Det är över nu

Gamla kollegor börjar åka hem till sina hemstäder, det står en stor container utanför jobbet med skräp i, löven ligger på marken och det regnar tamejf-n hela tiden.
Jag har börjat städa och packa, herregud är ett ord som används ganska ofta då. När jag ska få plats mer kläder i resväskan, eller när jag tittar under sängen.
Men det känns riktigt skönt att börja, då känns det som att vi är på väg !
Jag slutade i Tisdags, vi blev färdiga ganska snabbt. Efter jobbet blev det en lite powernap sen fixade jag till mig innan jag mötte upp Nico så tog vi taxi upp till Åsen.
Det blåste storm! Vi hade fixat party tält och en pool som vi skulle lägga ölen i, poolen behöll vi men tälten blåste i princip bort så vi fick sitta inne hos Linda.
Massa lekar, varav en utomhus lek där man är olika lag och har varsin ballong runt foten.
Av 20 pers lyckades jag och Jimmy "överleva", tyvärr var vi inte i samma lag så han slängde ner mig i backen och gjorde sönder min ballong. Min vita jacka blev svart efter det, haha!
Klockan blev väl halv tre, då hade dom flesta gått hem så jag knallade också iväg. Hade sällskap med några lärlingar, men jag och Jimmy var inte trötta så vi gick hem till Håkon och fortsatte festen.
Låg mest och snackade politik och rasism m.m.
Somnade på soffan i någon minut men kände att jag ville vakna hemma, så jag smög mig ut och gick the walk of shame kl halv 7. Bättre det än klockan 11 en onsdag morgon.
Det var en riktigt lyckad personalfest, om det bara hade varit sol så hade det varit klart mycket bättre, men man kan inte få allt.
Idag ska jag fortsätta att städa och packa, lyssnar konstant på låten "Ridin Solo". Jag kommer ha lyssnat sönder den i slutet av den här dagen.
Vi hörs gott folk!

Tio över tre


Har jobbat över idag. Det var tydligen en smart idé att sätta mig själv på kvällen. Men allt har gått fint ändå, det har varit fjordfestival här i Sandefjord och massor med folk. Stängde inte förens tolv och jag var till och med tvungen att laga drinkar. Vodka/Cola. Lika lätt som det låter.
Men vi har ett gäng ego trippade kockar, blev lite matt när dom trodde att dom kunde gå när dom var färdiga.
Så jag fick hjälp och stackars Kenneth fick stanna kvar med mig när dom andra gick, han e snäll han.

Vad har hänt i veckan då?
Det slog slint i huvudet på mig och jag exploderade och gapade på min kollega. Ganska ovanligt att jag gör sånt, innan hade jag svårt att säga till folk i ansiktet vad jag verkligen tyckte. Men man växer väl på alla möjliga sätt antar jag.
Jag påstår inte att det var kul att gapa, men det kändes ganska bra. Tänker väääääldigt ofta på vad min pappa sa en till mig en gång, "Martina, den sista idioten är inte född ännu".

Då blir det liiite lättare att inte ödsla all sin energi på en person.

Snart är vi färdiga på jobbet, en vecka kvar sedan ska vi städa. På måndag ska jag ha möte med Odd ivar och det kommer bli väldigt intressant och minst sagt kul! Äntligen ska jag få veta vad jag kommer göra till hösten.
Den första flyttar jag ju, och inte långt efter det sätter jag min stora rumpa på en buss och åker mot Göteborg.
Älska Göteborg.

Dax (Stavar man det så?) att sova! Ledig imorgon :)


En dag som denna.


Idag är en perfekt dag för att tänka. Tänka på allt du vill tänka på och det som du inte ens vill tänka på.

Nu är jag på min andra kopp med te, har säkert zappat igenom alla kanaler 15 gånger. Regnet öser ner utanför. Jag tänkte läsa lite men det är inte det jag känner för.
Jag vill nämligen åka till New York, och plugga på New York Film Academy. Saker som är jobbiga att drömma om är dom som man inte vet ska ske eller ej, vilket stämmer bra i detta fall.

Vaknade nämligen av att Elin satt i full gång vid datorn och titta på utbildningar, hon hittade en som låg i.. Vart var det nu? Ja någon små stad någonstans i Sverige. Missförstå mig inte, det kan säkert vara huuuuuur kul som helst! Men om man nu ska plugga, varför inte köra på?
Efter en, eller kanske två.. Kanske tre? timmar vid datorn läsande om alla kurser dom har och hur länge det håller på och vad man lär sig så vill jag bara göra det ännu mer.
Vanligtvis är Universitet och Högskolor väldigt dyra i Usa, man räknar tydligen att på 4 år har du ca 1 miljon i studielån.
Den kursen jag hittade nu kostar 15 000 dollar för en "semester", vilket är en termin. I Svenska pengar blir det 107 000, allt som allt 214 000 för ett år.
Själva utbildningen är på ett år, och man kan välja att fortsätta ett andra år för att lära sig mer. Det är en packad utbildning där allt händer fort, och nästan inget "sitt ner och läs" skit!


Detta är såklart om hundratals år och inte förens efter alla andra miljoner saker jag ska göra.

Suck, jag som trodde det skulle bli lättare att bli 22.Skjeeera?


Fixat en del för Thailand, sprutade in lite vaccin i måndags och inte kort efter fick jag medd om att mitt pass ligger färdigt i Strömstad. Fint.
Biljetten ligger säkert på min mail (?) och nästa spruta ska tas den 30:e augusti, den tredje och sista ska tas om fem månader. Då är jag skyddad mot någonting i några år.. Bra va?

Fördriver tiden med att jobba, spara pengar och läsa. Var ute och slog klackarna i taket i lördags med jobbet, Jan-Eriks sista dag, sen drar han iväg och jobbar som kock på Norska ambassaden i Washington. Lite avis, jepp.

Tjafsar lite med Elin faktiskt, men skrattar dock mer. Vi båda längtar till våran nya lägenhet, var ute och gick igår och satte oss högt uppe på ett berg och såg ut över stan. Mysigt faktiskt, jag tycker om Elin. Vi kan prata om allt, kanske därför det har gått så bra att bo "på" varandra i två månader.

Jag var bartender för första gången förra veckan, det ordnades en stor gratis konsert där vi sålde dricka. Bartender var väl att ta i, men vi sålde vin, öl och läsk. Riktigt skoj, men stressigt! Kul att göra något annat än att slicka röv för otrevliga gäster.
I love my job..

Jag försöker att bli en bättre människa (Jag tänker inte ge upp) och just nu läser jag på den helt extremt långa boken Shantaram. Helt sjukt bra, och han som skrivit den har varit med om allting vilket gör det lite roligare att läsa den.
Han har rymt från ett fängelse och flyr till Indien, Bombay. Där händer det massor och han har skrivit ner varenda händelse i perfekt detalj. Rekomenderas.
Men jag kan knappt vänta tills jag får mina händer på Twilight böckerna, alla fyra ligger och väntar på mig.

När det gäller min jobb framtid så är det lite spännande, men jag vet igentligen inte mycket av vad som kommer hända. Vi stänger den 27 augusti tror jag, och veckan efter ska vi städa allting och göra iordning så att dom kan bygga om i september. Så i september är jag arbetslös, men har garanterat tillbaka mitt jobb i oktober.
Odd ivar kommer nämligen tillbaka och ska starta upp något nytt projekt då, eller faktisk tre stycken.
Jag vet inte vart jag kommer att hamna, den som lever får se.

Nu är det dags att krama kudden, sov gott.

RSS 2.0