Helicopter, hell yeah!

Igar var vi och akte helicopter over Grand canyon, helt otroligt! Sa stort sa det kanns omojligt. Men jatte vackert, och det ar verkligen som dom sager, det kan inte jamforas med bilder man ser eller filmer. Att sta dar och se ut over allt ar otroligt, det finns ingen ande. 

Idag var det hiking dag, och HERREGUD ni kommer inte tro mig. Jag gick nastan en mil! Jag trodde seriost att jag skulle do, vi gick 4,5 km nerat och 4,5 km upp. Upp var nog det varsta jag varit med om, jag var pisseblot av svett och kunde knappt andas. Det var en san kansla liksom, att jag kande att jag inte skulle klara det. Jag ville bara do, det var olidligt verkligen men jag klarade det! Nar jag kom upp till toppen igen sa kandes det helt oslagbart. JAG GJORDE DET! 

Nere pa botten motte vi upp tva killar fran den andra trekken, en utav dom gick 14 MILES rundan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Han sag inte ens trott ut, vi gick med dom upp igen och dom var super snalla. Gav oss vatten och grejer. En ar ifran Irland och en ar ifran Switzerland. Jag vet inte riktigt om Switzerland och Sweich ar samma land? Blandar ihop det lite dar.
Kanske jag kan finna min lycka med en irlandare nu Amanda? Det ar ju min drom, haha! Vi ska iaf festa me dom imon i VEGAS! 

Vi sag pa solnedgangen och tog lite kort efterat, Alex lagade kanon god middag till oss sa nu e ja matt och god.

Jag har verkligen inte ett enda plagg rent, det jag har pa mig ar rent. HAHAHHAHA ! Jag alskar mig sjalv.

Imorgon blir det vegas, vi ska skjuta lite med pistoler sen ska vi piffa upp oss for kvallen. Da blir det hardrock med bada trek grupperna och sen limon med bada grupperna! Yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaa! Fest fest fest fest.

Sen klockan sju pa mandag morgon blir det skydiving, hur jag mar da ar ett senare problem. Men hoppa ska jag gora! 

Forstar ni att jag gatt nastan en mil idag? Jag har alltsa nastan gatt en halv mil i UPPFORSBACKE! Helt otroligt..... Och da va vi liksom inte ens halvvags.

Nu ar det sangen, imon blir det lyxigare an detta for da ska jag och alex dela rum, slippa trangas med 8 andra i ett rum.

Skickade ocksa ett sms till min bror, svar pa hans fraga. Han undrade om hans nya tjej kan vara hos oss den helgen jag kommer hem. Mitt svar var att han far gora som han vill, snall ja e va? Men jag tillade ocksa att han kan satta sig i min sits, att bo hos framlingar i over ett ar, vara runt 13 pers 24/7 i tre veckor sen komma hem till sverige efter varit pa resande fot i 12 timmar. 
Hoppas han fattar vinken, om inte mamma. Svar: nej.

Jag fick pratat me varldens basta mamma och pappa idag!! Gud ja saknar dom sa mycket, dom e sa sota och goa mina paron! Det var allt for langesedan vi pratade, men jag ringer dom nog nasta vecka. Ska forsoka ringa min syster imon bitti om jag har tid. 


Ha det toppen allihopa! Pusspuss (L)

Monument Valley


Nu njuter jag och Alex for fullt i varat underbara hotell rum, jag har precis dushat och krypit ner i min alldeles egna dubbelsang. Goooooooooooooooooooooooooooooott!
Vi hade thanksgiving middag forut, det var val helt okej men jag var dodstrott. Idag ar det ocksa ett ar sedan jag kom, ett ar sedan jag sag min mamma. Knappt!

Idag var vi vid monument valley och kollade, men det sporegnade och det var dimma sa inte mkt att hurra for. Vi ska aka dit imon och hoppas pa battre vader, sen drar vi till Grand canyon och aker helicopter!!!! 

Idag brot vi lagen, eftersom det ar thanksgiving sa ar allting stangt, sa vi brot in i en mack.

HAHA! Neeeeeeeeeeeeeej, det gjorde vi inte. Men vi akte till ett stalle som kallas four corners, ett stalle dar fyra stater mots och man kan vara pa fyra stallen samtidigt. Tyvarr var grinden stangd och vi kunde inte ga in, men chris sa att han tanker inte uppmuntra oss att ga in men han sa ocksa att han inte kan hindra oss fysiskt. 
Sa vi klattrade igenom staketet, som rev sonder mina brallor HAHA, och sedan sprang vi in och tog kort sen sprang vi tillbaka. Hihihihi det va saaaaaaaaaaaa kul!!

Pa mandag ska jag gora skydiving i Vegas, guuuuuuuuuud ja e sa nervig !! :D

Vi traffade ocksa det andra trek ganget idag vid monument valley, dom var bara 8 stycken. tre killar och 5 tjejer, en kille var fran irland och han pratade de massa. Men jag gav upp, jag har precis lart mig engelska, jag har inte riktigt energi att ge mig pa grov irlandska nu. Vi ska aka med dom i limon pa sondag kvall, 1,5 timme ska vi aka runt pa the strip och bli fulla!!! Shoppa ska vi gora pa dagen, sa vi blir riktiga pumor pa kvallen.

Det kommer bli jobbigt att lamna tjejerna jag traffat har, Jodie Sarah och Alex. Men jag ska aka till England och halsa pa dom nan gang, dom vill komma till sverige men jag aker hellre till dom :P
Vi vet ju inte nar vi traffas nasta gang, samma med Lee och Mike. 
Jag och alex pratade forut, och man e ju nastan ute pa slutspurten nu liksom. En vecka kvar, men det kommer bli en underbar vecka!!!!! 
Dessa tva veckor har varit sa intensiva och underbara!! Dom basta tva veckorna i mitt liv

Pusspuss pa er allihopa!!! LOVE YOU

Taos, New Mexico


Jag tar droger just nu, for min hosta. Den forsvinner inte och den blir bara varre, sa lite hostmedicin ska val gora susen.

Idag ar de en slappe dag, underbart faktiskt. Jag har inte mkt mer att skriva kanns det som, det blir val roligare nar jag kommer hem och kan lagga upp bilder och jag kan minnas lite mer, men just nu e de bara pain in the ass att skriva med engelskt tangentbord.

