Är det idag verkligen?

Herregud, jag sitter här och behöver ingentligen packa och fixa iordning! SHIT! Ja måste tvätta!!! Herregud, nu måste ja slänga in en tvätt..


Sådär ja, å så ringde jag Amanda precis och berättade att jag är helt misslyckad. Tyvärr får ni inga detaljer.

Nu kommer ja skriva saker som är helt osammanhängande men jag måste skriva dom.

Jag såg ett klipp på youtube om High School Musical, och där hade Koreografen på sig en svensk fotbolls tröja eller handbolls tröja. Knäppt.

Jag berättade för Lisa att jag hade en kompis som var gravid, då frågade hon hur länge hon varit gift. Haha!

jaha, jag hade massa saker som jag alltid glömmer skriva. Men såklart, så glömmer jag ju dom när jag ska skriva.


Min syster kommer hit idag :D Haha! Vi kommer ses ikväll, gud va kul. Jag känner mig helt konstig. Stressad men ändå inte, jag vet inte vad ja ska ha för väska bara. Marie har ju tvingat mig å ta med mig plattång och hårfön. Och så ska jag ha med mig saker för helgen med, jag får skriva en lista så jag inte glömmer något.

Klockan 10 åker jag härifrån tror jag, vandrar längs med 5th ave och sedan upp mot lägenheten. Så jag bör vara där vid 11:30, 12 kanske. Beror väl på hur fort jag går. Maddis och co landar 12, så dom borde väl vara där efter iaf en halvtimma.

Ska kolla upp tågtider nu, så jag har gjort det. Sen blir det till å skriva en lista. Ååååååh! Jag ska ha semester, å min syster kommer och mina kusiner kommer med!! Hahaha! Herregud va kul vi ska ha, och det ska bli uuuunderbart skönt att vara ledig :)

Gud ja kan knappt hålla mig längre, kom nuuuuuuuuuuuuuuu nu nu nu!

Ha det så bra allihopa, för det ska jag verkligen ha!!

Hi..

Well, my friend Aline wants me to write a little bit in english, but im really bad at spelling so Aline, you have to survive.

Today i worked from 9 to 1, witch was really nice since the weather was wonderful. When i got off i picked up Aline and we went to Amandas house, dropped off the car there and walked to the beach. It was wery windy, so it was pretty cold actually but we were sitting in "lä". Like, not were it was windy :P

It was great, i love the sun. But around 4-5 we went back home to Amandas place, we got the car and went to eat. In the car on our way a really good song came on the radio and it was summer written everywhere! It was just screaming summer all over the place! Great!

We went to a Crep (?) place, and all off us took Blue cheese crep, with nuts, chicken and bluecheese.  Loved it! For dessert we took Nutella crep with banana in one, wonderful.

After a really great day im sitting here, just cant wait for my sister to come!!!! Its only 2 more days, i cant belive it. We are gonna have so much fun, and im gonna hug here to death :D

Sorry Aline, over to swedish.

Jag ska ta med mig väskan, och lite till på onsdag, för det är en del saker jag inte har använt en enda gång sedan jag kom hit och jag tror inte jag kommer göra det heller. Men vi får se!

Nu ska jag gå å hämta lite vatten, ha det toppen allihopa! Take care ! xox

Jag bara..

Måste skriva igen! Jag sitter här och gråter, för jag såg precis klippet om vilka som kommer till Semifinalen i Britains Got Talen. Ni kanske inte visste det, men jag har följt det här över internet. Och jag blev så glad när jag såg vilka som gick vidare, speciellt mina favoriter och min absoluta favorit Geroge Sampson, Breakdancer. Så nästa vecka är det semifinalerna som börjar!

Jag räknade också ut att ja ska spara 150 dollar i veckan från och med nu, känns roligt. Men det kommer gå. Inga problem. Har ju sparat nu tills Maddis kommer, så efter det börjar det andra sparandet.

Så kan det gå, om man inte börjar i tid.

Hur kul som helst!

Igår blev det stranden som jag hoppades på. Jag, Aline och Amanda möttes på boardwalken vid 12. Något riktigt hopplöst var att det kostar 10 dollar att "komma in" på stranden. Helt hysteriskt, dit går jag inte igen.

