Förlåt.

Okej, jag är en av världens sämsta bloggare. Men jag lovar, jag ska uppdatera på rasten! Så senast klockan nio blir det uppdatering!

ok?

Sol och bad!

Idag har vi varit på stranden, helt underbart! Det stället är verkligen kanon, dom roar sig så lätt och jag kan bara stå bredvid och le! Underbart :) Och som alltid, varje år, så blir det lättare när solen kommer och värmen kommer. Problemen liksom löser upp sig automatiskt.. Jag älskar sommaren :)

Imorgon kommer Amanda hem, jag pratade med henne lite idag faktiskt. Hon hade haft det skönt, förutom att hennes svenska mobil plumsat ner i sjön :) Haha! Men det är inte illa, det är faktiskt inte många som kan säga "Min mobil ligger i botten på en sjö i Pennsylvania".


Som jag säkert sa så har jag tagit massa foton till på lördag, och några mer blev det faktiskt idag. Hoppas dom blir klara tills lördag morgon bara!


Nu är klockan 5 över 7 och det är 23 grader ute. Heeelt underbart! Jag ska skynda mig ut nu å gå en promenix, innan det blir mörkt. Jag har varit ute hela dagen idag, så jag kommer slockan som en sten sedan :)


Juste ja !! Marie kommer också till mig och hälsar på, samtidigt som min syster och min andra kusin. Så nu har dom bokat om totalt. Det blir istället lägenheten Amandas familj hyrde. (Antagligen inte exakt samma) Det blev billigt och alla fyra får plats där! Guuuud va roligt vi ska ha! Och jag är ledig med, det är underbart.


Efter det är jag inte ledig förens i November. Huhu, men jag har faktiskt jobbat hela sommrarna ändå. Så va finns det att klaga på.


Puss och kram allihopa !


Pisseblöt!

Dagens tema: vatten! Dagen började med att dom tvättade bilarna, och det är riskfyllt kan jag lova. Frank började spruta vatten på barnen och blöta var ordet. Riktigt kul faktiskt, en bra början på dagen :)

När dom blivit torra och goa åkte vi iväg till en liten park Lisa visade häromdagen. Den var väldigt liten, så den blir det nog bara om man har väääldigt tråkigt någon gång. Men tar kanske 5 min att gå till, så de e positivt!

Dagen slutade med vattenkrig på baksidan, jag kunde inte hitta på något bättre att göra! Så jag tog ut en hink med vatten och dom laddade vattenpistolerna! Jag va självklart målet :) Pisseblöt blev jag, och iskall! Lisa kom hem, och blev jätte avundsjuk. Hon hade gärna gjort det här med barnen, men hon måste jobba.

Jag ville vara lite snäll, så jag brände en skiva med lite härliga bilder på barnen. Det uppskattade hon jätte mycket! Kul.

Jag har fixat med bilder jag ska ta med mig till skolan på lördag, nästa vecka ska jag åka alldeles själv till skolan, läskigt. Men det klarar jag, det är mer hemresan som kommer bli lite klurig. Och minst sagt tråkig. Amandas lilla pojkvän kommer ju nästa vecka, så dom ska vara kära i en vecka :)

Nää, snart blir det en promenad för mig. Ut och rensa tankarna!! Ni får lite bilder från idag med :)

     


Puss och kram!


Kittlar i magen!

Oj vilken härlig känsla jag har i magen nu!

Jag pratade precis med min värdmamma lite grann om John Mayers konsert i sommar, som jag och Amanda ska gå på :D Gud vad sommarkänsla jag får när jag tänker på det.


Dagen idag, den har varit bra den. Barnen har varit lediga, vilket gör det mycket skönare för mig faktiskt. Det är lättare att hitta på saker, inte stressa till skola å hem från skola m.m. Idag åkte vi och handlade, dom är så underbart söta och lyssnar på vartenda ord jag säger. När vi kom hem så började jag med maten, jag lagade faktiskt mat själv idag. Potatisgratäng, som blev lite mer på mitt vis. Men barnen halv gillade det, några tuggor sen blev det bra. Lisa tyckte det va jätte gott (YES) och jag tyckte det verkligen var gott. Har inte fått sån potatis på jätte länge :)

Ska snart hoppa in i dushen, stinker lika gott som en skunk. Imorgon blir det långpromenad med barnen i vagnen tycker jag! Få lite frisk luft allihopa!