Imorgon blir det monument valley, det ska bli skit frackt hoppas jag kan fa rida dar.

Hoppas ni har det bra, i helgen blir det helicopter i grand canyon och pa sondag anlander vi i LAS VEGAS da vi ska aka limo ihop med ett helt annat gang som trekkar fast fran andra hallet. Det ska bli riktigt kul verkligen!!!

Skydiving i vegas ocksa, hiiiiiiiiiiiiiihi!!!!

Puss och kram

Elvis Presley!

Idag har vi varit pa hans mansion, och va frackt det va! Tank att han bodde dar, otroligt.

Snabb uppdaterin, ikvall blir det fest, aker imon till New Orleans, har en laddare om ja inte sagt det redan, maaaaaaaaassa kort.
Jag umgas med 3 engelska tjejer och 2 engelska killar mest, jag kan saga att deras accent ar inte latt ibland. Men det gar battre for varje dag faktiskt. Min engelska accent borjar bli battre med, vissa ord.

Allting rullar pa verkligen, det ar svart att hanga med bland engelska for dom pratar med helt annan slang och uttal. Inte forens nu typ kan jag hanga med riktigt, det va skit svart innan och jobbigt for ja fatta inget. Men dom vet att ja e lite trog, sa som tur e sa e dom snalla mot mig :P

Vi far antligen vila lite, gjorde de iof igar med. Det blev sangen tidigt for mig, vilket var valdigt skont.
Det ar en show i Las Vegas som ar med akrobater osv, som kostar 100 dollar typ, men sa e de en som e baserat pa bara beatles latar men det gar pa typ 160 dollar. Hade garna velat gora det men lite for dyrt.
Jag lyckas val halla i pengarna nagorlunda tycker jag, vissa dagar blir det mer an andra. Men jag har nagra hundra kvar i cash och det kommer ju racka ett tag. Sen far jag borja ta fran min deposit.

Jaja, jag orkar inte tanka pa pengar just nu. Jag forsoker gora mycket men leva billigt, sa far de ga som de gar!!

Vet ni vad det basta ar ibland har, de e att jag har inte en aning om nanting. Jag har en person som sager till mig va ja ska gora och vart vi ska, han sager vart de e billigt och vad som e bra. Jag har inte en aning om vart vi e nasta vecka, jag bara glider med. UNDERBART!!!!! Jag behover inte bry mig, jag har semester...


Pusspuss!! Ha det underbart i hostsverige

Walking in Memphis

Nu har vi kommit till the home of Elvis! Vi har inte hunnit gora mer an att ata och dusha osv, nu sitter vi och chillar pa hostelet. Skont att slippa vara ivag hela tiden, utan att kunna andas lite nu.

NYHETER! Jag kopte mig en kamera laddare idag, akte ivag me Chris sa hittade vi en. Skit bra, kostade dock 36 dollar. Men nu kan ja ta massa bilder!!

Igar var en rolig dag, vi va pa museeum och sen at vi, sen drog vi till ett stalle som spelade live country musik. Dom som spelade hade blivit Grammy nominerade 2 ganger, sa dom va skit bra verkligen.
Men en javla massa ol blev det, sen drog den roliga halvan av ganget till en pub. Chris hangde pa, och vi drack pa. forsta gangen i mitt liv som jag har minnesluckor.
Jag minns inte hur vi kom hem, jag minns inte nanting igentligen fran nar vi lamnade puben till vi gick och la oss.
Hemskt, men kul hade ja. Alla tyckte jag va rolig sa de va ju bra. vaknade liksom imorse med kladerna pa och strumpor, hahahahaha!! men jag hade iaf sminket borta, knepigt.
jag har jag varit bakfull som fan, vi va tvugna att stanna bussen for ja holl pa att spy.
Men jag ar ingen spy manniska sa det gick inte, men dom pysslade om mig sa snallt. kopte vatten till mig a lat mig sitta langst fram. Men efter lite frisk luft och somn blev det battre, hade bara huvudvark men efter maten blev ja helt aterstalld.

Det va en sjuhelsikes kvall! Chris sager att de e sa de ska vara, sa jag beter mig bara som en trekker ska gora haha.
imon blir det graceland, skit kul. Och vi sag det record label som johnny cash, elvis presley blev signerade med forsta gangen.
Man ser det i hans film, nar han sjunger folsom prison. Sjukt kul att fa se de liksom, dar han gick in.

Nu ska jag dra mig och gora mig iordning!

New orleans om nagra dagar, och ja ska saga att de e svin kallt. Frank ska doooo!!

Lisa, i dont know if you are reading this but i think i have my camera charger left at your house somewhere. Dont throw it away! And its freezing here, so NO its not warm. But my hat and my scarf is good for now!



PUss och kram allihopa, ikvall blir de bars igen. men inte lika manga som igar. hehe ha de underbart!!

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihihihi

Jag sitter pa ett hostel nu i Nashville, vi har varit pa ett museeum om country musik. Det var frackt, nagon som vet nagot om Hank natt.......? Det va iaf kul

Vi dricker lite bars, redo att ga och det ar bara 2 grader ute. Fan ta Frank som sa att de skulle vara varmt har. HAHA! men vi overlever!!!

Fick reda pa att dom slangde pasen med min laddare, javla arg blev ja, Men men vi ska leta upp ett stalle nar vi aker vidare imon. 


ALLT E BRA! jag overlever och jag ar inte grinig for natt. ALLT ordnar sig! 

Puss nu maste ja ga!!! pusspuss

Tjena igen

Vi e pa nagot hostel mitt ute i skogen, ett litet stopp pa vag mot nashville. Bluegrass blir det imon, skit kul!

Vi har akt bil hela dagen, skit trakigt. Men imon ska vi tjejer forsoka sitta llangst fram sa vi kan vara DJs och slippa allt skumpande dar bak.

Inte mkt mer att skriva faktiskt, skit kul har vi. Det har blivit lite gruppering men alla e vanner med alla, i e 4 tjejer. Jag, Alex, Sarah och jodie. Jag med massa engelska brudar, forsoker lara mig deras accent. Det gar battre med tiden!!

