Här händer det grejer..



Ibland går det fort. På tisdag nästa vecka ska jag flytta till Norge över sommaren. Jag är riktigt nervös! Något som tynger mig är att jag måste packa, igen! Det är inget skoj precis. Och med en vecka kvar tills jag åker ska min syster ha 30 års fest och fylla 30. Sen är presenten ingen lätt uppgift. Plus att jag ska säga hejdå till min familj och mina vänner, och vet inte när jag ser dom nästa gång. Nu låter det dramatiskt, men det kanske dröjer 2 mån eller 4, det återstår att se.

Men 70 mil är iaf närmre än ett helt hav. Och lönen är inget jag kan klaga över heller. Inte läget där jag kommer bo heller. Detta kommer bli intressant!

Om ni vill se hotellet och andra bilder kan ni kika in här

Annars flyter allting på, träningen går jätte bra. Får träna järnet det sista nu, sen vet ja inte när ja kommer träna igen.
Är väldigt lycklig, det här ger mig lite hopp om att jag faktiskt kan spara ihop till min jordenrunt resa.

Nu ska jag sova! Ska jobba imorgon.. Men vi hörs!

My kids!


Sitter och tittar på bilder ifrån Usa. Längtar tillbaka som tusan, skulle kunna tänka mig att åka tillbaka. Men kanske bara i ett halvår eller så.



 


   





    








Gud, jag saknar dom så jag får ont i magen.. (L)

Äntligen Fredag


Jag har jobbat hela veckan, för en gångs skull. Det har varit jobbigt men kul, skönt att ha rutiner.
Men nu äntligen är det fredag, ska snart iväg och åka till min syster. Är lite nere, vet inte riktigt varför. Men får ja krama min syster lite så blir det nog bra.

Det går bättre på dagiset, barnen har börjat vänja sig vid mig och det är riktigt mysigt ibland. Men ibland e de ett helvete... Tro mig..

Jag har börjat mitt 4 veckors schema på träningen, körde Core i tisdags och herregud vilken träningsvärk jag hade dagen efter. Det var kul att känna att jag hade arbetat musklerna, definitivt flera sånna pass. Provade också Rygg i onsdags, och det var riktigt skoj! Man fick vara sådär barnslig igen, skutta runt och hoppa. Göra rörelser med kroppen som man aldrig gör annars. Riktigt skoj! Vill pröva ett Jympa pass snart me! Och så såg jag några som gjorde Step 2, herregud va fräckt det ser ut när alla gör keografin samtidigt. Men jag får börja på Step 1 :)

Imorgon ska jag och mamma mysa lite i stan, ska fixa en hemlig grej. Och nej Maddis, de e faktiskt inte till dig.
Sen ska vi släcka lamporna imon! Glöm inte det! Jag vet inte ritkigt vad jag ska göra, men det får bli en lugn helg.
Har precis fått lön idag, och den ska räcka länge nu. Orkar inte vända på vartenda öre i slutet på månaden.

Ha det så bra, så hörs vi snart igen.

En kanon helg


Måste bara börja med att säga en sak, jag har fått vikariat i 2 veckor på Hede Förskola! En oerhörd lättnad kan jag säga.


I fredags var jag på Discospinning, jätte roligt verkligen. På vägen hem hyrde jag film och köpte glass, jag och pappa tittade på filmen men den var värdelös. Den nya "Traitor", trodde det skulle vara en action plus att jag älskar den mörka skådespelaren. Men den var oerhört seg och alldeles för lite action.
Var chaffis åt morsan, hämtade henne klockan 2 på natten.

I lördags invigde vi altanen, jag mamma och pappa fikade. Det var lite kallt i vinden men solen värmde jätte skönt faktiskt.
Efter det följde jag med Lotta och Pontus på en promenad i kungsbacka skogen, det var kanon mysigt och så härligt i det underbara vädret. Vi åkte sen och köpte bullar, satte oss på Lottas balkong och smaskade i oss dom med lite värmande kaffe. Solen var fortfarande ute, men värmde inte jätte mycket.
Sen bjöd jag med Lotta hem till mig på middag, eftersom jag äter middag hemma varje helg nu så kan det vara lite trevligt om någon ny person kommer och livar upp stämningen.
Sen slappade vi framför datorn och skrattade lite. Vid 22 bestämde vi oss att vi skulle hyra film, sagt och gjort. Bara det att de tog kanske 15 minuter att bestämma vilken film, men till slut blev det "Over her dead body". Den va helt okej, men kanske inte så rolig som man tror den ska vara.