Så här ser mina planer ut, inte riktigt precis i minsta detalj kanske


17/5 Båt tur runt Manhattan med au pairer.
28/5 Min syster och kusin kommer och stannar i 5 dagar!
3/6 Jag blir 20 år :)
13/6 Förhoppningsvis helg i Silverbay, plugga sista credits.
18/6 Alicia Keys, Madison Square Garden.
Midsommar, det betyder jordgubbstårta till familjerna och midsommar kransar!
9/7 John Mayer, plus Colbie Coillat.
13/8 Amanda lämnar staterna.
Slutet på agusti kommer The Bäckmans tillbaka till Staterna.
Slutet på September kommer Palmqvist till Staterna för en helg.
14/11 Jag drar iväg i 21 dagar.
Runt 10 december bär jag av mot Sverige.


Vet inte riktigt vad som händer senare i år, svårt att veta nu vad som händer till hösten. Men detta är min ungefärliga plan.



Underbara tjejer i Central Park.



Sov gott folks! Puss och kram


*Hoppar och studsar*

Idag fick jag svar på mitt meddelande till Jeanette, och dom kommer till hösten. Slutet på agusti! Jag är kvar då, och vi båda har extra jobb till mig i tankarna. Känns jätte bra, att få ta hand om deras barn skulle vara " a breath of fresh air" som man brukar säga. Blev iaf väldigt glad, sms:ade min bästaste syster och hon sa att dom pratat om det också häromdagen. Känns kanon, kul med lite grejer som händer.

Daah säger väl ni, jag är ju i NY. "Där händer väl saker", jodå men det börjar bli vardag nu. Vi har iaf bara 5 gånger kvar nu i skolan, känns underbart! Jag kommer uppdatera senare om dagen och jag ska lägga in en liten lista.

Hörs snart!

Seg söndag.


Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt.

Lyssnar på Westlife, unbreakable. Jag minns när dom var nya, och jag trodde dom skulle försvinna lika fort som dom kom. Men dom stannade, och bra är dom. Helt underbart mysiga att lyssna på :)

Igår var vi inne i city, nästan hela dagen. Jag Amanda och Fernanda från Mexico. Vi kom sent in, och sent hem. Vi köpte sen lunch så fort vi kom in och tog med upp till Central Park, så satt vi där och kollade på lite baseboll och folk som gick fram och tillbaka. Jätte mysigt. Vi vandrade uppåt runt 73 gatan west. Det är ganska lugnt där uppe med turister, så man slipper trängas å bli knuffad på hela tiden. Vi hittade ett manikyr ställe, så vi bestämde oss att göra det när vi slitit ut oss lite.

Vi gick till Swatch och kollade på klockor, vilket har fått mig väldigt övertygad nu att jag måste ha en klocka. Vi gick till Urban Outfitters, väldigt bra affär. Ganska europeiskt, men jag är mest kär i t-shirtsen på herr avdelningen. Verkligen så tuffa! Men det finns faktiskt väldigt mycket fint där inne. Vi tog oss en glass, sen fick det blir manikyr och pedikyr. Väldigt skönt, dom va inte särskilt trevliga. Amandas log inte en enda gång, och dom krävde exakt 20 procents tip. Det hatar jag med den här staden! Vi gick iaf ifrån salongen nöjda med våra nya fötter å naglar.

Vi tog tunnelbanan ner mot 34 gatan, vandrade runt lite tills vi bestämde oss för en bio.  Gissa vilken det blev? Forgetting Sarah Marshall! Det har stått om den filmen överallt på Manhattan, på taxi bilar. Det är ungefär som små post-it lappar. Fasst i stora format. Ungefär som "Im so over you Sarah Marshall" eller "Your ass look so big in those pants".

Vi skrattade hysteriskt nästan hela filmen, det härliga med Amerikanska biografer är att man kan skratta högt utan att skämmas, man klappar händer. Kommenterar högt och det blir en mycket skönare å avslappnad stämmning. Roligaste filmen jag någonsin sett, favorit komedi hittils.

