God Jul och Gott Nytt År!


Hejsan alla glada. Satt här inne på "mitt" rum och tänkte att det är nog dags att blogga. Jag måste göra det oftare, inte riktigt för eran skull men för min skull.

Julen har varit helt kanon! Jag kom till Göteborg förra onsdagen klockan 12 och det kändes underbart, Göteborg är kan man väl säga som gammal kärlek, det rostar aldrig.
Pappa hämtade upp mig och jag åkte raka vägen in till fullproppade kungsmässa och sa hej till mamma! Handlade lite nödvändiga saker och sedan återvända vi hem. Fick krama min underbara katt, som jag faktiskt har glömt av (!!!). Inte OK. Men han va fet och jävlig som vanligt ;)

Åkte till min systers jobb på kvällen och fixade med mamma och pappas bröllops present, dom gifte sig för 20 år sedan iår och det är lite speciellt. Så vi skrev och klistrade och pysslade med två böcker, en till pappa och en till mamma.
Var hemma ganska sent och gav dom böckerna! Sen var det sista fixet med dessa jobbiga julklappar.

Julafton iår var nog den bästa på länge! Vi var över 15 stycken här som åt och drack, och var otroligt högljudda! Men det är våran släkt det :) Vi hade också tomte iår, Andreas fick äran och han gjorde det ganska bra. Det var så himla skoj också att träffa små flickorna. Josefin, Mikaela och Linnea som faktiskt var tystare än vad vi var.

Det blev sent, och hur mycket jag än hade velat sova länge dagen efter så gick det inte i den förbaskade tält sängen!!
Men nu äntligen har vi fixat en sån där stor och hög luftmadrass som blåser upp sig själv. Mycket bra :)

På juldagen var det självklart utgång, kan väl säga det kortfattat med lång kö och mycket alkohol!

Lördagen hämtade jag upp min mormor och moster, vi gick till Facklan och satte oss och tjötade lite innan vi gick in till filmen, "Luftslottet som sprängdes", kanon bra!!! Känns så bra när hämnden är ljuv i varenda scen nästan :)

Jag har också hunnit med lite shopping på IKEA, lite bokshopping på Rusta, lite kinamat med Sara, lite hockey med Syrran, lite kortspel hos Syrran, Middag hos min Mailiz och en hel del till.
Imorgon är det nyårsafton, jag har planer med min syster och Erik men vi får väl se hur det går för Erik verkar sjuk. Jag vågar att vägra Freddans fest, not again!!

På måndag återvänder jag till Norgeland och fortsätter nästa år med jobb. Jag ska väl vara glad att jag har jobb och att jag sitter säkert. Tyvärr är det inte många som gör det nu!

Ha det så bra allihopa, ska försöka blogga bättre!

Det kanske är dags..?


Nu var det ett tag sedan. Måste bara påpeka att om det var Elin som kommenterade i inlägget nedan, och om det skulle försöka vara något internt om Bob, så måste jag säga... Du suger på det, jag är så himla mycket bättre. Mohahah!

Om det inte var det så... Okej...

Har precis kommit hem ifrån jobbet, sitter och äter en pan pizza och lyssnar på Norah Jones.

Idag så fick en på jobbet sparken. Det har inte gått bra alls med henne, och Restaurant chefen sa att det är pga att det går så dåligt för Solvold och att dom nya som kommit måste sluta. Men hon började en månad efter mig, så när hon körde mig hem ifrågasatte hon varför inte jag ska sluta. Jag sa att jag inte visste, tänker inte börja ljuga och hålla på för att skydda jobbet. Visst, jag är väldigt bra vän med dom flesta och jag trivs kanon men inte så bra att jag ska berätta lögner. Självklart har dom inte bett mig om det, och jag hoppas dom inte gör det heller.

Snö storm har vi här iaf, fy fasen! Det är ruggigt kallt och jag vill bara vara inne. Segt att tänka på att jag ska till jobbet klockan halv 10 imorgon bitti. Men sånt e livet.

På Söndag är det hejdå fest för Örjan och Cecilie, dom ska flytta till Stavanger. Så vi ska till Monikas killes pub och dricka lite. Det ska bli trevligt! Men något mindre trevligt, men ändå trevligt, är att vi ska ha julfrukost på måndag klockan 9. Det kommer nog bli väldigt mysigt, men mer än hälften kommer nog vara bakfulla ;)

Allt rullar på här, har haft en tjej här i några dagar som sökt jobb. Ingen har tyvärr hört av sig till henne, så antagligen kommer det upp två tjejer i Januari. Får se hur det går för dom, men som sagt så tar det ju upp till 1-2 veckor innan man kanske får något svar. Störst chans har jag hört är inom bemmaningsföretagen, men man får gå och tjata varje dag. Jag håller tummarna iaf. Det snurrar runt i mitt huvud, för jag vet verkligen inte hur jag ska göra.

Det ska iaf bli skönt att komma hem nästa vecka, underbart med jul! Och så himla skoj att vi blir så många på julafton, och med barn också :)
Jag längtar !

Ha det så bra, så hörs vi om ca 2 veckor igen..? ;)

RSS 2.0