Idag har vi ätit våfflor, även om våffeldagen inte är förens på onsdag.
 

  


ska strax sätta mig vid symaskinen och göra klart min kjol och laga mina byxor. Förhoppningsvis kan jag börja med min väska om jag är snabb.


Ha det så bra allihop


Vår


Har sista snön fallit tror ni?

Jag har varit inne mest hela dagen, startade ett "Band of Brothers" marathon igår tror jag och avslutade det idag. Hur kan man inte tycka om en serie med bara män i uniform? Dessutom när det handlar om andra världskriget, som ni kanske redan vet att jag är intresserad av.
Men  jag var iaf ute en liten stund, tog en promenad och kände på våren. Lite kallt i vinden men solen var mer än välkommen.


Ibland bubblar det mycket saker inom mig. Just nu vill jag bara framföra en idiotisk reklam på startsidan på blogg.se där man kan gå catwalk skola. Att lära sig hur man går! Herregud.. Vilken karriär..
Gud, ska jag gråta eller skratta..


Själv tänker jag mycket på min framtida karriär, för en karriär vill jag ha. Men inom vad? Jag är en funderare, så till viss del tycker jag om att fundera på det. Jag ska inte börja plugga än på några år så det är ju ingen brådska. Framtiden är oviss.
Jag vet inte riktigt hur det går just nu. Jag får lite jobb på vikariepoolen, har pratat med en chef inom handikapps omsorgen som var jätte intresserad. Jag har börjat träna, och tränar flitigt.
Jag mår väldigt bra, det känns bra. Jag har en jordenrunt resa framför mig, och en svensk sommar som kommer bli underbar.


Ni får ha det så bra, så hörs vi!

Lördag


Äntligen helg, det känns som om det ligger ett slags lugn över hela huset. Min katt kom och knackade på när jag sov förut, men till slut gav han upp. Idag händer inte mycket, vet bara att jag ska till Sarah någon gång ikväll och hänga där lite, dom ska ut men inte jag. Min moster och mormor kommer också hit ikväll tror jag, så jag ska väl försöka vara här och umgås med dom lite. Har ju inte sett min kära moster sen jag lämnade henne på flygplatsen!

Jag köpte träningskort i torsdags, så jag har tränat på torsdag och fredag. Känns kanon verkligen! Har bokat spinning imon me. Är rejält taggad, så det ska bli ritkigt skoj!

Någonting har ju hänt med min hy det senaste året, jag har blivit extremt finnig, man kanske skulle kunna kalla det acne. Och som jag köpt olika saker för detta, men det går aldrig riktigt bort. Men eftersom jag kommit hem till Sverige, där luften e lite bättre och vattnet också, så tänkte jag det skulle gå över lite av sig själv. Men icke!
Så nu köpte min mamma något till mig på Apoteket, där jag sedan också köpte en kräm av samma märke. Nu fick jag även köpt en natt kräm, eftersom den andra krämen gör huden torr. Ja, ett väldans vel kan jag påstå!
Men, nu känns det som att det händer något iaf. Det var det jag ville komma till :)


Jag har inte skrivit på länge, för jag har inte känt någon lust eller ork. Jag har inte riktigt det nu heller. Men något får jag skriva.

Imorgon ska jag färga håret hos Sara, och jag ska slinga hennes hår. Jag ska bli blondare såklart, inte den här konstiga blonda jag har nu. Och så börjar utväxten komma.
Sen ska Sara noppra mina ögonbryn i utbyte mot en massage! Haha! De e bra att man kan utnyttja varandra.

Nu ska jag gå upp och äta lite frukost,
ha det så bra så hörs vi!

RSS 2.0