Klockan blev mycket och vi åkte hem. Amanda sov här, och klockan var väl 2 när vi kom innanför dörren. Halv tre var den när vi somnade, och jag vaknade verkligen på fel sida. Men det är över nu :)

Mitt öga: Det är nästan borta nu, det är antagligen allergisk reaktion från smink, så jag ska slänga min gamla mascara. Jag tar allergi tabletter, och nu är ögat näst intill normalt.

Puss och kram allihop!

Ja-a

Eftersom sa manga undrar vad det ar med mig osv. sa ska jag bara saga att ja e ok. 













E hos Amanda nu. Vi ska till stan snart..


Hej hopp

Jaha..

Den vackra vageln ni såg i mitt förra inlägg måste tyvärr tas med till doktorn. Ska hoppa på tåget snart, tur att Lisa är hemma idag. Snäll som hon är så släpper hon iväg mig, fasst hon ville att jag skulle till doktorn igår igentligen.

35 härliga dollar ska jag ge dom, tur att man har försäkringen iaf. Önska mig lycka till nu, å hoppas på att det inte är något allvarligt.

Puss å kram


Vad ska man säga..?


Min vagel är väl något av det vackraste man sett kanske. Jag ska till och med bjuda på en bild!



Japp, sådär ser jag ut för tillfället. Men tänk också att hudfärgen är närmare tomat röd. Livet leker! Börjar dock bli lite orolig, vageln gör jätte ont och svider. Det har inte hänt innan, men nu har jag svalt 2 panodil och hoppas på att dom hjälper på något sätt.

Har precis kommit hem från ett au pair möte (Ännu roligare att ha en vagel, då blir man lätt populärast). Det va mysigt, skrattade mycket. Amanda e grymmast på engelska ;) Vill också bara tillägga att många tror man pratar tyska i Sverige. Hmm.


Imorgon blir det kärran med ungarna, tur de e fint väder iaf. Har legat och solat två dagar i rad nu, underbart! Men jag måste köpa solkräm innan jag lägger mig under solen igen.


Ja då får ni ha det så bra, hoppas jag gav er lite glädje när ni fick se mina vackra ögon. Puss och kram


Redo..

Sitter med Coldplay i öronen och ska ta tag i mitt uppdaterande. Följande handlar om mina dagar med Sara.

Torsdag kväll tog jag tåget in till stora staden, väntade utanför Forever21 i några minuter. Händerna och knäna skakade, jag mådde illa och var verkligen jätte nervös. Jag försöka titta överallt hela tiden så hon inte kunde överraska mig, men det gjorde hon i vilket fall. Några tårar fälldes innan vi började gå runt upp mot Times square. Det var kanon varmt verkligen, så vi hade bara t-shirts på oss klockan 8 på kvällen, underbart. Vi satte oss på en Starbucks och bara pratade. Vi sa hej då, och jag började genast längta till fredagen.

Som väntat gick fredag långsammare än nånsin annars. Den började ganska dåligt, som jag skrev i tidigare inlägg. Men som allting brukar göra, så löste det sig. Lisa kom hem och sa att hon inte ville vara elak, så jag fick låna tågkortet ändå. Så va allting bra, men vad man kan oroa sig och må dåligt över någonting som igentligen inte blev nånting.

Jag mötte dom utanför Pennstation och vi gick mot hotellet för att dumpa av min packning. Vi gick uppåt där vi hittade en restaurang, när vi blev mätta gick vi mot hotellet och slumrade in. Fast jag och Sara pratade om allting ända in på små timmarna. Väldigt mysigt.

Lördagen var fullsmockad framför oss! Vi vandrade från hotellet mot Hudson river, där vi sedan kom fram till helikoptrarna. Sara kommer på att hon inte har något ID kort med sig, men hon fick låtsas vara 17, så då var det inga problem.
Väl inne i väntsalen blev vi mer och mer nervösa, hittade en söt kille att lägga ögonen på lite men nervositeten tog över. Vi fnittrade och kände oss som 13 år. Väldigt roligt ! :)

Efter flygturen var vi helt till oss, och hoppade och skuttade ner på gatan för att möta Saras mamma. Vi gick mot båtarna, där vi köpte biljetter för en båttur. Eftersom vi hade god tid på oss passade vi på att äta en sen lunch. Lax!!! Första gången på 4 månader :) Det är inte illa!

