Magsjuk ena veckan och förkyld den andra!


Måste bara först och främst säga att Elin har äntligen kommit iväg, i Lördags åkte hon mot värmre breddgrader och jag är absolut inte avundsjuk!! Tänker på dig Elin och hoppas "your having the time of you life"!!


Annars då?
Jag åkte tillbaka till mitt Norska hem förra veckan, höll på att missa båten men eftersom jag lyckas ha tur med allt sånt så kunde jag ändå ta mig till lillebror. Började må dåligt på båten och när jag kom hem kändes det värre, ungefär som att jag hade stressat till båten men stressen la sig aldrig.
Så tillslut när jag kom i säng så förstog jag nästan att det var något som var fel, eftersom jag kanske ha spytt 3 gånger i mitt liv så kände jag igen känslan ganska fort.
Tog tag i hinken och väntade, ska inte gå in på detaljer men det var inte trevligt.
Och så ensam jag kände mig, fyyy! Jag ville bara hem till mamma, jag ville inte sitta ensam i ett mörkt rum vara sjuk..
Så jag fick ringa och sjukanmäla mig första dagen, och andra dagen också. Men herre vad jag uppskattar att vara frisk(are) nu.

Inte mycket annat har hänt! I Söndags hade vi möte med jobbet, eftersom det går dåligt å hitan å ditan, men vi satte f*n dom där kostymnissarna på plats. Det finns faktiskt ganska mycket vilja och tro hos oss, vi är ett arbetslag som är i åldrarna 18-25 år.
Så dom blev nog ganska chockade med att vi faktiskt tänker och har hjärnor, vilket dom nog inte var beredda på. Oftast så svarade dom med extremt avancerade ord och lite siffror, helst också med en fråga.
Men som sagt, vi fick fram väldigt mycket och det va nyttigt för dom att fatta att vi jobbar och vill.
Vi har liksom Sandefjords två bästa kocklärlingar, maten är i en klass för sig verkligen! En annan restaurant som heter Jordbär pikerna har samma prices men halvfabrikat.
Det är faktiskt inte bara pga Odd ivars namn som vi är bra, vi skiljer oss ut ur mängden utan honom.
Och snart ska äntligen kockarna och lärlingarna få pyssla ihop en ny och fräck meny!!
Iaf, efter mötet hade vi en liten impulsiv vinprovning och vi gjorde lite mat och hade det mysigt.

I måndags efter jobbet gick jag och tittade på en lägenhet, alldeles för dyr att ha själv men om Ulrika nu har jobb kanske vi kan dela. Extreeeemt fin lägenhet men lite liten.
Åkte sedan hem och fixade iordning mig, sen åkte jag tillbaka till jobbet och väntade till dom andra slutade. Vid 11gick vi till ett ställe som heter Draaben och drack lite, Marita fyllde nämligen 20 år. Då får man dricka brännvin här i Norge! Vi hade väldigt trevligt och jag drack lite för mycket, hamnade i snöbollskrig med en tyken liten lärling och såklart var det jag som vaknade upp dagen efter dunderförkyld med knappt någon röst.
Tur att jag var ledig idag så jag har inte gjort nånting idag!! Bara slappat.

Ni får ha det så bra! Så hörs vi snart igen ;)RSS 2.0