Vi låg där från 12 till 6 på kvällen, helt underbart. Vi hade ritkigt kul, berättade våran livs historia och tog massa bilder. Gjorde tester i tidningar och pratade skvaller om alla kändisar. Riktigt kul faktiskt, jag kände mig som ett barn igen med all sand, det var underbart. Amanda hade med sig strand tennis, eller vad man kallar det, så vi spelade lite imellanåt. Jätte kul, och jag var klart bäst.

Det kom tyvärr fler och fler moln på himlen, men vi vikingar (och brasilianare) går inte hem för en sån sak. Vi stannade, Aline och Amanda gick och köpte lite wraps och dricka och snack, så hade vi en sen lunch/tidig middag. Väldigt mysigt, och vi hade kul hela tiden, en härlig känsla varje sekund. Precis som det ska vara på sommaren.

Det satt en skum gubbe en liten bit ifrån oss, han va typ kompis med fåglarna där han satt å pratade och matade dom. Sen gick han fram till oss och frågade om vi ville ha en nyckelkedja, alla tre sa nej men han slängde den mot oss ändå. Så jag tog upp den och dinglade den över Alines och Amandas huvuden. Jag försökte ge dom någon slags "curse", men jag tror inte det funkade.


Vi tog hundratals kort, som är helt hysteriskt roliga! 90% är nog roliga för att det är internskämt hela tiden. Som alla dessa barnprogram har jag och Aline en favorit, Pinky Dinky Doo. Helt värdelöst program. Sen hittade vi ett stort hål någon grävt ut under dagen, där hoppade vi i. Helt underbara kort fick vi. En perfekt första dag på stranden.


Vi hade tänkt gå ut i City eller i Long Beach, men vi skulle hem och fundera innan. Amanda stack hem, och jag och Aline stack till en affär där jag hade 15% rabatt på. Jag hittade en tröja och ett par jeans, det var nästan vad jag ville ha. Jeansen var kanon, och något ja va tvungen att ha. Tröjan var kanon, men inget jag behövde. Eller joo..


Hem för uppfräshning, hade sommar och party känsla. Mötte Aline vid tåget klockan 9:30 då vi for in mot Long Beach. När vi stog och väntade på tåget kom en kille fram som var lite förtjust i Aline, han pratade om någon klubb i Brooklyn, och sen en lägenhet vid stranden. Han fick Alines telefon nummer, trodde han ja!! Mohaha! Han försökte säkert ringa förgäves senare, men det va nog inte Aline som svarade.

Vi mötte Amanda på stationen, och började vandra mot West End (Nej inte i England). Då fick Amanda chansen att berätta om sitt liv, då hon inte fick den tiden på stranden. När vi var framme försökte vi komma in på två ställen, sen blev jag så förudmjukad att ja inte ens ville prova. Det var inte så populärt hos dom två andra, men det kändes meningslöst. Jag hade bara lust att skrika åt dom att jag har gått ut lagligt i Sverige i två år. Men vad spelar det för roll? Så det ska bli andra bullar, jag och Amanda har bestämt oss.

Vi köpte en glass på vägen hem, både jag och Amanda kände oss jätte dumma för Aline fyller 23 i sommar så hon hade mycket väl kunnat gå in.

Jag var väl hemma vid 12, och det kändes som jag ville sjunka genom jorden. Skoskav, 15 blåsor och jag blir nekad hela tiden. Humöret är inte på topp efter en sån kväll.

Men vi satt på en Pizzeria en stund, och jag kom på en sång. Eller en text till en sång som redan finns. Ni kanske har hört texten "I swear, by the moon and the stars and the sky. I'll be there" Jag gjorde om den till "I swear, i will never go out unpreperd."

Idag är det söndags, Morsdag. Solen skiner, och jag har ont överallt. Det blir en långpromenad snart, men annars bara slapp. Jag ska inte slösa mer pengar, måste hålla i dom tills syrran kommer.


Jag ska ge er min favorit låt för tillfället, jag har svårt att välja för det finns två.. Näe, tre som är jätte sköna.. Ni får se vilken det blir.



Amanda visste antagligen vilken det skulle bli :)

Ha det bra allihopa! Och ha en riktigt bra söndag och morsdag :)

Dags igen kanske?

Vad har hänt det senaste? Jag berättade om helgen, båtresan och dagen i city. Från måndag har veckan gått fort, det har inte varit som det brukar med tanke på att barnen var lediga igår och idag. Vädret har gjort mig på väldigt dåligt humör och extremt deprimerad. Jag känner mig 10 år äldre för varje minut, när jag var 15 brydde jag mig aldrig om vädret!! Jag satt på min moppe i spöregn om de nu skulle vara så. Men nu har man plötsligt blivit lite känslig.... Detta är illa..