Jag har nu betalat for alla extra saker framover, sa det ar ur vagen. Jag har 400 dollar i cash kvar och500 spann pa kontot. Men nu har ja betalt for san diego zoo, sea world och andra saker pa vagen.

Vi kommer att aka skidor ocksa!! HAHAHAH! SAAAAAAAAAAAAAAAA JAVLA KUL! Jag kommer frysa roven av mig eftersom jag kommer vara billig och bara hyra skidor och inga klader. Lager pa lager far bli mottot!!

Livet leker och fan va kul ja har! Nu sitter jag, Alex, Jodie, Sarah, Mike och Lee i varan lilla stuga som bara ar sangar i och tjotar. Vi har ingen toa, stackars oss !! haha, neee da.

Nu ska jag dra mig, sov dags snart.. 

Pusspuss pa er allihopa!!

Jag har inte hittat en laddare annu men det far bli imon. 

AWESOME ar det minst sagt PUSS pa er

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!



Tjena allihopa, vi sitter nu pa hostel rummet och dricker lite bars och lyssnar pa musik. 

Vi har nog gatt i 8 timmar idag!! Forst gick vi forbi vita huset och kollade laget. Vi gick forbi the mounument, pennan som vi kallar den. Efter det knallade vi vidare till The houlacaust museeum. Det tog sakert 3 timmar att ga igenom hela, men herregud va bra det var. 
Efter det blev det sen lunch pa hardrock, sen gick vi runt lite och kollade laget. 

Jag glomde min kameraladdare, fattar inte hur men ja ska kopa imon. Vi kommer aka langt imon, sa vi hittar nog nagon best buy eller target. 

Det ar mkt att beratta men jag orkar inte skriva allt nu och jag klarar inte av att inte kunna ha svenskt tangentbord.

Hoppas allting ar bra hemma, det ar ett skitharligt gang verkligen och alla e under 30. Vissa har ja kommit narmre an andra men for att ha gatt 2 dagar sa ar alla ganska tajta.
Varan guide Chris e skit rolig och sa fort ja sag honom visste ja att att de skulle bli "Wicked" som vi sager har. 

Men ni ska veta att jag har the time of my life. Helt underbart. Obeskrivligt!! Vi kommer kanske kunna aka skidor hahahha, om det ar oppet pa e stallet sa kanske vi kan aka, vet inte vart men nanstans. Vi kommer kanske ocksa kunna aka till the square, dar man kan vara i 4 stater pa en a samma gang..


Naaaa nu ska vi dricka lite mer a tjota!! Pusspuss VI HORS!

Washington - Check!

HERREJÄVLAR


Jag e så in i helvetes jävla nervös så jag tror ja kommer svimma.......... Herregud i helskotta..

Tack för alla fina kommentarer!

Nu ska ja sova, sen ska ja packa ner datorn och sen ska ja sova.

Fan va nervös ja e.. äckligt nervös, så här nervös har ja nog aldrig varit..


Pusspuss vi hörs mina vänner! Ha det underbart och jaaaa jag ska ta massa kort å ha skit kul!!


IMON HÄNDER DET :D:D:D:D

Imorgon bär det av!


Jag har liksom inte varit nervös överhuvudtaget dom sista dagarna, det har känts konstigt. Varken jätte glad eller jätte ledsen, bara helt vanligt.
Men nu känns det. Ojoj, imorgon åker jag och det känns kan jag lova. Helt otroligt, det börjar vända sig i magen och det pirrar i kroppen.

Jag kan ju säga att jag har inte speciellt rena kläder. Jag ska tvätta ikväll så jag har allting rent.

Asså nu vet jag inte vad ja ska skriva, får ta å lugna ner mig lite. Ska börja jobba snart. Sen ska jag köpa shampo och tvål, växla in mynt, en tröja sen e de klart. Va knäppt..

Måste tillägga att min resväska gick sönder igår, men jag sydde och klämde dit två säkerhetsnålar så de ska hålla. Som tur e är det väskan som stannar här.

Äh!

Hej då! Hörs sen!


Tisdag kväll!!



Dags för dush och sen säng. Herregud vilken tant jag e! Men ni har ingen aning hur det känns att få åka iväg.. Eller det har ni väl, men att verkligen kunna ha ett "liv". Ha olika saker för sig på dagarna och nya äventyr väntar. Inte samma grej dag ut å dag in. Även om vi har det hur mysigt som helst så ska det iaf bli roligt att kunna göra annat efter klockan 6 på dagarna.

And my hosmom is the worst person ever. Im soooo happy to go on that trip soon. She is a pain in my ass and i really cant stand her anymore.

Hahahaha!

Hand on my heart, thats the truth..


Det är nämligen så att min värdmamma Lisa e inne här och snokar omkring ibland. Så jag sa till henne idag att ja ska skriva elaka saker om henne i bloggen. Och så säger hon att hon ser hennes namn lite då och då. Så om ni nu ser hennes namn mitt i en mening är det bara för att jävlas.

Idag var barnen lediga Lisa från skolan, vi var hemma och tog det lugnt. Jag fick mig en liten paus när dom allihopa Lisa var hos doktorn. Jag fick iaf iväg min depost grejsimojs, Lisa hjälpte mig med den då hon faxade iväg den från jobbet.

Lisa jävlas lite med mig om lönen jag ska få den här veckan, det är nämligen veckolönen gånger 3. Eftersom dessa två veckor ja e iväg nu är semester veckor. Vilka jag ska få betalt på. Eftersom jag inte är här får jag dom på torsdag. Men hon säger fredag hela tiden. "Näää efter du arbetat på fredag".
Idag lagade Frank mat, det var helt okej. Bättre än maten jag lagar iaf..

Nu orkar jag inte sitta här mer!! Hej då puss å kram


LisaLisaLisaLisaLisaLisaLisaLisa

(haha......)

En annorlunda dag..


Imorse vid kvart i 8 tog Lisa med sig lillpojken till akuten, han hade svårt att andas så hon orkade inte bara sitta och vänta på om det skulle bli sämre eller bättre. Han har astma nämligen, om ni inte visste.
Så jag gjorde iordning tösen och tog henne till bussen, sen har jag varit ledig hela dagen. Jag sov väl när jag kom hem igen, till och från till klockan 12. Dom ville ha kvar pojken över natten, men deras doktor kom dit å sa att de inte skulle behövas. Så dom ska röntga honom sen kommer dom hem vid fem, så jag ska hämta upp tösen om en timma så får ja se va vi kan hitta på innan dom kommer hem.