Vi gick tillbaka mot båten, där vi hade hur mysigt som helst. Tog många bilder och bara mös ihop. Trevligt som tusan. Den tog ungefär 2 timmar, det blev mycket bilder och prat. När båten gått i hamn gick vi mot hotellet, tog en dush och laddade kameran. Fräsha som få lunkade vi på upp mot Empire State Building, där vi ställde oss i kön. Tur att vi hade varandra, för tråkigt hade vi inte. Väl där uppe fick jag nog den största WOW känslan jag någonsin fått. Helt fantastiskt underbart, det var kväll så hela staden plus lite till lös upp. Helt otroligt.
På vägen ner hittade vi den söta killen från  helikopter turen, det var ödet tyckte vi. Men mer än så öde blev det inte.

Vi gick till Wendys rätt över gatan och åt lite mat. Väldigt trötta och fnittriga, men roligt var det! På hemvägen köpte Saras mamma med sig lite öl till hotell rummet, vi smuttade lite och fnittrade i en oändlighet. Underbart!


På söndagen knallade vi på från 28 gatan ääääända upp till 72 och tillbaks igen. Det ni! Jag visade dom platsen där John Lennon dog, har aldrig förstått att det är precis bredvid Strawberry Fields. Vi gick också till Imagine skylten, där en gubbe spelade gitarr. Helt underbar känsla fick vi, när vi satt på bänkarna.


Vi gick ner på 5:e avenyn, tillbaka till hotellet. Där var det dags för avsked! Kändes inte alls så jobbigt som jag trodde, väldigt skönt faktiskt. Hoppade på tåget hem och tog mig ännu längre ut, för att möta Amanda.


                  

                




Idag har det varit varmt varmt varmt, jag var ute och solade på min rast. Blev minst sagt röd. Som grädden på moset har jag fått en VAGEL!! Martina med VAGELN! Kan det kännas bättre?

Jag har några underbara kort att visa er, jag kämpade under hela dagen att fota på blommor, och mina underbara barn. Har dessutom något strandkort från i söndags.

       

Maskrosen blev heelt fel fokus på, men jag gillar den starka färgen. Resten har jag väl bara haft tur med, och en stabil hand.


Imorgon blir det au pair möte, ska väl bli trevligt att träffa alla dom olika. Längtar till helg iaf, sova hos Amanda på fredag, city på lördag. Och Manikyr plus pedikyr på söndag. Låter väl som en bra helg?

Nu ska jag borsta tänderna ! Puss och kram på er!

(Ni ska bara få en fin bild på mina underbara barn)


 


 


Oj oj oj..

Det har varit en fullspäckad helg, och jag ska skriva om den någon dag i veckan då jag har tid att skriva om alla händelser!

Alla har väl fått reda på nyheten om den bortrövade flickan. Jag tycker det är jätte hemskt, och fruktansvärt orättvist.
Men jag tycker att jag är väldigt trångsynt, när jag jag får ont i hjärtat av nyheten. Då tänker jag -Men ditt jävla pucko, du vet väl för fan vad som pågår i världen? Tror du att det är första gången nått sånt här händer?


Barn blir våldtagna just nu, precis nu. Oftast av någon släkting eller nära vän. Just nu blir ett barn misshandlat, kvinnor kränkta och hotade åt. Barn får AIDS, barn blir med barn.

Jag menar inte att vi ska skita i detta fallet, men att vi inte ska bete oss som att detta var första gången! Som ni läste, år 2000 mördade samma man en annan kvinna. Henne hade vi glömt idag. Vad säger det om oss?

Jag blir helt tom i huvudet.

Folk skickar på msn att flickan har dött, sätt en ros i början på ditt namn för att hedra henne. Varför ska jag inte göra det för kvinnan som blev mördad år 2000? Varför inte för barn som just nu blir misshandlade? Varför för henne, för att det ska se bra ut? För att jag ska bry mig, när vi om ett år har glömt. Ni kanske tänker "Usch, hur kan hon vara så iskall, bryr sig inte om att ett barn har blivit mördad". Hur kan du vara så iskall? Säg mig hur många gånger du mår dåligt för hungriga barn, för kvinnor som blivit misshandlade, för våldtagna barn? Tänker vi på detta jämt så blir vi till slut knäppa, men nån gång kan man väl hålla sig till verkligheten?


