Pappa, du skulle varit här!


I söndags kväll anlände 240 Holländare till hotellet, alla var par. Så säg att dom kom hit i ca 120 olika bilar, varav alla var veteran bilar. Mäktigt.




Jag fick tyvärr inte tagit någon bild, men jag la upp en för att visa hur det ungefär såg ut på våran parkering. Bara det att det var 120 stycken.


Vardagen rullar på igen, familjen har åkt. Svettas mer på jobbet nu än någonsin, värmer tar död på mig snart!
Har haft en rolig morgon, mycket att göra men när det är roliga personer som man jobbar med blir det genast mycket lättare.

Ska gå och äta lunch nu, sen har jag ledig hela dagen. Det blir garanterat en lååång kall dush!

Helgen är över


Nu har dom åkt, min mamma, syster,moster och mormor. Det känns jätte jobbigt, för det blir väldigt tomt och jag vill inte att dom ska åka. Vi hade så himla trevligt och det va så skönt att vara i deras sällskap. Men det måste ta slut någon gång och nu är det bara lite mer än 3 månader tills jag kommer hem. Och så kommer faktiskt mamma och pappa hit en gång innan jag åker hem.
Men men, lika jobbigt är det för det. Förstår precis vad Christoffer menar med att det blir lite jobbigare efter mamma varit här.

Snart ska jag äta lunch och sen jobba, får försöka komma på andra tankar. Hoppas bara det går bra för dom på vägen hem!

Pusspuss saknar er redan!

Sänder ut en tanke


Michael Jackson är död.

Jag är i chock, och sjukt jävla ledsen. Det är ju inte precis den nyheten man vill läsa när klockan är kvart över 4 på morgonen.

Mår illa.. Ska försöka sova, imon kommer Mamma iaf.

Kanske nu?



Vi kör igång direkt...

- Bergen




Lite härlig utsikt på vägen dit


 
 

Uteserveringarna hade väntat på oss länge, så vi slog oss ner vid en med detsamma!




Vad är det för gott..?


   

Äter lite lunch, dricker lite öl och skriver lite vykort



En blå himmel, några kända hus och en cool buss




Jag är kanon glad, för jag har precis skymtat ett grymt stort..


 

SKEPP!




The magic hand


  

En liten marknad, och massor med färsk fisk!




Vackert, precis som man förväntar sig att Bergen ska vara.

 

Efter vi tagit igen 2 månader utan shopping blev vi trötta och tog oss en flaska vin på rummet, och lite kartläsning..

  

Tredje från vänster är min personliga favorit. "Vart bor du då?" "Följ gatan rakt fram, sen går ni in genom grinden med en gul naken kvinna på." ?



Sist men inte minst - JACK DANIEL'S RIBS! Våran lunch innan hemfärd.




Sara har fler bilder som jag kommer få så småningom. Men detta får duga sålänge, men nu fungerar iaf blogg.se igen och då ser framtiden ljus ut!


Jag VET!


Men blogg.se är helt segt så jag kan inte lägga ut bilder, och jag vill inte skriva inlägg utan att lägga upp bilder.

Ikväll blir det hemmalagat och poker! Ha en trevlig kväll, försöker med bilderna imon igen.

Glad midsommar!


För ett år sedan satt jag och njöt av jordgubbar tillsammans med Amanda i NY, bland massa sniglar.

Idag sitter jag i Norge och ska jobba strax.


Uppdatering kommer med bilder ifrån Bergen, ha det bra sålänge!

A phone call to the states


Jag ringde min underbara värdfamilj idag, för en gångs skull. Fick pratat både med Brian och Sarah. Herreguuuuuuuuuuuud vad jag saknar dom. Har ont i mitt hjärta just nu. Att inte vara där med dom, det gör ont. Men Sarah hade såklart oerhört mycket att berätta, och så älskar hon att prata i telefon. Brian stängde faktiskt av tv:n för att prata med mig. Så söta så ja tror jag dör! Usch... Fy vad ja älskar dom :( Det är jätte jobbigt. Ska jag leva mitt liv bara sådär, utan mina små sötisar?
Jag måste tillbaka till dom, och vara med dom, på något sätt..

I LOVE YOU!!!!! Mina barn... Det är mina barn.. 2008 var dom det, och kommer alltid vara..

Känner en saknad..


Jag saknar mina barn borta på andra sidan vattnet, jag är helt förstörd idag. Jag har alltid saknat dom och tänkt på dom varje dag, men när jag tänker för mycket på dom så blir jag ledsen. Därför låter jag helst bli.
Dom e dom bästa barnen någonsin och jag vill vara med dom nu!!!!

Jag funderar starkt på att åka tillbaka, i kanske ett halvår eller 9 månader. Det var det bästa året i hela mitt liv.
Jag kommer garanterat åka tillbaka igen, för jag älskar New York och jag älskar min familj där borta. Har skrivit två brev nu till dom små goingarna som ja ska skicka iväg nu.

Ha det bra, puss

Lördag 6:e Juni


Idag är det Sveriges nationaldag. Idag är många studenter bakfulla... Och jag..

Igår hade vi födelsedags fest för mig och Christoffer! Det var massor med folk som sjöng för oss och vi fick presenter. Sen gick vi ut och vi drack bara mer och mer. Jag förstår inte hur jag kunde få fram ord efter allt jag drack, men jag lyckades. Började ju 7 imorse, men kom 1 timma försent. Ingen kom och knackade på, så det var lugnt. Jag har tagit massa kort från igår så dom åker upp på bloggen snart.

Ikväll blir det fest igen, Helene ska ha hejdå fest så de e bara att köra på. Börjar 13 imon så jag kommer förhoppningsvis inte försova mig då.

