En ny vecka!


Nu har jag precis tagit en härlig dusch, ska iväg till Nina om en stund och mysa lite. Gosa med Vanessa och kolla lite film, och prata med Nina förståss :)

Det har varit en kanon helg! I fredags var vi hos Nina och var sociala :) Det var riktigt mysigt, när vi inte kunde sitta still längre åkte vi ner till stan. Det första jag gör när jag kommer in på Peter Niklas är att dra en vurp nerför trapporna! Som tur är så e det bara 2 trappsteg, men tyvärr landade jag på knäna och oturligt nog var det klinkers. Så än idag har jag ont i ena knät, men sånt får man ta.
Det blev stoj och stim, dans å tjöt! Trevligt trevligt, gjorde också en andra vurpa ute i snön! Det var otroligt halt, så jag försöker halvspringa lite men då hamnar jag pladask på rygg. Har lidid av tum värk i högerhanden och lår/rump värk hela helgen, och är ännu inte fullkomligt hel.

I lördags var jag mest trött, och öm. Var hos Sara nästan hela dagen och umgicks med Clara och Maja och underbara lilla Hugo. Blev hemkörd, där jag mös i min underbara säng.
Igår åkte jag, Sara och Becken in till Horse showen igen, var där hela dagen och kollade hoppning! Jätte roligt verkligen. Det var kul när Svante vann!!!!!

Jag var helt utmattad när jag kom hem, men det kändes väldigt bra att jag gjorde något vettigt på en söndag. Oftast gör man inget vettigt allt, som igentligen söndagar är till för.

Idag har jag mest suttit i telefon hela förmiddagen, ringt runt som tusan. Det jag kom fram till var att jag ska till Kungsmässan den 11 Mars då Äldreomsorgen kommer dit å då kan jag söka sommarjobb. Fick också bokat ett möte nästa vecka inom Handikappsomsorgen, så ska jag försöka få jobb där. Det behövs tydligen massor av hjälp av sådana som har körkort.

Imorgon ska jag jobba, på onsdag ska jag jobba. Resten återstår att se! Hoppas ni får en kanon vecka!



Här ska ni få en låt ni kan fundera över lite grann..




Björn Afzelius - Vem dödade Carlos?



Kommentarer

Skriv något!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0