Människan är den värsta skapelsen som någonsin gått på jorden.


Men, innan du försöker ändra andra. Börja med dig själv.


Det spelar ingen roll..

Även hur mycket man trivs i familjen och hur nära man är dom så kommer det alltid finnas ett litet steg väldigt få går. Som tillexempel igår när jag fick ringa hem till huset, och stod utanför dörren utan nycklar. Lisa svarade och hon öppnade för mig, som tur va hade hon precis lagt sig ner. Men idag glömde jag ge henne tåg kortet så hon blev skit förbannad och missade sitt tåg, och det är där det ligger. För just nu ligger det i luften, även om Lisa e på jobbet nu, en obehaglig känsla. Hon är förbannad, men hon kan ju inte skälla ut mig. Jag får en orolig känsla i magen och känner mig jätte dum, det har hänt innan med tåg kortet och nu får jag väl antagligen inte låna det igen.

Det är bara jobbigt, själva känslan. Även hur bra man känner dom, så finns det en gräns då man fortfarande bara är den som bor här.

Det värsta e att när det gäller att komma ihåg saker, så kan jag inte bättra mig. Tro mig jag har försökt, och det är hopplöst. Jag är sån, jag står utanför dörren i kanske 3 min för att tänka att jag har me mig allt. Och gör jag det inte så får jag springa upp till rummet fem gånger, Lisa skrattar åt mig varje gång.

Men jag är sån, jag glömmer allt. Jag hoppas det blir bättre med åren, men om det inte blir det så får jag gå någon minnes kurs.

Nu vill jag bara åka in till Sara....

Jag har träffat henne!

Jag hoppade på ett tåg och skyndade in till Manhattan! Stog utanför Forever21 i 10 minuter och väntade. Knäna blev svagare och jag mådde mer och mer illa för varje sekund. Så hoppar hon på mig bakifrån :D

Gud va glad jag blev, usch de va så skönt å få krama henne igen! På ett sätt känns det "Gud va skönt när jag kommer hem så jag alltid har henne". Jag har ju henne alltid ändå, men det kommer bli jobbigt å lämna henne. Men vi ska iaf ha en riktigt jävla kul helg!!!!!!!! Vi ska flyga helikopter på lördag klockan tolv, det blev bara 400 eftersom dollarn e så låg. Jag och Sara helt själva, hennes mamma ska nämligen på mässa. Vi ska ha så himla roligt! Tänk att vi e här tillsammans, det kommer jag alltid minnas..

Jaja, hoppas dagen går fort som bara den imon så jag kan få åka in till dom! Så ska jag sova med dom i två hela nätter :D Gud så mysigt! Plus att jag älskar city, bo där en hel helg e ju pricken över i:et.

Nu måste jag sova, klockan e över tolv! Sov gott!

Hon är här!

Sara är här, Sara är här....... Sara är här?!?!?!?!?!


Hon är här.... HAHAHAHA! HON E HÄÄÄÄR!!

Hela helgen!

Ja det va ett tag sedan jag skrev, men ibland har man inte tid och ro för att sätta sig och skriva.

Ska vi börja med fredag, det finns nog inte så mycket att skriva om men jag fick faktiskt köpt ett par skor. När Lisa kom hem tog jag bilen och körde iväg, jag hade uppdrag att hitta skor eller byxor till mig själv. Jag hittade skor, som jag inte alls skulle ha men som jag velat ha länge.. Och just nu känns det som att jag har skrivit detta en gång redan. Jaja, jag köpte skor! Nog med det!

Hade som vanligt sentimental snack med Amanda över skype innan läggdags.

Hoppade ur sängen igår morse och drog på mig kläder, ingen frukost men ett glas juice. (intressant va?) Vandrade mot busshållplatsen, Lisa sa att hon hade tänkt å köra mig men Frank hade bilen. Hon är för söt ibland. Mötte Amanda på bussen, jag räddade henne från att somna då jag studsade ner bredvid henne. Vi försökte lyssna på musik men bussen dånade som ett lokomotiv! Jag var minst sagt gråtfärdig att göra yoga, men jag bet i det sura äpplet och försökte hänga med. Amanda har sten koll, men jag höjer ögonbrynen och i mig finns inget lugn. I slutet av lektionen så ska man ligga ner och slappna av, men jag stirrar i taket och tänker - Om jag va proffs dansare, och va med i Lets Dance, vilken kändis skulle man vilja dansa med då? Suck, jag är ingen höjdare på yoga. Jag tycker hon bara pratar för mycket!