Idag har dock vädret varit kanon, vilket är underbart och mitt humör stiger till topp!

Lisa har varit hemma idag och min dag har varit minst sagt slapp. Gick till parken imorse med barnen och mötte Aline, där vi sitter och pratar medans barnen leker. Lunchdags, sen hade jag rast en halvtimma kanske, efter det åkte jag till en "Funstation" som dom kallar det. Massa spel, som tex en spelhall på Liseberg. Det var roligt, efter det åkte vi och handlade lite mat och solkräm till mig. Nu fattas bara bikini...

När vi var hemma efter shoppingen hade jag rast, tills vi åkte till doktorn för Lisa skulle röntga. Sen blev det middag på en Pizzeria. Och här sitter jag nu.. Skön dag..


Jag har haft otrolig hemlängtan denna veckan, blivit riktigt arg för att jag inte kan få vara hemma. Inte ledsen, utan arg och frustrerad! Som tur är så trivs jag kanon här, så det är inte därför. Jag vill bara vara hemma, små saker. Men jag vet att jag kommer göra dom små sakerna hundra tusen gånger till tills jag blir trött på dom och flyttar hemifrån. Nu är saknaden över, men det kommer bli svårt när Maddis åker hem och jag inte kan följa med.

Om 3 dagar har jag varit här i 6 månader. Det stämmer ganska bra va..? Och jag tror jag är i någon halvårs kris, bortskämd och löjlig som längtar hem när jag har så mycket att göra här. Skärpning.

Jag har lite bilder från idag, när vi gick till parken och lekte!

          

Den här helgen kallas Memorial Weekend, jag frågade min värdmamma vad det menas med och hon hade inte en aning, om du är smartare kan du snälla svara vad allt detta handlar om?

Imorgon vill jag till stranden, eller någon park, mig kvittar det. Ute ska jag vara, på kvällen var det snack om att några skulle ut i Long Beach. Får se på den saken, jag håller hårt i pengarna nu. På söndag ska Aline till Central Park med 2 andra Brasilianare (Kan någon rätta mig om ja skriver fel eller rätt?). Jag får se om jag ska med, eller om det blir andra planer för mig. Jag hade mer än gärna legat på baksidan lite, men eftersom det är en stor jordhåla just nu går det inte så bra. Men han jobbar på.

Nu ska jag ta en nap, klockan 8 på kvällen. Men något som är helt UUUUUUUUUUUUUUUUUNDERBART är att det är ljust ute.. Åh vad jag älskar sommaren..


What's the name of the game?

SNAP!

En söndag kväll som denna har jag och Amanda snyftat och skrattat till "P.S I love you". Helt underbar film, och vi kan leken nu! Haha, det är det inte många som kan.

Amanda är du me?

Nu är det dags! *Snap snap snap snap snap snap snap* Can you do it?

Haha, gud va roligt det är :)

Igår var båt turen, och det var jätte roligt faktiskt! I början satt vi bara ner och det kändes lite lamt, men när båten tutade och till slut körde iväg så gungade det igång. Mycket skratt, bilder och dans :) Det var underbart att ser Manhattan lysa upp sen när solen gått ner, helt otroligt. För varje gång man åker in, så inser man mer och mer hur mycket man älskar det. Turen va lite för lång, sista stunde var folk lite trötta och dom flesta satt ner och bara tittade på utsikten. När vi stigit i land kurrade magen på oss och vi gick upp mot Times Square för att hitta något att äta. Vi gick till Fridays, men där var det fullsatt. Och när det är fullsatt, då snubblar Martina i trappan! Tjoho, här kommer jag! Jag var faktiskt kvar på båda fötter, men det blev en split eller spagat eller vad ni vill kalla det. Folk tittade och jag skämdes, jävla skor!

Vi knallade ut därifrån och gick vidare till Applebees (Stavning?). Vid 12 var vi där tror jag. Så där satt jag och åt Ceasar Sallad, lite nyttig var jag. Medans mina andra kompanjoner tryckte i sig pommes och burgare! Vi åt faktiskt med 4 Brasilianare, trevliga tjejer. Efter maten knallade vi till Pennstation, där vi såg att tåget inte gick förens 3. Och klockan var tio över ett, vilken rolig överraskning va? Men eftersom vi är smarta tjejer tog vi tåget till staden bredvid, och förde oss vidare därifrån med Taxi. Vilket var väldigt trevligt då en pratglad tant samåkte, härligt!

