Sverige


Jag åkte hem till Sverige för två veckor sedan, som en liten surprise för mamma och pappa! Det var riktigt kul, min syster hämtade mig i Göteborg (Blir alltid så glad när jag får komma tillbaka till den underbara staden) och hon hade med sig Nina och lilla Vanessa.
Vi körde hem till pappa och överraskade honom, han visste inte riktigt vad han skulle säga när jag klampade in.
Vi fick vägbeskrivning till festen där mamma var och jag och min syster satte kurs, när vi kom dit hörde vi att dom satt ute så jag smög mig runt huset och gick mot dom och frågade högt om det fanns någon Marita Palmqvist där.
Det var riktigt kul, jag älskar att göra sånna saker och dessutom blir jag så stolt över mig själv för att jag klarar att hålla tyst om det. Mamma började såklart grina, och då började jag, sen började syrran sen var nästan hela festen i tårar ;)

Det blev en utgång i lilla kungsbacka, och dagen efter var the day from hell! Jag har nog aldrig varit så bakfull. Nu blir mamma stolt.

Jag var uppe på Tjörn, njöt av underbara västkusten och tog hand om mina underbara kusin barn! Härliga ungar, älskar dom så jag får ont!
Veckan flög förbi, men jag njöt av att slippa jobb och Norrmän.
Midsommar blev ganska annorlunda, dagen var helt underbar dock. Lunch ute bland klipporna på ett Naturreservat (Eller Nationalpark som pappa kallar det) där vi åt massa gott och sen jordgubbar med grädde!

Kvällen blev lite lugnare än planerat, fast igentligen så hade jag inget planerat så jag var mest glad för att jag fick vara med någonstans :) Det blev poängpromenad och kubb, tjejerna vann. TVÅ GÅNGER! hihi..

Jag åkte tillbaka till Norge i måndags, jobbade i tisdags och var ledig onsdag igen. Veckan har gått fort.
Idag lyckades jag och Elin möblera om och storstäda så att vi kan ligga i varsinn säng och se på tv (Även om det var väldigt mysigt att ligga bredvid Elin).

Jag har inte en aning om hur det blir med boende. punkt.Sigge njuter i solenTvå underbara sand tjejor!!Underbara mamma på MidsommarFamiljen som tittar på allt kul omkring.Jordgubbar med grädde till dessert!


Midsommar kvällen (Mer spesifikt: Killar som förlorar mot tjejerna i kubb)Nina och pigga Vanessa, som inte tycker om att sova :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Härliga kort.

2010-07-03 @ 15:14:49
Postat av: Jennie

Hipp Hipp hurra för uppdatering, det var änna på tiden :)

Synd att du inte hörde av dig när du var hemma så att man hade kunnat ta en picknick eller liknande, får styra upp det !

Imorgon åker jag upp till Norge igen, suck - är allt lite trött på norrmän nu haha

Många kramar

2010-07-04 @ 10:36:58
URL: http://jennao.blogg.se/

Skriv något!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0