Pratade med min mamma lite granna, kollade på telefoner eftersom jag behöver en ny mobil när jag kommer hem. Men det fanns många billiga så det känns lugnt. Kikade lite på mobilt bredband, det fanns många olika som inte var för dyrt. Men jag överlever nog med sladden i mitt rum till att börja med.

Mer har jag inte gjort idag, har inte velat gå ut om nu Lisa skulle komma och be mig köra henne eller något liknande.

Jag älskar min familj verkligen, dom e så roliga på något sätt. Dom spelade wii hos min morbror i helgen, och både mamma och pappa blev helt sålda så nu ska vi köpa det till oss i julklapp. Fasen va kul, jag har aldrig spelat men det verkar riktigt skoj!

Nu har jag inte mkt mer att skriva, en otrolig längtan till resan och en otrolig längtan hem. Det känns underbart att så mycket kul ligger framför mig. Det värmer riktigt om hjärtat, att veta att ja ska på en underbar resa snart, sen ska jag ha några kvalite dagar med familjen, sen komma hem och få träffa familj och vänner, fira jul hemma och nyår med kompisar. Sen har jag en vår framför mig som jag ska hitta på massa skoj! :D

Puss och kram

Imorgon är det måndag


Jag är oerhört stel i min rygg, såhär stel har jag nog aldrig känt mig. Eller inte stel, men spänd. Det kanske e för allt runt omkring, hoppas det släpper.

Inte mycket vettigt att skriva faktiskt. Allt är väl färdigpackat kan man säga, det är bara toalett saker som ska ner, det packas ju ner kvällen innan. Ska stryka lite kläder imorgon och tvätta det sista, sen är det bara att packa ner det. Får ju ha lite under veckan, men sen packas det ner.
Jag rensade i min resväska idag, slängde lite skit som jag inte orkade med. Så nu fick mer viktiga saker plats. Känns bra!

Något som är lite segt nu är att jag är nydushad, men det enda jag har är jeans. Hmmm....... Det är ju inte det mysigaste att dra på sig efter en dush.

Fyllde i mitt deposit form förut, så Lisa tar med sig det till jobbet och faxar det imon. Så är det gjort.

Annat viktigt som ska fixas är nog fixat. Vet ännu inte riktigt vad jag ska ha på mig när ja åker på fredag morgon. Jag har heller ingen jacka med mig, utan bara tjocktröjor. Två hoods och två med dragkedja. Jacka orkar ja inte ta med mig, då har jag hellre lite lager och mössa å halsduk! Jag är ju väldigt varm av mig, så jag tror inte det kommer bli några större problem.
Något som jag tycker e jäkligt fräckt e att jag har inte en aning om vart jag är om 2 veckor! Jag är någonstans i Usa!

Pratade om min mamma om taxi resan från Penn till hotellet, det kändes som om vi gick igenom någon skolpjäs. Vi tog allting i ordning och gick igenom hur jag skulle göra det. Det kändes ritkigt bra tillslut, så ingen stress på morgonen iaf. Mitt tåg går 5:46 ca, det är ju inte fruktansvärt farligt. Jag kommer ju stå på stationen 10 min innan tåget kommer, tar inga chanser med att missa det.

Så, garderoben är tom. Lådorna är tomma. Byrån är tom. Under sängen är det tomt.
Känns konstigt, overkligt att jag verkligen kommer att åka på fredag!!!

Och vad jag saknar min mamma, och min familj. Det är en viss skillnad, på att längta hem och att sakna någon. Jag längtar inte jätte mycket hem, men jag saknar min familj och vänner jätte mycket. Jag saknar min katt!

Nä, nu ska ja sluta babbla. FASEN OCKSÅ! Biblioteks filmerna, attans. Om vi ska räkna ihop alla sena inlämningar skulle ja säkert vara skyldig 50 dollar, men eftersom jag e så söt så behöver jag inte det :) Dom säger alltid att det inte behövs, eller så har jag betalat mindre. Jag tror de e 1 gång då ja betalat fullt, men då var de surkärringen. Henne undviker jag helst!


Nä gonatt på er!

Hur gammal e jag igentligen?


Jag sitter här och kan knappt hålla uppe ögonen, och klockan är halv 11 på kvällen. Vad har hänt? E de något jag är så e de kvällsmänniska, eller nja. Jag är mer kvällsmänniska än morgonmänniska, även om jag inte är något utav det riktigt. ÄH! Iaf, det har ju inte varit något speciellt idag som fått mig såhär trött. Det kan nog ha varit kalaset, vilket var ganska kul. Det bästa är väl att jag får vara med barnen och Lisa lite mer än dom minutrarna vi pratar på vardagarna och då är det mest över telefon. Barnen var helt galna och spelade bowling, dom hade nog jätte kul. Till att börja med försökte jag hjälpa till att organisera och ropa och säga vad dom skulle göra, sen satte jag mig ner och insåg att det var nog ganska meningslöst. Särskilt när ingen av barnens föräldrar brydde sig riktigt, då orkade inte jag försöka vara något clown som sprang runt å passade upp deras ungar.
Så jag satte mig ner och hejade på istället, såg när grannbarnen bråkade (som vanligt) men det var väl inte mycket att göra  åt. Jag och Lisa märker nog lite nu att dom försöker sätta oss imellan, om ni förstår. Vems barn vi tycker är oskyldigt osv, men jag orkar inte bry mig om det mer! Det kommer nog bli mycket att ta in för den nya au pairen, allt skvaller och tjaffs hon får höra på veckormornarna, men de e mysigt. Gå upp i myskläder, snacka lite skit med grannarna och få höra skvaller. Eftersom jag inte känner någon eller vet något så spelar de ju ingen roll vad jag får höra. De blir en del roligt ibland.

MEN! Herregud vad jag babblar på, en riktig kärring. Trött vid halv 11 och babblar på, inte bra.