Men Amanda påminner mig ofta - Slappna av, även bakom öronen.

Efter yoga blir det en efterlängtad lunch, denna gången med lite publik. Det va en väldans massa folk på skolan, kul att titta lite på konstiga Amerikanare. Vi slängde i oss maten och släpade yoga mattorna vidare till Foto kursen. Där mina damer och herrar, där lär jag mig något. Både jag och Amanda tänker lite mer när vi tar bilder nu, och vi försöker tänka annorlunda från hur vi gjorde innan. Väldigt roligt, kan dock bli långtråkigt när läraren har torra skämt på lager, hela tiden.

När lektionen väl slutat går vi mot bibblan och kollar bussar... Ne... Amanda kollar bussar... Vi hoppar på bussen, och äntlige hemfärd! Hemma fanns min mor på datorn, så kul att prata med henne igen! Hon va så brun så hon såg smutsig ut, en liten Grek e hon. (Tack pappa för att jag fick ditt pigment) Hon visade mig saker hon shoppat till mig och huuu vad glad jag blev :) Tack mamma!

Hopp in i dushen, blev dags för sminkning. Väl uppklädda drog vi oss mot en pizzeria och tog en slize. Mötte upp Aline på 7eleven, tog taxi mot Rockville Center. I taxin var vi faktiskt livrädda att chaffisen va full, eller jag var det iaf. Men han körde rakt, så det släppte efter ett tag.

Vi mötte Florence och Theresa på starbucks, sen gick vi över till Kaseys. Spelade biljard, jag är grymt bra på att slå hårt och pricka, men jag får aldrig ner någon. När vi va klara där blev det drinkar, vilket jag inte tyckte om. Det blev något mer vanligt för mig, som var rädd för dagen efter så som jag och Anneli fick det en gång. För min del blev det Heinekein, vilket jag tycker är godare än drinkar. Vi "lekte" sanning eller konsekvens, där Theresa fick tralla runt baren två varv, Amanda gå cat walk på dansgolvet när ingen dansade. Jag fick dansa som att bara dans existerade, fullt med folk på dansgolvet. Det blev många skratt kan jag lova, men spelet dog ut och vi fortsatte natten på dansgolvet. Vi dansade som aldrig förr och det va jätte kul verkligen!

Vi tog oss hem vid närmare tre, taxi chaffören var väldigt snäll och körde hem Aline till sitt hus och Amanda och mig till mitt hus. Han förklarade att han hade dotter och fru, så han gör allt för att få oss att känna oss säkra.

Vi vaknade vid 11 idag, lagom tycker jag. Jag vaknade upp till vänner, kan det bli bättre? Vi tog oss en rejäl frukost, satt vid datorn och kollade på gårdagens bilder. Vi kollade på film, DayZero. Väldigt bra, lite speciell men den va bra. När det började krypa i benen gick vi på en promenad, till Taco Bell, satt och pratade allt möjligt i evigheter sen en promenad hemmåt. Jag fick lite bra bilder faktiskt, eftersom vi har läxa till Foto kursen, så blev det blommor och knoppar. Ni får väl dömma själva om det är någon hit eller inte.

Vi kom hem hit, satt still en stund men sen ville vi ha glass. Gick till 7eleven och köpte glass, gooooood var den. Vi knappade in nån kanal på tv:n om Brittans liv, väldigt intressant. Tåget för Amanda tutade och det blev hemfärd för henne! Så här sitter jag, och ger er den uppdatering jag hoppas ni vill ha. Bilder kommer nedan på helgens äventyr!

        

Party..



           

      

Här ser ni lite vad jag kan, det är svårt med en "automatisk" kamera. Ibland fokuserar den inte på vad man vill att den ska fokusera på, men man får använda små knep. Det finns regler vi har lärt oss på kursen, försöker hålla dom så gott det går :) Men ni ser ju faktiskt en sak, det är vår!

