Sådär ja..

Då var jag färdig med rean, idag köpte jag en kamera och en mini pc, fick även med mig en 320 GB extern hårddisk, samt ett 8GB minneskort.
Så nu har jag suttit ett tag på min nya dator och hittat massa roliga grejer, har nu även hittat en ny funktion där jag kan göra inlägg offline på min blogg och bara föra över dom när jag har internet.
Dessvärre har jag varit tvungen att byta bloggadress för att kunna göra detta, blogg.se är inte särskilt välutbildade och nu är blogspot min nya domän.
martinapalmqvist.blogspot.com
Nästan likadant, det är bara blogspot istället för blogg och com istället för se.
Det tror jag ni klarar av ;)
Så hejdå här och hej på den andra bloggen!

Hej igen..

I lördags hade vi förfest. Nu är disken äntligen borta.. Ska aldrig mer ha förfest, iaf inte när jag är diskmaskins-lös.
Nu är julmusiken på högsta volym och jag håller på att packa.
Jag och Elin fick oss en eye opener som man kallar det. Den här veckan jobbar Elin kväll och jag jobbar dag vilket betyder att vi inte kommer se varandra om inte hon går upp tidigt (Never gonna happen) eller om jag är uppe efter klockan 12 (probably gonna happen).
När jag sedan kommer tillbaka den 5:e januari så är jag och Elin sambos ca 5 dagar innan hon sticker.
Sen jobbar jag bara i tre veckor.. Helt plötsligt blev vi stressade efter vi förstått vilken dag det verkligen är.
3 dagar kvar tills jag åker hem, 4 dagar kvar till julafton, 17 dagar kvar tills jag börjar jobba igen, 21 dagar kvar innan Elin åker, 41 dagar kvar tills jag lämnar Sandefjord "för gott".
Nu gäller det att ta vara på tiden kvar här! Ta vara på all snö, kylan, snöstormar, långa arbetsdagar, tjötiga gäster, tykna kockar.. Sa jag snö?
Bara suga in det och komma ihåg det! Så att jag vet att när jag ligger på en strand och svettas och har huvudvärk från all sol (och festen dagen innan) så har jag det jävligt bra.

Det är sorgligt att packa, iaf när jag vet att jag packar ner vissa saker för gott. Jag trivs här, jag tycker om mitt jobb och jag har träffat otroliga människor.
Nu går vi skilda vägar. Men vi har otroliga mål, allihop.
Men julstämningen är på topp, jag kan knappt vänta tills det blir julafton. Det blir en lång mysdag med pappa och bror, massa god mat och iskall julöl.
Nu ska jag fortsätta packa och tänka på hur bra jag har det och vilka otroliga människor som finns i mitt liv.
Det är bra att vara tacksam för det ibland också :)

Ha en underbar jul!!

Snart är det jul, kanske man skulle fixa sig ett extraknäck? (Haha)

Fick ett jobb erbjudande idag på jobbet, som försäljare för Aloe vera. Jag sa såklart att jag var intresserad, hon skulle ringa mig i början på Januari.
Snart är det jul. Jag har lite panik inför julmaten, men tittade på Gordon Ramsey förut och tänkte att jag ligger i lä ;) Får be mamma skicka recept på hennes köttbullar, sen får vi väl skära upp några prinskorvar. Potatis tänker jag inte koka, det äter man bara för att slippa få dåligt samvete.
Men skinkan ska jag minsann göra! Faktiskt med Gordons recept ;) Det såg sjukt gott ut och ska denna julen vara annorlunda så kan vi lika gärna gå all in!
Får be pappa köpa en extra julskinka så jag kan fixa den det första jag gör på julaftons morgon.
Kommer inte härifrån förens den 23:e med halv fem båten på eftermiddagen, så jag landar väl i Göteborg vid 23 tiden.
Sen har jag jullov! Jag väntar som bara den till mellandagsrean, jag ska köpa ny kamera och ny dator. Snacka om att jag sitter här och överlever med det jag har nu.
Livet blir väl inte bättre av sånna materiella ting, men inte fan blir det sämre.

Annars händer inte mycket! Jobbar väl mest hela tiden. Börjar 10 slutar vid 18, går hem och lagar middag och ser lite på tv, sen är det sängen. Men imorgon är det lördag och då kör vi!
Tänkte bara säga God Jul till alla för vi kommer nog inte höras förens efter jul, antagligen när jag har fått min nya kamera och dator :)

Ska köpa Sonys Cyber-shot DSC-HX5V. Vet inte om Jessica och Mikael är här inne längre och kikar, men hade varit kul om jag kunde fått en tumme upp eller tumme ner? Mikael kan ju sånt där :)

RSS 2.0