Ikväll hade vi filmkväll, det blev kung fu panda, AS GRYM! Martina heter jag och jag älskar alla filmer som finns typ. Nu ska jag försöka komma på en film jag inte tycker om............................
En film jag och Amanda såg här tror jag, det var två flickor som träffades under en sommar och den va jätte konstig.
The ring, den kinesiska versionen. Jag såg ingen skillnad på människorna, så det blev riktigt krångligt när man trodde alla killar var en person och alla tjejer var en person. Absolut ingenting emot kineser personligen, men för mig på en svart vit film var det riktigt svårt. Dessutom när jag höll en kudde för ansiktet hela tiden.

Jag kommer inte på någon mer, men jag har något annat roligt att berätta! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Amanda, minns du när jag berättade för dig att jag tvättade mitt "under" lakan? Ni vet en sån kjol man kan ha runt sängen, det hade jag. Jag spillde på den så ja slängde in den i tvättmaskinen, och torktumlaren. Det var en dålig ide, eftersom materialet som är under sängen var i plast så smälte det och hela lakanet var sönder, plus att det var sån plast grej på ett par jeans, en träningsjacka och en tjocktröja. Jeansen och jackan fick ja slänga.
Men jag rev å ryckte i lakanet, så det gick att sätta tillbaka, även om det inte finns någonting under sängen eftersom det smält bort.
Så, idag har min värdmamma hjälpt mig lite i mitt rum och plockat undan å så där för ja e en stor bäbis som inte kan någonting. Sen så kom hon in här och vi pratade lite om när hon skulle göra rent golvet osv. Jag visste att denna dagen skulle komma, och idag var den dagen. Hon ville ta lakanet, jag blev stum men sa fort till henne att hon skulle bli arg på mig nu, så frågade hon om jag rivit sönder det. Men för att göra sagan mer "snäll", så sa jag att jag ville tvätta det men det smälte så de gick sönder. Så drog hon ut det och de va helt sönder, som tur va började hon skratta! Hon sa att hade hon fått reda på detta innan så skulle ja fått sparken (Skämt) och hon skulle berätta för Frank (inte skämt) vilket hon alltid gör om allt dumt ja gör.

Det är som en lättnad nu, hon vet om att ja pajjade hennes lakan. De e över nu, jag behöver aldrig mer frukta för den dagen :P

Imorgon är det söndag,och guuuuuuuuuuuuuud va ja ska sova länge kan jag LOVA er! Jag köpte också två cardigans idag, en svart me luva och en vit, lång och med söta detaljer.

Äh, nu drar ja. puss å kram

Ångerrätt


Kan jag ångra mig..? Jag skiter i att surfa runt, jag sätter på "Den Gröna Milen" och gråter istället. Det känns bäst så.

Helg


Ja, vi kan ju börja med att välkomna helgen. Jag förstår verkligen inte vart tisdag och onsdag tog vägen, måndagen försvann också väldigt fort. Men så är det när tiden går.

Jag har haft lite filmkväll, som vanligt. Det är ju tur att jag älskar att titta på film. Det blev Oceans 13 idag, alla tre filmerna är kanon. Men som Lisa sa, jag tycker ju om alla filmer. Det ligger väl något i det.

Imorgon är det bowling klockan 4, det ska nog bli trevligt.

Jag kom på en sak!!!

Nu, mina kära vänner, har jag gett dom albumet. Hon trodde jag hade gjort det till mig själv, att det var mitt och att jag bara skulle visa dom bilderna. Men dom var samlade allihopa i deras sovrum, så jag smög in och gav den till dom. Så tittade vi igenom tillsammans, dom reagerade lite som jag ville faktiskt. Dom tittade på ändringar på huset och baksidan, dom skrattade åt att jag skrev "RIP Tiger, Flower, Wilma and Freddie", våra fiskar "That Martina cooked" som Frank säger.
Det var jobbigt att ge bort det, för jag vill ju inte ritigt att dagen ska komma. Men ändå vill jag att dom ska se det, och det har dom ju fått nu. Vilket stort steg, känns i hela hjärtat. Nu har jag lämnat något till dom iaf, det känns bra.


Vi pratade lite om resan, vad jag ska packa. Tydligen behöver jag absolut inte min vinterjacka, när vi kommit till Graceland och börjar närma oss New Orleans så kommer det vara varmt. Sedan ifrån New Orleans kommer det vara varmt hela vägen till LA. Texas är ju faktiskt Usa:s varmaste stat, och vi ska ju åka igenom där ett tag.
Så istället blir det en massa tröjor, cardigans. Mössa, vantar och halsduk ska jag ta med mig, men ingen vinterjacka. Två jeans sa Frank att mer behöver ja inte, men han tyckte jag skulle köpa ett par tunnare byxor eller shorts. Så jag får se vad jag hittar.
Lisa, som nu känns som en liten mamma, ska hjälpa mig med snack. Alltså vi ska fynda Granola bars och lite små saker så jag inte behöver slänga ut pengar på det under resan.
Så i princip har jag vad som behövs, det skulle väl inte skada med en till cardigan och ett par tunnare byxor. Men det fyndas lätt på Marshalls.
Nu börjar nerverna kommer känner jag, det närmar sig och ta mig f*n det kommer verkligen hända. Nästa vecka är jag iväg, känns ritkigt läskigt samtidigt som det är oerhört spännande.

Frank frågade hur det kändes, så sa jag att det är ju inte roligt att lämna familjen. Så sa Lisa att ta det roliga först nu, så kan du vara ledsen efter resan istället! Det kändes skönt att hon sa  det, att hon på något sätt tillät mig att vara glad och energisk nu. För mig känns det bra att ha fått det konfimerat.