Där tackar jag för mig, vi hörs väl snart igen!

Puss och kram

April April!

Jag skickade ett sms till min mamma igår, så skrev jag att jag hade pratat med Lisa och min LCC, och att vi hade bestämt att jag ska stanna ett halvår längre. Jag visste att mamma skulle bli helt förstörd så jag skrev i samma sms att det va ett april skämt! Hon skrev tillbaka att jag nästan fick henne å börja gråta. Jag skrev att hon behöver inte oroa sig, inte mer än ett år ifrån familjen, det får räcka :)

Jag tvättar all möjlig tvätt jag kan ha här hemma, och lakan. Skönt å få gjort det! Sen ska det vikas också.

Kollar på flygstolar och lite resor till lite varstans. Hittade en flygstol, enkel resa, till Australien - 8.021 kronor. Det va inte dyrt, lufthansa tog lite mer än 10 000.

Jag ska till frissan ikväll och prata med dom, angående mitt hår :) Ska se vad dom kan göra för att de ska bli ljusare, och hur mycket dom tar. Men jag ska bara kolla, inte boka någonting!

Nästa vecka kommer Sara hit, hihi! Det är ju jätte konstigt ! Hahaha! Men usch va kul vi kommer ha ;)

Puss och kram på er!

Nerlagd

Bloggen har varit nerlagd ett tag, dom skulle göra några ändringar och då stängdes allting av. Inget kul när man sett fram emot att skriva om helgen! Men, nu funkar det igen!

Sitter å lyssnar på beatles och andas ut. Vi börjar med fredag!

Lisa var hemma i fredags, och hon släppte mig klockan 4. Vad var det jag sa? Jag hoppade in i en dush, fixade iordning mig och sen bar det av till staden. Jag trängde mig igenom Times square, dum som jag va trodde jag att jag kunde njuta lite av det men trångt som tusan av hundra turister. Jag smög in på några små gator tills jag kom till 5th och gick uppåt mot MoMa där Amanda plus familj var. Mötte dom utanför och vi kollade in MoMas affär där det fanns väldigt många fräckt designade grejer. Snabbare än vi han säga apa så blev det mörkt, vi tog oss uppåt där vi hittade ett BBQ ställe. Det va inte mycket folk utanför, men högljutt och mycket folk inne. Vi tyckte det va riktigt typiskt amerikanskt så vi slog till! God mat, stora portioner och billigt! Super snälla familjen Berggren bjöd på maten och det tackar jag till tusen för! Fick smaka på Dry Martini, vilket jag inte gillade! Men jag fick äntligen smaka på cornbread! Jag kanske är jätte tokig, men jag har velat äta det sen jag såg den gröna milen, för mig känns det riktigt typiskt amerikanskt och tur som jag hade så var det gott också! Frank har sagt att det är något typiskt i söder, mörka slavar bakade det innan och det är dom som gör det bäst. Juste ja, stället vi var på är tydligen en jätte stor kedja där det står ungefär 50 pers utanför varje helg och köar, till restaurangen vid Times Square. Den här låg lite avlägset, men det va lite fräckt.

      


Efter en kanon middag vandrade vi uppåt mot gatan, och vi märkte att vi glömt ge dricks. Så Anders skulle springa tillbaka och fixa det men så små sprang han lite fram bara och sa "Här blev.." och jag ser exakt va de e innan han hinner prata färdigt "John Lennon skjuten.." Det va verkligen så himla stort och magiskt, jag tappade andan! Det ser precis ut som på kort, och jag var på där nu. Helt overkligt, så speciellt.



Vi vandrade hemåt, med film kväll i sikte. Vi köpte tre filmer för 15 dollar, hade myskväll i lägenheten. Det va riktigt trevligt, popcorn, fruktsallad och M&Ms. Sov hur gott som helst, lite trängandes, med Amanda och Matilda. Det va ett bra tag sedan jag sov med duntäcke, helt underbart och det va svårt att släppa det.
Jag fick slinka ner och stå och vänta på dom i gathörnet, jag sov där i smyg. Hade kostat 120 dollar annars! Det hoppade vi.

    


Tyvärr så får ni inte klicka upp Matilda, jag fick inte lägga ut detta kortet någonstans för henne! Men jag va tvungen, lite snäll är jag ändå. Hon somnade fort som attan, så ingen film för henne.