Vi var väl hemma vid halv 4, tror jag. Härligt! Så vi blundade väl vid 4! Vi sov gott, väcktes dock av nån gräsklippare utanför fönstret. Jag grävde fram bomull och stoppade in i öronen!!!! Det hjälpte, tack gode gud.

Efter lite tveksamhet på om det skulle bli Manhattan eller inte idag, så tog vi oss i kragen och åkte in vid 3. Tog tunnelbana downtown, kollade runt lite på Virgin. Hittade massa "vill ha" saker. Satte oss på Starbucks och prata lika bra som vi alltid gör. Sen uppstod ett dilemma.

Skulle vi köpa filmen PS I love you, och skynda oss till tåget som går om 20 minuter. Vilket näst intill är helt omöjligt att hinna med. Eller skit i det och ta tåget som går en timme senare. NEJ! Vi springer! In på Virgin, köper filmen. Ner till tunnelbanan, hoppar på första bästa! 5 minuter kvar tills tåget går, springer över Broadway mot Pennstation och viiii hinner!! *Applåder*

Otroligt skickligt av oss!

Imorgon börjar jag klockan nio, vilket är väldigt skönt. Så det ska faktiskt bli till att borsta tänderna nu, sen bingen!

Jag har tyvärr inga kort från gårdagen, i all stress hittade jag inte den så Amanda har på sin kamera. Men lugna mina vänner, dom kommer upp inom kort.

Ha det så bra! puss och kram!

Äntligen Fredag


Ska väl börja att lägga in bilderna då

         


Den första bilden med stor text USA är första sidan till min bok, den tredje bilden är första sidan till familjens bok. Kanske man förstår..

Nu tänkte jag sätta på lite musik och fortsätta pyssla, fredag idag och sista skoldagen imorgon. Behöver inte gå upp så tidigt, vilket är väldigt skönt. Jag har kanske sagt det 10 gånger nu.


Hoppas ni får en jätte trevlig helg!! Puss och kram


Sorry!

Inga bilder, jag var upptagen med att göra två nya sidor. Det blev en "bil" sida, då vi hade Franks bil, och en "PowerRangers" sida där dom har klätt ut sig. Gud va det går bra, och oj va skoj det är!

Nu ska jag sova, en fullspäckad dag imorgon. Lördag är det skola, börjar senare som tur är. Raka vägen hem för att fräsha upp sig, sen blir det tuff tuff tåg till Manhattan där vi ska åka båt runt Manhattan. Söndag är Central Park inbokat, för en slappe söndag!

Ha det bra, puss och kram!


Imorgon är det fredag!

Under rasten idag for jag förbi Michaels lite fort för att titta på små prylar, till första sidan i familjens scrapbook. Jag hittade inget speciellt lockande, och det är svårt för det finns inget tema till en första sida. Som vi alla förstår..

Men jag hittade ett papper med julmotiv, och lite klistermärken. Det är mitt nästa projekt i familje boken.

OCH jag blev minsann klar på rasten med första sidan, allt jag behövde hade jag här hemma :) Den blev otroligt fin och söt, jag hade två kort på mig och barnen. Två utav dom första korten jag tog med min kamera. Jag ska ta kort på det senare och lägga upp här, så ni får se. Jag är grymt nöjd och tycker det kommer passa perfekt till dom!

Nu har ja dushat, jag ska snart hämta barnen. Det blir nog biblioteket idag, och sedan lite lek på baksidan.

Ha det så bra, hörs sedan :)


Scrapbook

Min första scrapbook sida är klar, min första sida jag ska ha i min lilla bok. Den ser väldigt amatör aktig ut, men jag älskar den. Den kommer vandra runt i släktingars knä på julafton iår kan jag tänka mig. Det är jätte roligt iaf och jag kunde inte sluta när jag började. Klistra, måla, limma, klippa, skriva och pilla, helt otroligt kul. Jag väntar nu energiskt på mina bilder som ska komma hem, så jag kan börja med familjens album.

Alines värdmamma tipsade oss om en affär där ett album kostar runt 5-6 dollar. Dom har också hundratusentals saker som har med scrapbooking att göra, vilket gör det väldigt lockande att åka dit. Men det får bli nästa helg, jag har redan spenderat mer än vad min budget tillåter.