Nu blir det lite surfande på nätet, sen bingen! Herregud, det är ju inte riktigt klokt att klockan bara är 21:38??? Jag är död... Puss och kram


Här blir inga barn gjorda


Dagarna går, jag njuter faktiskt av tiden jag har här. Myser med ungarna så mycket jag kan, även på morgonen fast mitt humör är som värst då. Jag hänger mest runt här med familjen, vilket jag tycker om att göra. Jag blev bjuden på grannens födelsedags kalas, för barnen då alltså. Det ska bli kul och det är så skoj att vi kommit närmre varandra det senaste, våran familj å grannarna. Jag var hemma hos Kim häromdagen, då barnen hade playdate. Dom leker så bra ihop så jag kan bara sitta och slappna av, Kayla är en riktig pärla. Lite kär i min lillkille e hon nog ;) Hon ropar på honom hela tiden!
Det kommer verkligen bli jobbigt att åka hem, Kim tyckte det var tråkigt att vi inte märkt tidigare att vi kunnat ha playdates. Hon sa att nästa sommar kommer ju bli perfekt då för dom har pool på baksidan.
Då får jag sånt ego rus i hela mig, att det kommer inte vara jag. Det kommer vara en ny tjej, som kommer få ha massa roliga playdates och leka i poolen med barnen.
Nu förstår jag ju hur Marlene kände, även om hon sa till mig att det kändes bra att jag skulle komma och ta hand om barnen. Men så länge den nya tjejen gör ett bra jobb så är det väl okej, hon kommer ju bli en i familjen förr eller senare.

Imorgon är det fredag, den här veckan har gått läskigt snabbt. Jag har liksom varken velat att den ska gå fort eller långsamt, den har bara gått förbi. Imorgon är det fredag, sen är det min sista helg här. Vilket är väldigt läskigt, på lördag är det kalas då. Söndag tänkte jag ta mig in till stan och beundra. Nu när det bli mörkt fort är det så mysigt, för NYC är bäst när det är mörkt. Även om det inte är så roligt att gå runt själv då. Men det kanske blir en tripp upp i The Rock..? Får se..
Om en vecka sitter jag nog med magknip och myror i brallan. Allt känns bra, jag slängde lite mer saker från min resväska så detta ska nog gå bra. Hoppas jag.. Det ordnar nog upp sig med tiden, till nästa vecka har jag väl planerat vad ja ska ha på mig så då kan man liksom börja packa allting! Ner med skiten. Allt ska bort..

Jag är riktigt sugen på att ge dom scrap booken nu, med en gång. Jag tänkte faktiskt göra det, men... Nä nu gör jag det..
Nä, det gick inte.. Dom var upptagna, jag vill liksom göra det då alla sitter ner och tittar på tv eller liknande. Så fort jag får chansen ska jag göra det, men alla måste vara med såklart!

Jag klippte mig igår, några centimeter. Det gick alldeles utmärkt men mitt hår är inte riktigt okej än, men va fan ska man  göra. Raka av det?

Men men, nu e de lite små pill som hålls på med. Jag har nu lagt upp båda mina byxor, först la ja upp dom andra för mkt! Hahahahaha! Det va såååå fult när dom var för korta. Men sen fixade jag det, så förhoppningsvis håller det hela resan!
Sen är det sånt där annat pill, som att full ladda kamera, iPod. Ska köpa spray till mina Uggs så dom inte blir förstörda av regn. Idag köpte jag tand-kräm, alltså en kräm jag lägger på mitt tandkött vid min visdomstand för att det inte ska göra ont. Självklart har min kind svullnat upp och det är garanterat en infektion, det gör ont hela tiden och tandköttet runt tanden är vitt så mycket som det "spänns". Oerhört trevlig känsla. Men jag har tuggat tabletter i några dagar nu, det hjälper väl antar jag. Nu kletar jag på min gel och det hjälper väl i någon halvtimma, 45 min. Bättre än inget, men jag skulle vilja köra upp den i min tandläkare som sa att "det är alltid bra att ha en extra tand". För lite extra tandverk? Hon tyckte absolut inte att ja skulle dra ut den. Nästa gång ska jag följa mina instinkter.
Ni förstår att exakt samma sak hände med min andra visdomstand, körtlar svullnade upp och jag hade en oerhörd tandverk så jag inte kunde gå till jobbet. Jag fick till slut åka till Halmstad (Tack älskade syster) och operera ut den. Samma sak händer nu med min andra.

Men som man säger här, suck it up.

Det blir nog sängen snart, är trött som få. Gick och la mig klockan 8 igår kväll, var helt slut. Men ändå var jag tröttare än vanligt imorse. Måste också säga att mina drömmar tar aldrig slut. Jag drömmer helt otroligt sjukt tydliga och långa drömmar. Dom är inte luddiga alls utan allting händer verkligen hur tydligt som helst  i en lång dröm. Men jag tycker inte om det. Jobbiga och konstiga drömmar.



Men, som sagt, här blir inga barn gjorda. Dags att polera gaddarna sen blir det bingen! Puss å kram

Juste! Jag kommer inte ha med mig min dator på resan och jag vet inte om någon annan har det heller. Det kanske blir något inlägg om det finns dator, men räkna inte med att jag sätter mig på något internet cafe och uppdaterar. Jag kommer ha viktigare saker för mig!

Jag e så glad!

Jag e så glad, jag e så glad, jag e så glad, jag e så glad!!!!!

Barack Obama är president !!!!! Jag är så glad. Jag är så överlycklig! Har suttit framför tv:n nu i flera timmar med Frank och tillslut så blev det Obama! FAN VA GÖTT!! Helt otroligt, jag kände sån lycka.
Tänk att för inte längesedan var svarta människor slavar, dom var inte värda någonting. Nu är en av dom president! Förändring, äntligen!!

Talet han höll tycker jag var väldigt bra, jag blev fångad när han pratade om vad vi kunde ändra under våra kommande år om vi tittar på vad vi har ändrat. Man får lite hopp om att vi kommer lyckas ännu bättre.
Frank tyckte att hans tal var bra, för en anledning. Han nämnde aldrig att han var den första svarta presidenten, inte någon gång. Jag tänkte inte på det, men det var så sant. Och det kändes bra att han inte behövde fokusera på det, att det inte var me i bilden, utan han är bara en människa som nu ska försöka ändra Usa till det bättre.

Åh, jag tycker det är helt otroligt. Glad, ja de e jag!


För att ändra samtalsämne så fick jag mina Uggs idag, och visst har man hört att dom e goa och att de e skillnad på fejk och äkta. Men herregud, dom är ju hur sköna som helst! Känns som att jag går runt med tofflor, hur goa som helst. Kanon nöjd verkligen!

Men nu är det verkligen dags för sängen, klockan är snart 1!!!

Puss och kram

Tisdag kväll


Nu har jag precis sköljt ur lite blekning ur mitt hår, jag blekte topparna. Hoppas att skiftningarna inte blir lika tydliga nu, men det återstår att se!

