklar tror jag att du bara bor ca 15 min fran mig. Hur trivs du har? Kram Mikaela

2008-03-11 @ 02:51:50
URL: http://miikaelaainnewyork.blogg.se

Skriv något!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0