Idag har jag varit på playdate med Aline i parken, gick bra faktiskt. Även om det var väldigt kort tid och lite stressande så funkade det, men det kommer bli så mycket skönare till sommaren då jag är ledig på morgonen och jag har min tid då och sedan ha resten av dagen till att spendera vart jag vill med barnen.

Martina vad sägs som att börja ditt lite bättre liv och stänga av datorn och läsa en bok istället?

Ja, det låter bra. God natt!



Sådär ja!

Nu har jag beställt hem 220 bilder som jag ska börja min Scrapbook med. 28 dollar blev det allt som allt, dom lovade först 9 cent för en bild. Men sen blev det 11 dollar bara att frakta, så då var det nästan lika väl att man gick till affären och printade ut dom. Men vi sökte på internet efter rabatt koder, så vi hittade en. Vilket gjorde att det blev 28 istället för 35 som det skulle bli, eller 33 som det skulle vara i affären. Det är kanske inte så mycket skillnad, men om jag fortsätter köpa där så får jag många bilder gratis.

Snapfish, bra faktiskt. Dom kommer om 2-3 dagar hem i brevlådan.

Jag glömde säga att en "skolakamrat" som går i våran fotokurs är lite Svensk. Hans farfar kommer ifrån Sverige, dom hette Johansson men var tvugna att byta till Johanson eller nått sånt. Hans farfars namn var Erik Göran och något mer, så han ville att hans son skulle heta Erik, men det tog brorsan. Så det blev Kristoffer, med svensk stavning. Ni hänger antagligen inte med ett skvatt i vad jag skriver, men ni fattar poängen.

Dom kom ifrån Malmö :)

Underbara måndag!

Jag sitter och lyssnar på 5ive, jag var ett stort fan när jag var yngre. Vad kär jag va :)




Dom får mig på toppen humör iaf!
 
Gud va chockad jag blir, jag hittar massa låtar som va riktigt stora hittar med dom. Dumt att det bara rann ut i sanden.


Idag har dagen varit ganska vanlig, dåligt väder. Regn och blåst, men jag kollade Alvin and the chipmunks. Det värmde lite i kylan, underbart söta varelser. Min bror påminde mig om att han och jag kollade på det när vi va små, hemma hos mormor. Jag har inte ett minne av det, men det var väl mycket jag gjorde som jag inte minns.

Jag och Amanda har kommit på jätte hemska nyheter (För mig, jätte bra för Amanda), att nu till helgen är det våran Boat Cruise med au pairerna. Det är också sista dagen på skolan för mig, nästa vecka är det memorial day. Jag vet faktiskt inte alls vad det är för helgdag. Då är vi lediga från skolan, och några dagar senare kommer min syster och herregud! Helgen efter kommer Amandas morbror förhoppnignsvis. Helgen efter ska vi förhoppningsvis till Silver bay över helgen för att få ihop våra credits. En eller två veckor senare ska Theresa ha pool-party, hon fyller år! Ca två veckor senare är det 4th of July. Några dagar senare sitter vi och kollar på John Mayer (JAAAA Biljetterna är bokade). 4 veckor senare, då sitter Amanda på planet hem.

Skönt att vi får 4 veckor till att ha lite sommar här innan hon åker hem. Och när hon åkt hem, då är det bara 3 månader kvar för mig. Kan ni tro detta?

På söndag blir det förhoppningsvis bra väder, då ska jag och Amanda packa väskorna och ha picknick i Central Park. Mer än så ska vi inte göra, vi ska spara pengar. Så då åker vi in gratis på våra tåg kort, tar med oss mat hemifrån och bara sitter där och njuter. Håll nu tummarna på att det blir sol!!

Nu är klockan kvart i 8, jag känner för att sova. På tal om sova, så är jag chockad hur jag har vant mig vid den här sängen. Jag har inte ens vant mig, jag har alltid sovit bra här. Det är ju tur, jag fick väldigt ont i ryggen en annan gång minns jag när jag bytte säng eller var det va. Men här sover ja kanon! Sicken tur.

Men, jag saknar fortfarande min säng..

Jag ska nog ladda upp bilder och börja med min scrap book faktiskt, 150 bilder för 15 dollar. Det är väldigt billigt, jag har ju pengar så jag tänkte be Lisa om hjälp sedan. Bra ide Martina!