Just nu sitter min LCC på nedervåningen och pratar med min värdmamma, jag har faktiskt inte en aning om vad dom pratar om. Antagligen den nya au pairen. Jag har lite lust att gå ner och säga att jag vill byta familj, det hade varit skoj. Rolig humor jag har va..?

Nä, bilder var det..

 


Jag älskar verkligen kjolen, med ett par svarta strumpbyxor och härliga klackar kan det inte blir bättre! Linnena är sånna långa härliga linnen, som e mjuka och sköna.


Frank har en present till mig när han kommer hem! Jag vet ju vad det är så det är väl ingen större present. Ett par Uggs har han med sig! Eftersom den här familjen minst sagt är hjälpsam så plockade han upp ett par idag på väg till jobbet. Gött! Jag hade faktiskt mardrömmar om detta inatt, att han hade köpt fel så det var Uggs blandat med sneakers. Hemsk dröm! Jag drömmer varenda natt, jobbiga och hemska drömmar. Att jag blir våldtagen, eller att något händer med barnen, riktigt hemska drömmar!

Så när han kommer hem ska jag ta på mig dom och gosa!  Tur att jag slapp beställa dom från nätet.

Jag hade gärna följt valvakan med Filip och Fredrik i Sverige, men här är det väl massa annat att välja på. Antagligen bara att sätta på tv:n.
Ni följer väl också?

Puss och kram!

Håll tummarna!


Sent sent sent ikväll får vi reda på vem som vinner, och jag tycker det är riktigt spännande!



Vem tror ni vinner?

Ett telefon samtal..


Lisa ringde precis och sa att färgen var slut, suck sa jag men eftersom dom finns på nätet så gör det väl inte jätte mycket. Väldigt gulligt av henne att springa ut på sin rast och kolla det! Men men, de e bara till å beställa dom ikväll.

Jag var och handlade lite på min rast, jag skulle bara ha två linnen. Dom hade nämligen erbjudande, så jag roffade åt mig två linnen. Men jag hittade också en sån snygg kjol/klänning. Det är en kjol som e hög i midjan, fasst med brottarryggs hängslen. Så jäkla fräck så jag var tvungen att köpa den, 17 dollar var väl inte så farligt?
Kan man ha massa olika fräcka linnen och blusar under, kanon!

Mitt rum är ingen höjdare, resväskorna är en plåga. Men vad kan jag göra.

Nu är det dushen! Var ute och gick en snabbis, så det kändes som att jag förtjänade kläderna lite mer..

Puss och kram! (Ingen bild idag, men ni får kort på "kjolen" och linnena ikväll.

Ångest!


Nu har jag packat "klart" min första resväska, det är liksom ett litet prov test bara. Jag har knött ner allting jag inte ska ha med på resan. Men jag får sån ångest!!!! Det ligger säkert 10 böcker där i, som jag inte läst. Och man kan ju inte slänga böcker, de e ju som å slänga pengar. Och min Hälge! Varför tog ja med mig honom? Och jag vill ju absolut inte lämna honom!

Resväskan som jag inte ska ha med mig på resan är alltså sprängfärdig. Något som känns skönt är att jag har rensat allting, garderoben är tom och all små skit är borta. Men jag får inte ner min Hälge och det känns ju faktiskt som att mer skit än Hälge kommer ramla ner. Men ska jag slänga böckerna? Det gör jag inte. Och mina muggar! Dom tar också plats.

Jag undrar verkligen hur det gick för dom som spenderade sina pengar på kläder istället för resa, det måste ju vara omöjligt.
Men jag får också tänka att jag har en hel resväska till, och eftersom den inte kommer vara överfull plus att sovsäcken ska slängas sen så får vi hoppas att Hälge får plats där i.

Det löser sig såklart, jag får ta en sopsäck och lägga allt som inte får plats i resväskan där i. Sålänge..



Men som ni ser på bilden i mitt tidigare inlägg så kommer jag leva såhär nu, känns lagom roligt. Två väskor att klampa över varje morgon!

Sov gott puss och kram!

Vart ska man börja?


Nu är resväskorna nere, dom ligger här bredvid mig på rummet. Jag kan ju säga att jag är inte överförtjust i att se dom. Till största del för att dom tar en jävla plats, också för att jag inte vet vad jag ska packa och vilket som ska ner först.
Blev lite rädd igår när jag frågade hur långt innan Marlene började packa, så sa hon flera veckor innan. Men vi båda kom överens om att hon hade mer kläder, skor m.m. För jag har ju lagt 2600 dollar på resan, och det har ju hon då lagt på kläder m.m. Det e inte dåligt!

 

Så där e dom, jag får väl börja nu då sen kommer jag väl leva som man gör på hotell ni vet. Att man har allting i resväskan och tar därifrån vad man ska använda. En resväska ska ju vara klar för hemfärd, med saker jag inte ska ha med mig på resan. Den ena väskan ska vara packad för resan, så jag har ju ett mål iaf. Annars hade jag nog varit helt lost, det är en del att packa liksom.

Jag var iväg en sväng idag för att söka upp affären här som har Uggs, men när jag väl kom dit hittade jag bara industri område. Kände mig lite lost så jag vände hem igen. Men snäll som min värdmamma är så ska hon plocka upp ett par efter jobbet imorgon, så hon har fått pengar nu och en lapp med vilken storlek, färg, modell. Så hoppas hon får tag i dom!



Jag inhandlade sminkborttagnings servetter och en finn grej på CVS. Något jag verkligen kommer behöva, eftersom jag antagligen kommer ha smink varje dag på resan så är det ju positivt om man har sminkborttagsnins medel. Jag hittade också deon som Lotta vill ha, och hon har tur kan jag lova. Det är "köp 1, få 1 på köpet".

Min scrapbook är klar, det kändes jätte skönt och nästan så att lyckan bara spred sig inom mig. Den är jätte fin och jag är så nöjd, kan inte vänta tills jag får ge den till familjen!

Nä nu är det väl dags att börja packa lite då, det känns som att jag skulle kunna börja packa två dagar innan jag åker. Men jag antar att det inte funkar så, det är ju ändå ett helt rum som ska ner i två resväskor.

