Sandefjord by! Her er det deilig!


Jag har blivit helt besatt av serien "Glee". Den är helt underbar, och inte minst så sjunger dom massa! Det kan inte bli bättre :)

Imorse klockan 8 hade vi servitör möte, det gick faktiskt bra och vi ska fortsätta ha det den första tisdagen varje månad. Det kommer nog bli väldigt bra, det är ju alltid positivt att ha fasta möten varje månad.
Månadens tävling kommer vara att sälja Prosecco, vilket kommer vara en extrem utmaning för mig! Jag är inte van vid att sälja alkohol eller vin speciellt mycket. Men klart det kommer att bli kul!
Nu har också Monika slutat, hennes sista dag var i fredags så hädanefter kommer Nico att jobba mer inne i SMAK och jag hoppas att det kommer att gå bra. Han är ingen personlig favorit hos mig men det är alltid skönt med hjälp! Det behöver vi kan jag lova :)
Olsa blev sjukskriven för två veckor sedan, så henne har vi inte förens 24 maj om allting går som det ska, det kan även bli längre. Den som lever får se!
Dom enda gamla skatorna som är kvar det är jag och Marita ;) Och jag började i Oktober...

Vi skall också ha vinsmakning igen, vi har nämligen fått in nya viner och ny meny för sommaren! Det är bara positivt kan jag lova, jag var så trött på den gamla menyn.
Jag är väldigt nervös för sommaren, den kommer bli riktigt tuff men "T-T-T-That dont kill me, can only make me stronger!" ;)

Det har börjat droppa in pengar på sparkontot! Jag är mer än glad!! Äntligen börjar det kännas, och det känns underbart. Nu kommer det bara fortsätta rulla in.
Snart kommer Elin tillbaka, det ska bli skönt att få tillbaka min Svenska vän. Ibland blir norskan för mycket för mig! Jag blir bara extremt irriterad när jag använder norska ord när jag inte hade mening att göra det.
Och något som stör mig är alla stöddiga norrmän (Charlotte Axelsson!!!) Som påstår att svenskar inte förstår Norska för att vi inte vill. Det är EXTREMT många norrmän som är helt ignoranta och förstår inte vad jag säger!
Eller ännu bättre, dom hånar en..
- Smakade maten bra?
- J Ä T T E gott!

Eller
- Vad vill ni ha att dricka?
- K A F F E   L A T T E & C O C A C O L A (Otroligt överdriven artikulerande(?))

Som om jag vore dum i huvet. Nej, norrmän kan sluta skryta om att dom kan mycket mer än oss Svenskar. Och dom har ett plus för dom har SVT1 SVT2 och TV4. Plus att "Jag vill ha dig i mörkret hos mig" fortfarande är en top hit här borta, samt alla Kent låtar. Inte konstigt att det nu skulle vara så att dom kan Svenska lite bättre än vad vi kan Norska.


Jag fyller år om mindre än 1 månad!

Igår började jag på min sockerkur. Det betyder inget socker. Igår gick det bra, idag mindre bra men fortfarande inget socker. Speciellt när man har en chef som vill bli serverad varmkakao hela tiden... Inte populärt! Men jag har två veckor nu som jag ska klara av att hålla mig helt utan.
Så att jag står stark till 17 maj.
Då kommer jag nog behöva all energi jag kan få! Alla på jobb ska ha helvakt, vilket betyder att alla kommer 10 och alla slutar 22. Det blir spännande!!
Men vad som oftast sker på 17 maj är att ingen äter, det är bara massa kaffelatte, kakor och iste och eplemust som säljs! Och dom sitter i kanske 20 min. Men resturanten är full hela dagen!
MEN vi får 100%, det hade väl bara fattats :P

Nu ska jag ut på balkongen lite i kvällsolen och ta mig en öl, njuta lite innan paradise hotel börjar!
Livet är faktiskt allt bra härligt...

:)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Så himla gott när du mår så bra. Njuter av att veta det.

Puss puss.

2010-05-04 @ 21:09:02
Postat av: e

Jaa! Antligen uppdatering :) Yes snart kommer jag!! Langtar :) Vi ska ha sa kul i sommar :) PUSS hjartat

2010-05-05 @ 11:43:40
URL: http://elinee87.blogg.se/

Skriv något!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0