Om två veckor är jag ledig, guuuud va skönt !!!! Jag ska bo i en lägenhet, underbart skönt. Jag längtar oerhört mycket. Hoppas på att mina föräldrar kommer i höst innan jag åker hem, hade varit så himla kul. Och jag hoppas min bror vill följa med, det hade jag verkligen velat.

Nu ska jag fixa med bilderna! Ta hand om er, puss och kram!

Say what you need to say..

Ja, det ska jag väl göra nu då..


Jag har hört 2-3 gånger denna veckan att jag varit här i 5 månader, snart 6. Av bara ren "olyckshändelse". Det får mig att tänka oerhört mycket.

Förstår ni att jag snart varit här halva tiden, det känns som förra veckan när släkten var hemma och sa hej då. Allting har gått fruktansvärt fort, och ja, alldeles för fort. Jag börjar tänka på vad jag har gjort här, och jag känner att det inte är så mycket. Ni tycker säkert jag är helt funtad, men så känner jag.

Jag har börjat spara nu, vilket får mig att inse att jag måste spara allt jag kan tills jag ska betala resan. Det har jag faktiskt inte så jätte mycket emot, tro det eller ej. Jag kommer ha råd att åka till City, men första prioritering är att spara ihop till resan. Jag har nog omedvetet slappat med det, eftersom jag vet att jag fick tillbaka mycket skatt i år.

Men eftersom det gått så fort, så känner jag att jag inte gjort någonting. Att tiden bara går, jag bara slösar pengar, och bara jobbar på.

Men nu ska jag försöka muntra upp mig själv.

Jag har:

Firat nyår i NY city. 
Sett imagine skylten.
Haft picknick i Central Park.
Varit på Guggenheim museet.
Varit på Times Square.
Varit i Chinatown
Varit i Little Italy.
Varit i SoHo och NoHo.
Varit där John Lennon blev skjuten.
Åkt upp i Empire State Building.
Flygit helikopter över Manhattan.
Gått på College.
Köpt en dator...
Förlorat hemskt mycket pengar på en skit dålig bank.
Åkt tunnelbana.
Åkt buss i 1,5 timma för att ha yoga klockan halv 10 på en lördag morgon.


Jag kommer inte på något mer just nu, men det hjälpte lite grann iaf.

Men något som gör mig skräckslagen är att jag är hemma i Sverige om snart 6 månader. Och vad har jag gjort på 6 månader hittils känner jag då??

För mig är det mycket träningen som tynger, jag är ute och går men det måste hända mer. Matlagningen suger, har inget sug eller ork för barnen äter ändå inte det. Hoppas mamma räddar mig med shakarna, som lite ersättninghjälp.


 Jaja, nu ska jag sluta ha så mycket självmedömkan mamma.

Ha det bra, depp kväll för mig..

Nu är det dags..

för ett nytt inlägg..


Idag har det varit olidligt varmt, men underbart skönt. Det som är trist är att vi inte har någon baksida längre, den har vänts upp och ner på, för att sedan bli ännu vackrare.

Men det blir häng i parken istället, tiden går fort och barnen har kul. Tänk va lätt det va när man va liten "Hej! Ska vi leka?". Så hade man hittat en ny vän på en gång. Det va tider de..

Amanda kom förbi mig me raggar bilen efter jobbet, vi tog en glass och gick ner till min lilla hamn. Väldigt mysigt och vi hittade en skön resturang där, som vi får besöka i framtiden.


Jag får säga att det går inte bra att vara vegetarian, i lördags fick jag ett sammanbrott. Blev yr och började skaka, min värdmamma skyllde på köttet. Men för att inte riskera livet så äter jag också kyckling.


Jag har sparat 130 dollar denna veckan, ska försöka spara mer nu till helgen. Jag har enbart köpt grejer jag måste ha, tandborste, deo och munskölj. Sen har jag printat ut lite bilder ja ska skicka hem med, men dom skickar ja hem till helgen. Ska förhoppningsvis köpa biljetterna till John Mayer nästa vecka, han spelar den 9 juli i Johns (?) Beach. Det är en utomhus konsert vid vattnet, så det kommer bli sommarkänsla till 100!


Här kommer en liten låt med honom, så ni får en vink om hur han låter. Jag hade iaf aldrig hört om honom i Sverige. Det var Jennie som presenterade honom för mig, och Amanda som upppmuntratt mig att fortsätta lyssna.




