SandefjordNi kan kika in Restaurant SMAK här, där jag kommer att jobba det närmsta året om allt går som planerat.


Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Pantade burkar för 60 spänn förut, inga som var mina men vi har ju såkallade städ veckor här, och det var min tur.
Jag och Sara kikade på en skräckis som var lite annorlunda än andra skräckisar. Väldigt bra faktiskt, The last house on the left heter den.

Imorgon ska jag träffa Ulla, för lite saker som vi ska fixa. På torsdag är jag ledig så då ska jag och Sara till Odda och handla gotti saker för Emma och Rebecca kommer på kvällen och stannar över helgen. Ska bli kanon verkligen!!

Är väldigt trött på mitt jobb nu, eller iaf att alltid vara arg på jobbet. Det är inte kul, när man jobbar ihop med vissa som är idioter och när man får jobba längst av alla bara för att jag kan allt. För gör inte jag det så blir det inte rätt gjort. Ibland känns det som att man vill vara dum och korkad bara för att slippa undan saker.
Det är nämligen så att två polack tjejer tycker väldigt illa om mig, och klarar inte riktigt av mig. Och jag klarar inte heller av dom två. Jag försöker att inte köra samma egoistiska stil mot dom men det är väldigt svårt att låta bli ibland.

En gång tex så hade jag en station, men var tvungen att ta ett annat bord på en annan station. När middagen var färdig och allt var klart på den andra stationen som jag inte hade, så var det undanplockat och föreberett till frukost på alla bord utom mitt. Så dom släckte ner och sa att allt var färdigt, men när Faksvåg sa att mitt bord inte var färdigt sa dom bara "But that is Martinas table..?".
Dom kan ju bara hoppa av skolan och börja jobba med kontor utan människo kontakt överhuvudtaget. Vad gör men ens i den här branshen när man tänker så?
Som idag så hade jag tagit bort allt skit på mitt bord, så jag började på en dom här två tjejernas bord och ta glas.Så jag fyllde brickan men ställde den sen på bordet för jag skulle göra något annat.
När jag kommer tillbaka är allt borta på deras bord, men brickan jag fyllde stog på ett av mina bord.........
Varför?
Jag hatar det verkligen!!!

Gud vad jag vill härifrån, ska bli skönt att komma till ett ställe där dom har krav på dom anställda.

Tack för mig och mitt klagande.

Sov gott puss å kram

Everything happens for a reason?


Jag är nog fortfarande i lite chock, fick mig en nyhet som var oerhört rolig!!

Som sagt så har jag fått jobb i Sandefjord på en brasseri restaurant som heter SMAK, letar just nu boende och mamma hittade en tjej som heter Elin och skickade iväg ett mail till henne. Mamma berättade att hon också åkt till NY som au parir.
Sedan hittade jag henne själv och addade henne på min msn. Ikväll fick jag pratat med henne och fick chockande nyheter.
Hon har följt min blogg i över 1 år!!?!

Så jäkla kul, hon sa att det kändes nästan som hon kände mig :) Väldigt rolig nyhet och hon  har också precis samma planer som mig. Men hon kommer iväg på sin resa lite tidigare än mig.

Ja... Jag vet att du läser detta Elin ;)


Ska sova nu! puss å godnatt

En ny toppfilm av Quentin Tarantino?
Filmens mening, att döda nazister, plus musiken i trailern får mig bara att le och inte vilja annat än att se denna grymma film.

Nämen hejsan!


Tiden bara rusar iväg!

Jag har hunnit få finbesök av mamma och pappa. Dom var här i några dagar, vi hade lite kvalitets tid och det var så skönt att se dom. När dom åkte fick jag sådan hemlängtan att jag bokade biljetter och bestämde mig att åka hem. Så jag satt på bussen i söndags på väg mot Göteborg.
Det var underbart att komma hem, sova i min egna säng och bara mysa med mina föräldrar och min underbara katt såklart. Fick också träffat Nina och hennes underbara Vanessa, sötare unge får man leta efter! Glad hela tiden, skulle kunna pussa ihjäl henne ;) Och självklart var det också underbart att träffa Nina :P
Saknade Kungsbacka lite då faktikst, att kunna åka hem till nån av tjejerna och bara kunna tjöta om allt och inget.

Mina tjejer, Mikaela och Linnea, kom och hälsade på oss också. Vi tog oss till stranden och badade, jag tog mitt första dopp! Dom e så mysiga, kramgoa tjejer verkligen. Har saknat dom så himla mycket. Men som pappa sa, det är på barnen som man märker att man blir äldre. Herregud vad dom växer, och det är fort!!

I fredags morse kom Sara och Emma och hämtade mig i Odda, Emma bjöd på härlig frukost som vi tryckte i oss i bilen påväg hem. Sov så länge jag orkade, sen var det dags för jobb såklart. Inget jag såg fram emot, men efter jobbet blev det hejdå partaj för Julia på puben. Hon åkte till Amsterdam idag för att plugga, så det var många kramar och snälla ord igår.
Idag jobbade jag i baren för första gången, det var faktiskt riktigt skoj. Svängig musik och massa fulla människor! Blev uppbjuden av en oförskämt full kille, men eftersom han fick ett nej så svängde han på sina lurviga själv på dansgolvet. Det var en härlig syn.
Mateus hittade två burkar öl som några gäster hade smusslat in, så vid stängnings dax tog han dom så hade han och jag lite after work. Fick också dricks, man får alltid det ifrån baren eftersom man lägger allt ihop och sedan delar på det.

På tal om det jobbet jag snackade om, så blir det inget med det. Det var tänkt att vi skulle åka till Brasilien och jobba på en lyxkryssare, men eftersom mycket tydde på bluff så ville ingen gå med på det. Man var nämligen tvungen att ge dom 7600 kronor inom 24 timmar, annars fick man inte jobbet. Dom ville inte ha någon intervju, dom kollade inte upp någonting. Dom pressade som tusan på oss att betala för att "snart är alla jobben slut". Så det gav vi upp ganska snabbt.
Ska istället på jobb intervju på onsdag i Fredrikstad, känns väldigt spännande och ser verkligen fram emot det. Det är på en resturang kallad Big horn steak house. Det är nog många som söker dig, men det är alltid värt ett försök. 3 timmar från Göteborg, det kan ju inte bli bättre.
Så jag och Sara ska ta oss en tripp dit, passa på att lämna massa CV:n till affärer, resturanger m.m. Det ska bli trevligt!

Ha det så bra, så hörs vi om ett tag igen!
puss å kram

Jag är i SVERIGE!


Kom hit tidigt i måndags morse, underbart att vara hemma. Skriver mer sen när jag kommer tillbaka till lofthus! Åker redan imon :( tiden går för fort

Jag är i SVERIGE!


Kom hit tidigt i måndags morse, underbart att vara hemma. Skriver mer sen när jag kommer tillbaka till lofthus! Åker redan imon :( tiden går för fort

RSS 2.0