Puss och  kram

Bättring

En bra blogg uppdateras med bilder, så jag ska faktiskt försöka lägga upp bilder med varje inlägg som har ett sammanhang med dagens händelser.

Idag fick jag sova länge, det kändes att jag var trött och behövde snusa lite extra länge. Jag gjorde iordning mig och åkte in till stan vid halv 1. Det var otroligt skönt att ha min iPod, som funkar i tunnelbanan till skillnad från min telefon radio som började brusa istället. Jag tog tunnelbanan ner till Canal st med en gång, eftersom jag var på jakt efter mina Uggs. När man är själv och inte har bråttom (Och har hög volym så man kan total ignorera alla som försöker prata med en, jobbiga försäljare) så är det faktiskt ganska mysigt där nere. Man går i sin egen takt och kikar runt, det var lite nytt klotter där nere också. Lite fräckt men jag vet inte om jag förstår riktigt.

 


Den första bilden lurar ögat, först när jag såg den på avstånd så undrade jag varför bara nederdelen var övermålad. Men så såg jag ju att den var någon som höll på att måla över den. Eller... är det verkligen en riktig person?


Jag gick vidare upp mot SoHo, där hittade jag sko affären men tyvärr fanns inte dom låga i den färgen jag ville ha. Så då gick jag vidare till Forever 21 för att titta lite. Dom hade en del snyggt men jag vill vänta till sista veckan istället. Efter lite funderingar går jag tillbaka till skoaffären för att prova den långa modellen, men den fanns bara i storlek 10. Jag provade iaf och den var för stor på foten och eftersom den går så högt upp (Och mina vader är breda, eller tjocka om vi ska säga så) så det blev tajt till där uppe. Det är därför jag vill ha dom korta, för dom går inte så långt upp.
Så det blev inga Uggs, men på hemvägen hittade jag en riktigt trevlig kille med massa fina I love NY tröjor. Så det fick bli en tjocktröja, och två t-shirts. Jag vill ha en vit tjocktröja också, men det får vänta till nästa helg. Jag vill ha en vit tröja där det står lodrätt "I Love NY", men det finns inga. Bara svarta. Får väl leta mer.



Och dom sitter perfekt, sååå sköna verkligen. Och jag som älskar färget, det finns hur många olika som helst! Måste bara ge er ett råd om ni någonsin åker hit och ska köpa sånna tröjor. Det finns självklart hundratals olika märken för dom här tröjorna, men dom bästa är Fruit of the Loom. Dom är bättre i kvaliten, märket sitter kvar bättre än andra och dom krymper inte sådär fult. Har en grå och rosa sen innan därifrån, och dom är fortfarande jätte bra. Men har en vit som inte alls är bra, märket är blekt nu och den har krympt jätte fult.

Jag var iväg och köpte lite småsaker  på Michaels innan middagen, det blev några saker för Halloween sidan i boken. Sen när ja kom hem blev det gooood kyckling, mos och gravy.

Nu är jag trött och det känns som klockan är läggdags,men den är bara halv 8 på kvällen! Känns som det är söndag, men det är det inte vilket gör mig väldigt glad! Imorgon får jag förhoppningsvis gjort en del, framkalla foton, köpa deo till Lotta, kanske köpa Uggs (Hittade en affär som ligger ca 5 min bort som säljer dom) och prata med min mamma!

Puss och kram

Oscar - Rätt svarat! *tummen upp*


Imorgon är det lördag


Idag har det varit Halloween här och det har varit så himla kul verkligen! Lisa var hemma idag, och på morgonen hade lilltösen Halloween fotografering vid skolan så vi åkte dit och fotade lite och dom fick varsin pumpa!
Jag stack också iväg till min LCC, som inte känns som min LCC för jag känner inte människan. Men som sagt, jag åkte dit och fick fixat med papprena och jag fick ihop 6 credits. Jag var 4 timmar kort men det rättade hon till.

Så jag hämtade upp pojken och sedan var det dags att göra iordning sig. Vi skulle möta Michelle och Kim med barnen vid halv 5 så det var snabba ryck. Jag målade mig så söt så söt till en lite kanin :) Hade öron och allt! Det va roligt och det va ju mest för barnens skull.



Lilltösens kostym kan missförstås, när man ser henne ser hon mer ut som en disco kula från 80-talet! Skit snygg var hon i vilket fall, men mening var att hon skulle se ut som "Tess" i "Camp Rock".
Och ni ser väl vem lillkillen är?

Sen gick vi iväg och mötte allihopa, det var riktigt kul och alla var så himla fräcka! Nicole var häxa och Kayla likaså, och vilka häxor ;) Vi gick runt i över en timma till olika hus och knackade på, och vi var inte dom enda som var ute. Det kryllade av utklädda barn överallt! Vilket faktiskt var himla roligt, speciellt för barnen.

   - Sötungen Kayla!

När vi var färdiga stack vi iväg till Mormor och Morfar, där vi åt lite godis och myste. Och dom skrattade gott åt mig, tyckte jag var riktigt söt med! Nu ska jag bara berätta för er, och för Amanda, att jag gick minsan in sådär på Blockbusters och hyrde en film och gick med familjen in på Nathans och åt där!



Något ni inte ser på bilden är att jag ver helt vit i ansiktet också, men det ser ni nog bättre på den första bilden. En söt liten mus... Kanin.... Katt....?

Men det första jag bemöttes av när jag gick in på blockbusters var "Oh my, thats a cute cat!". Inne på Nathans var det mer blickar och någon som kommenterade att jag var katt. Dom flesta log, men tur att jag gillar uppmärksamhet!

Efter en lååååång dag åkte vi hem och jag slängde mig i sängen av utmattning, men 2 min senare knackar det på dörren. Det är filmkväll, "The Hulk". Guuuuud va bra den var! Jag älskar dom här action hjälte filmerna! Grymma verkligen, och jag började nästan hoppa när Iron Man kom in i slutet. Ååååååh, dom började snacka om samarbete med The Hulk. Såååå jäkla fräckt!!

Men nu är det sängen som väntar, imorgon ska jag in till stan och köpa min Uggs. Förhoppningsvis har mor min satt in pengar.
Puss och kram, sov gott... Och Happy Halloween!

RSS 2.0