Nästan alla hans låtar går i samma stuk, lugna mysiga och sköna texter. Sommar känsla :)


Jag och Amanda har också bestämt att skaffa oss ett liv me :) Jag får en deja vu om att ja skrivit detta innan, men vi vill lära känna Amerikanare med, och det är lättare sagt än gjort. Men vi måste jobba på det!!

Jag och Aline har också planerat sommaren, playdates m.m. Det kändes toppen när vi pratade om det, så jag har bra förutsättningar för en kanon sommar. Och så får jag se till att få med Amanda på några av playdate:sen. Om hennes pojkar inte tar livet av henne innan sommaren börjat.

Det kändes som detta var allt jag hade idag, det händer inte så mycket. Snart kommer min syster hit tillsammans med mina två kussar! Ska bli så jäkla kul, och så underbart skönt att vara ledig. Efter den helgen har jag ingen skola mer!! Jaaa! Men jag blir bara nöjd när yogan är slut, den är ju två lektioner mindre än foto kursen.

Så första helgen jag och Amanda är lediga, då ska vi klippa oss och få hårinpackning och grejer. Gud så gott :)

Ha det bra allihopa! Puss och kram

Lite sen kanske..

Men det får väl bli nu då!

Jag vet inte riktigt vad jag skrev för något senast, men jag tror vi börjar med fredag. Nej, torsdag. Förra veckan.

Vi åkte en tur till stranden, när jag var på gränsen att tråkas ihjäl av parker och baksidor. Jag tog inte med mig så mycket mer än vagnen och två spadar, så åkte vi. Det skulle ju ändå inte bli något bad!

Barnen var helt till sig, vad jag hört så åkte dom inte till stranden så mycket förra sommaren. Dom hängde mycket vid poolen :) Men eftersom jag faller mer för strand än pool, så blir det beachen i sommar!

Dom hoppade över vågorna och skrattade tills dom kiknade! Jag hade minst lika roligt. Pojken blev vättskrämd ibland när vågorna kom, så han snubblade och föll pladask i vattnet.

En halvtimma senare går jag hem med blöta och smutsiga barn. Martina, det bästa i hela världen, bjöd på en glass ;) Haha!


Lisa blev inte så glad att jag åkte utan att ringa henne, jag tyckte det var lite att ta i nu eftersom dom ändå inte skulle bada. Vi skulle ju bara vara där, en snabbis, för å få tiden att gå. Men det löste sig till slut, hon var inte arg iaf.

       


På fredag var det bokat playdate med Aline, eller igentligen inte. Jag skulle gått över till grannen, som är klasskompis med flickan. Men jag ville inte sitta där å titta på fyra barn när en 45 årig gubbe satt brevid. Så jag ringde Aline illa kvickt och hon tog med sig sin tös till mig. Vi hade på vattenspridare så barnen lekte bra själva, medans jag och Aline satt och solade och pratade datorer, konserter m.m. Utmattande jobb va?

    

Fredag kväll var jag ensam hemma, dom skulle vara borta över natten bara. Någon som skulle göra något man gör mellan dopet och konfirmationen. Jag minns inte vad hon sa att det hette, men hon e 8 år ungefär. Ni kanske vet bättre än jag?

Amanda var den enda jag fick bjuda över till mitt slott, Lisa vill inte gärna visa upp stöket dom har här. Men jag måste säga att hon håller det rent trots omständigheterna. Jag och Amanda gjorde fisk till middag, kollade på film och låg sedan och pratade alldeles för länge.

 

Vi fick låna bilen på lördag morgon, och självklart blev vi senare än vanligt till yogan. Jag hade för första gången gjort min läxa till foto kursen, och min bild var bäst! Den visade rörelse, den enda som visade rörelse! Ja e bäst! Blev diskussion om det och man lär sig mer och mer varje gång. Jag frågade vad en första kamera kunde gå på, och han svarade 300-400 dollar. Och det är med 5 Megapixel. Det kan man röra sig lite mer på, när det gäller utskrift av bild storlek.

Lördag kväll blev för min del bitandes på naglar inlåst i mitt rum med datorn på. Ensam hemma, inget jag tycker om. Men dom kom hem senare på kvällen.