Det är många tankar i huvudet, försöker få ner dom till ord men det är väldigt svårt. Har många och olika tankar, men ska försöka samla ihop dom på något sätt så jag kanske kan skriva det i bloggen.

Men framtiden är ett populärt ämne iaf... Den slutar jag nog aldrig tänka på.

Nu ska jag äta lunch, hörs sen! Puss

Min födelsedag!


Måste först och främst tacka alla som grattat mig. Var helt otroligt skoj att logga in på facebook och se alla gratulationer från runt om i världen!


Dagen har varit helt okej, började jobba klockan 06:00 så det var verkligen inte skoj. Det var lugnt på jobbet, och vi hade vinprovning. Det var intressant och roligt, användbart om vi ska kunna anbefalla viner till gästerna.
Efter vinprovningen åkte vi till Odda och köpte mat och dylikt till middagen. Sedan gjorde vi iordning oss och gick till Julia. Där lagade vi mat och dukade och blåste ballonger och serpentiner och det blev riktigt fint verkligen!!
Det var ett litet kalas för mig och Christoffer, väldigt mysigt. Fick några presenter, tusen tack!!!!!!!!
Men kvällen slutade tidigt, efter kakan vid 23 gick vi hem. Jag har knappt sovit något på hela helgen känns det som så jag behöver sömn. Men jag är nöjd, att få haft ett riktigt kalas känns bra, äntligen. På lördag blir det en större fest för mig och Christoffer med polackerna och allihopa. Fick också många kramar på jobbet idag, så söta e allihopa!

Pratade fort också med min underbara pappa, och mamma som sjöng med i bakrunden. Idag fick hon sina presenter från mig. Ska ringa dom imorgon och prata med dom mer. Saknar dom verkligen, helst en sån här dag. Och som mamma skrev att jag inte firat hemma på jätte länge.

Men nu ska jag sova! Och föresten, jag och Sara har ledigt ihop den 15-16-17 så vi ska åka till Bergen och bo där i två nätter. Ska bli så skoj!!!! Det finns ett hotell för 399 per person för en natt i ett dubbelrum. Väldigt billigt och mitt i stan tydligen.

Puss och kram! Saknar er alla mina goa vänner och familj där hemma!

Herregud vad mitt liv är underbart!!!


Jag älskar mitt liv, och jag är så sjukt glad att jag är jag!! Har haft en kanon dag, kom iof 30 min sent till jobbet imorse och gick 30 min tidigare men eftersom jag jobbade över en timma igår så får dom leva med det.

Sammanlagt från helgens gäster fick jag ca 700 kronor dricks! Känns jätte kul och av två gäster fick jag det till och med i ett kuvert med en lapp där det stog "Tack för god service", med 200 kronor i. Skit kul!
Två gäster hade även gått till Barbara och skrytit om mig, Barbara är hotell ägarens fru.

Idag har jag, Linn, Tomas, Christoffer och en nykomling vid namn Niklas varit och åkt trampbåt ut på fjorden. Helt otroligt vacker är det där vi bor, kan inte förstå att jag faktiskt bor här. Såg också campingen från fjorden, och det såg jätte mysigt ut där uppe. Sen var vi och fiskade lite vid en brygga och drack dricka. Mysigt.
Ska snart ner till Tomas och Linn och dricka lite på deras gräsplätt. Bara mysa i kvällsolen!

Det är underbart här, människorna är så olika och helt otroligt goa. Vissa polacker är så roliga och gör mina dagar på jobbet mycket lättare. Eftersom man ofta är rastlös och vill göra något på fritiden hittar man alltid på något. Så himla skoj, och speciellt idag då jag är ledig på kvällen.

På onsdag ska vi även ha vinprovning allihopa på hotellet klockan 13:00. Ska bli riktigt kul, på min födelsedag :D

Ser fram emot den här veckan, kalas och födelsedags fester och nationaldagen!


Ni får ha det kanon, fick precis lite kort föresten från min farbrors fru på min far från helgen. Han e så söt :)

Puss å kram

Dricks och jobba över


Idag fick jag 100 kronor dricks till. Så vi räknar ihop detta till 200 kronor. Härligt, minst sagt, efter att jag gått 17 maraton den här helgen.
Har även blivit bundis med två av mina gäster, dom älskar mig och har börjat kalla mig vid namn. "Åååh, hej Martina". Rika gamla kvinnor, som är glada i alkohol. Jag hoppas på go dricks imorgon iaf!! Då är det sista dagen dom är här.


Jag fick jobba över 1 timma också, dom hade musikföreställning i Tennishallen så jag var tvungen att hjälpa till att sälja dricka i pausen. Det sega var att vi fick vänta 1 timma på pausen, efter dom 5 min kunde vi gå hem.

Tre dagar i rad nu har jag frukost och lunch vakt, vilket betyder att jag kommer vara ledig på kvällen 3 dagar i rad. Underbart!! På onsdag ska vi ha kalas hemma hos Julia också för mig, och Christoffer men eftersom han e så lam och inte är med och planerar nått så är det mitt kalas mest. Plus att jag fyller år på självaste onsdag.

Emma ska laga maten, det blir hennes present. Och Julia står för platsen, hennes present. Helt okej, ska bli riktigt trevligt!

Måste sova nu, ska upp om några timmar igen. Det är slitsamt, men man bara kör på. Dagarna går väldigt fort och snart är det mitten av juli och inte långt kvar.
Ska föresten skicka ett intresse mail till en Restaurang i Trysil som är jätte fin, det är aldrig dumt att vara ute i god tid. Det har jag aldrig varit så det kanske är på tiden.

Sov gott kära vänner!! Puss och kram

RSS 2.0