Söndag den 27:e september 2009

Hejsan alla glada, sitter nu nere i Jeanettes lilla krypin och laddar upp bilder på facebook från igår. Vi hade en riktigt lyckad kväll, en sista utgång för mig, Sara och Jörn. Det var riktigt kul och alla var på topp hela kvällen. Jobbigt bara att sommaren blev så annorlunda än man tänkte sig och att det ska vara så svårt att någon man tycker om ska åka. Men sånt är livet, ett möte är bara början på ett farväl. Idag har vi ätit hamburgare och slappat uppe hos Ole, fast dom sov till halv 5 så jag fick vänta ganska länge på min mat. Jag har haft en väldigt chill vecka, fick ledigt i Fredags kväll och fick också ledigt igår kväll OCH jag fick ledigt idag. Bara för att Faksvåg tycker så mycket om mig :) Så jag är ledig idag och imorgon, så har jag frukost på Tisdag sen ska jag städa med Sara på onsdag. And thats it! Äntligen, aldrig mer behöva jobba här. Det är en stor lättnad, men kommer bli riktigt jobbigt att lämna Jeanette och Ole. Men man kan alltid komma och hälsa på, vilket vi kommer göra!! Ni får gå in på facebook och kolla bilderna, dom är där om 2 min! Puss å kram

Torsdag

Idag är det mindre än 3 veckor kvar tills vi åker hem, blandade känslor. Hade en kanon kväll här igår med Sara och Jeanette, jag kommer verkligen sakna den bruden.
Vi lekte sanning eller konsekvens, det blev hysteriskt kul tillslut och det var många konstiga saker som hände!

Jobbet i Sandefjord är en stor fråga, jag ska ringa idag och fråga vad som står på. Men om jag inte får det här jobbet så är det inte hela världen! Jag vill bara umgås nu dessa tre veckor med dom jag bryr mig om, och sedan komma hem och andas lite. Sen åker jag ut nånstans i världen igen, eller så blir jag kvar i Göteborg, det är inget jag vet just nu. Och även om jag inte vet det känns det väldigt bra, lite spännande att inte ha fullkontroll och kul att inte veta vart jag är i slutet på oktober!!
Allt ordnar sig, förr eller senare :) Jag är iaf inte orolig!

Jobbet här går väl finemang, tycker bäst om att jobba själv för då slipper jag jobba med polackerna. I helgen tex så tog jag hand om ett sällskap på 18 personer som var i ett eget rum, vilket var väldigt skönt. Kunde koncentrera på att jobba så profissionelt som möjligt och ge den bästa servicen. Det var väldigt kul!

Det blir mycket att göra till helgen också, massa sällskap och banketter men det är skoj.

Idag ska jag bara jobba kväll, men det är inte många gäster så det känns helt okej. Är ju ledig på söndag och måndag igen!

Nu ska jag upp och dusha, ni får ha de så bra! puss å kram

Godkväll!


Hejsan kära vänner, det var ett tag sedan. Jag ser att du pappa är riktigt upprörd, så jag känner press på mig nu att jag måste skriva. Så får det bli!


Det händer inte så värst mycket här, men det händer ändå grejer. Jag och Sara har tex lagat mat tre gånger denna veckan, det blev korvstroganoff två gånger och så idag blev det kyckling, ris och currysås som jag gjord. Utsökt!
Har hängt en del med våran kära vän Ole en del denna veckan, stackarn har det inte lätt nu men vi är stöttande vänner som är där för honom - I vått och torrt my friend!

Idag var det Paradise final, dom som vi hejade på vann! Kanon, vilka stjärnor ;)

Jag har varit ledig idag, så jag passade på att tvätta alla mina FEM tvättar, herregud det hänger kläder i hela mitt rum nu. Tur att vi kan låna Jeanettes lägenhet, underbart. Hon bor nere i källaren och är på semester nu, så vi har hennes rum som e stort och rymligt med kök, soffa, bord och stooooor säng :)

I Söndags åkte Emma, det var jobbigt att se henne åka men jag är oerhört glad för hennes skull att hon äntligen ska härifrån! Vilken känsla!

Jag väntar på svar nu från Odd ivar, jag har sagt ett datum jag kan komma och provjobba men han har inte svarat ännu. Blir lite nervös, men har jag inte hört något på måndag så ringer jag. Jag vill verkligen ha det jobbet!

Jobbet går väl bra, klarar inte av polackerna och till och med vissa svenskar går mig på nerverna. Helt otroligt vad människor är kapabla till, men man slutar väl aldrig att förvånas. Tack vet jag för att Sara följde med mig hit!

Snart är det läggdags, börjar inte förens 13 imon så de e skönt.

Sov gott allihopa så hörs vi snart igen, eller?

RSS 2.0