Söndag morgon var jag ett nerv vrak! Markus skulle komma och vi hade bestämt att överraska Amanda! Först skulle det vara picknick på stranden, men pga regnskurar funderade vi på resturang. Vilket jag har skulle ha svårt att få in Amanda på. Så vi bestämde oss för Starbucks, glamouröst? Vi står i kön, och där kommer Markus. Jag skakade, va helt svag i knäna, sååååååå nervös! För att allt skulle gå bra, att han verkligen kom å allt det där. Men det gick bra till slut, sen hade jag typ träningsvärk och huvudvärk för all spänning släppt. Det blev en kaffe, burger king, Taco bell och sist men inte minst, "Vänner".  (Ni ska bara veta vilken procedur det var att få Amanda dit jag ville, men lättare än väntat ändå.)

  Världens normalaste par? (Kolla Amanda i bakrunden, kungakrona?)


Så var det måndag, sen blev det tisdag. Efter det kom onsdag. Jag träffade paret någon dag av dessa dagar, TISDAG! Vi åkte till Amandas värdpappas studio, där det var open mic night. Markus sjöng några låtar för oss, helt dött me folk men något annorlunda iaf. Amanda har bilder, inte jag. Det blev hemgång, men stopp på Dunkin Donuts först. Den där tanten asså, plockar på 20 mer än du vill ha. Knepig.

Igår sågs vi igen, tror jag. Jo, så var det. Vi åt på restaurang, jag hade 8 dollar kvar på min magra lön. Snälla Markus betalade mellanskillnaden :P Efter det blev det bowling, jag ägde på första rundan! På andra rundan kom min spelar roll in och jag blev alldeles för sur och kloten hamnade lite varstans. Men hur kul som helst var det!

Amanda har bilder på det också ;)

Idag har jag jobbat, jätte jobbigt.... inte.. Ikväll blir det kanske bio, eller alternativt sitta hemma. Då sparar man pengar! Jag får se vad gänget ska göra, så får vi se vad som händer!

Ha det bra allihopa!

Juste ja, anledningen till vegetarian. Jag kollade på en dokumentär om cirkus djur. Och så som dom behandlas är hemskt, det får en att vilja bli mördare. Jag vet vad ni tänker "Man ÄTER väl inte cirkus djur?!?". Nej, det gör man självklart inte. Men tänk att så behandlar man djur som är på cirkus. Hur behandlar dom då djur som ska slaktas? Speciellt här i Usa, jag vill inte riskera att handla sånt kött. Så det blir bara fisk för mig, för jag anser att fisk inte riktigt kan bli vanvårdade. Det är lättare att släppa ut en Lax i sjön, än en Elefant på Savannen. Det anser jag iaf! Såå, inget kött för mig här. (Inte för att jag äter Elefant, men ni kanske förstår min poäng?)

När jag kommer hem till Sverige kommer jag kunna äta kött, "grönt" kött isåfall. Så korna får gå fritt, så jag får friskt kött!

Sådär ja :) Då va det uppdateringen för den här gången, kanske inte så detaljerat men bättre än inget. Ha det bra!

Juste! Nu måste ni hålla på Rangers på söndag?!? Okej? För om dom vinner, spelar dom antagligen hemma match på måndag. Och då får jag förhoppningsvis biljetter!!! Dom vann igår, dom kan vinna på söndag.




 


Ojsan!

Nu kanske ni tror att jag lever för fullt här borta och gör massa roligt hela tiden, men där har ni fel :)

Igår så blev det promenad istället för uppdatering, plus en liten blund innan jag skulle hämta upp ungarna. Den blunden hjälpte inte så mycket så jag gick och la mig halv nio igår. Skönt!

Idag har internet inte fungerat på hela dagen, väldigt surt. Så ja gick ut på en promenad istället, var jätte taggad. Efter halva vägen fick jag något i ögat, och stort sett "grät" hela vägen hem. Kul.

Snart kommer Amanda att hämta upp mig, så ska hon, Markus och jag handla gitarr och sedan äta något. Jag får hitta något för 7 dollar..

Så när jag kommer hem loooovar jag att ja ska uppdatera! Annars så blir det ännu jobbigare att uppdatera varje gång, det samlas på grejer mer och mer som man måste skriva. Till slut blir det inte ens kul.


Stora nyheter! Jag är vegetarian, av skäl jag inte orkar skriva här. Det äckligaste är att man får sug på "kött", då känner man sig som nått blodtörstigt monster.



Sååå för att sammanfatta, blogg kommer ikväll plus anledning till Vegetarian. Ok?


RSS 2.0