På morgonen gick vi runt lite, gick till IMAGINE skylten. Helt underbart vackert, väldigt fin plats. Vi gick vidare till Mac affären, där familjen Berggren skulle köpa present. Vi gick neråt på 5th och skulle självklart gå in på Arbecromic and fitch. Haha! Jag vet inte alls om det heter så, men jag chansar! Ingen fara, Amanda rättar mig snart ;)
Det va väldigt blåsigt, och vi va inte särskilt sugna på att vara utomhus, trots att solen strålade! Så vi bestämde oss för Guggenheim museet! Det blev bara jag, Amanda och Anders. Tjejerna skulle shoppa sista dagen! Vi tog en lunch innan museet, som faktiskt blev en dålig överaskning. Byggnaden är ju känd för att vara väldigt vacker och speciell, men just nu höll dom på att bygga på den. Så byggställningar täckte det mesta av byggnaden, och inomhus var det en kines som hade tagit upp den största platsen av museet till sin konst. Det var väldigt speciellt, men vi ville gärna se dom andra konstnärerna som alltid brukade vara där. Tyvärr var dom bort plockade för tillfället. Tråkigt!

        



Första bilden är där han blev skjuten, andra är skylten och så är det jag och Amanda som försöker se töntiga ut på Museet!


Efter museet blev det en promenad genom Central park, gick längs med Hudson river och den är verkligen jätte stor! Svårt att tänka att den är mitt i smeten! Anders ville springa runt den, som någon gör i någon film. Men det blev en annan kort runda istället. Det gjorde han i lördags morse klockan 6! Hu hu hu.. Vi mötte upp tjejerna på en Starbucks vid deras lägenhet, satt och smuttade lite och små pratade. Sen bar det av till lägenheten, ta ut väskor och sen ta farväl. Det va en helt otroligt rolig helg med dom! Tack :)

Vi tog tunnelbana ner mot Times square, det blev en bio. Stop-Loss. Ojojoj, va arg man kan bli. Det var en fruktansvärd hemsk film som handlar om dagens krig i Irak. Gjorde en riktigt förbannad.

Något som fick både mig och Amanda att spänna upp ögonen var när dom applåderade på biografen.

Ryan har precis fått reda på att han har blivit Stopp-Lossed och att han ska skeppas tillbaka. Detta går han inte med på och går till Generalen. Dom diskuterar och blir mer och mer arga. Då säger Generalen

- That the presidents order! - Generalen
- Well, you know what? F*ck the president - Ryan

Då börjar dom på biografen applådera. En stor chock, som ändå inte var chockade. Om ni förstår, för vi alla förstår ju att på senare dar har inte Bush imponerat så mycket, men att det va så pass var chockade. Fasst ändå inte. Jag är glad att ingen buade iaf.

Efter det va jag söndergråten, Amanda var i ett psykiskt tillstånd då hon var väldigt arg. Vi satt på tåget och var arga.

Söndag!

Vi möttes alla tjejer på Starbucks. Svenskorna, Tysken, Mexikanen och Brasilianaren! Vi gick till stranden och flummade runt! Tog kort, andades och bara va. Underbart.

        


Vi blev hungriga och det blev kinamat, gott men tyken personal! Coldstone efteråt och jag var väl hemma vid 8. Lagom lagom.

Helt underbart skön helg, om alla var som denna. Men men, då skulle man ju inte uppskatta dom lika mycket!

Idag var det en helt vanlig dag, regn så det blev film, bus och massa kittlande! Har hittat pojkens känsliga ställe, under halsen. Han skrattar så att jag skrattar ihjäl mig! Underbart :)

Träffade Amanda en sväng på Starbucks, blev inte mycket sagt. Läste tidningar och drack kaffe. Beklagade oss lite, sen blev det hemgång!

Tack Marlene föresten för att du gav henne min mail adress! Träffade henne på bibblan förra veckan!

Så det blir utgång på lördag, nya Aline ska med. Om jag minns hennes namn rätt. Ska bli riktigt kul, hela ligan! Skönt för våra barn att dom får fortsätta att ses.

Nu ska jag sova! ha det underbart allihopa! puss och kram!

RSS 2.0