Se där ja..


Det är väl på tiden, mycket har hänt men energin att skriva finns liksom inte där.

Jag och min man har hittat en lägenhet, vi flyttar in den första september. Samtidigt som jag slutar att jobba, så jag åker hem till Sverige inte så kort därefter.
I Sverige stannar jag inte länge, den 6 september åker jag till Thailand och hälsar på min mamma.
Det ska bli helt underbart att komma bort.

Jag hade Sverige besök förra helgen, det var riktigt trevligt!
Helgen innan det hade jag familje besök, vilket var kanon mysigt. Jag fick lite roliga inflyttninspresenter som vi hade nytta av :)

Igår var jag och Marita på Revyn som spelas här tre kvällar i veckan, vi fick gratis biljetter eftersom jag är granne och står ut med oljudet tor-fre-lör kvällar från 19-22. Det var helt OK, men oftast mindre bra än OK. Plus att andra "akten" var bara allsång och fulla människor som stog på bord och dansade, inte riktigt vad vi hade trott att en revy skulle vara. Men självklart kul för dom som.. ville  ha det så.

Sedan skulle vi gå upp till min balkong och upptäckte att dörren gick inte att låsa upp. Så vi stog och försökte och ringde hyresvärden och frågade dom som jobbade på revyn (Dom har sin toalett i våran trappuppgång).
Efter en LÅNG stund så kikar Elins huvud fram ifrån balkong, sur som en citron började jag gapa och skrika men det gick över ganska fort.
Efter en stund kom Frank och Sondre och gjorde oss sällskap. När det var dags att gå ut så styrde vi kursen mot McDonalds istället, hungriga som få efter att bara ha ätit frukost.
Det var nog inte det smartaste draget eftersom vi båda blev ganska dåliga efter det, Marita åkte hem och jag fortsatte kvällen med vatten.

Imorgon ska jag ta mig över the big blue och skaffa mig ett nytt pass, eftersom mitt andra gick ut i Februari i år. SMART!
Men det här är något stort. Jag måste se bra ut imorgon, inte snygg eller sexig eller söt. Utan bara INTE se ut som en terrorist, eller fjortis, eller råsminkad, eller osminkad, eller blek! Och håret, det måste hålla sig perfekt, inte för fluffigt, inte för platt.
Detta passet kommer att hålla i 10 år, när jag kommer resa runt som mest och visa det.
Ni förstår att detta är något viktigt...

Eller så kan man se ut som någon fjortis-terrorist med alldeles för fluffigt hår och jätte blek, det är ju mycket roligare att visa än ett perfekt foto.
Om man bara verkligen hade tänkt så...


Men som sagt tidigare i inlägget, så flyttar vi äntligen den första september. Jag och Elin/Man/Mamma är fortfarande bra vänner, kanske inte lika bra som innan men det är för att hennes fötter luktar illa.
Den här lilla lägenheten vi ska flytta till nu har två sovrum, ett badrum och ett vardagsrum med kök och köksbord. Också en altan dörr så man kan gå ut och sedan vandra vidare ner till gräsmattan.
Det är i ett bostadsområde, där vi ber och bönar att det ska vara lugnt och tyst.

Idag är det söndag, vilodagen. Nu orkar jag inte skriva mer, men som jag skriver varje gång så ska jag försöka att skriva oftare.
Väldigt sällan det blir så, men förlora aldrig hoppet!


Sverige


Jag åkte hem till Sverige för två veckor sedan, som en liten surprise för mamma och pappa! Det var riktigt kul, min syster hämtade mig i Göteborg (Blir alltid så glad när jag får komma tillbaka till den underbara staden) och hon hade med sig Nina och lilla Vanessa.
Vi körde hem till pappa och överraskade honom, han visste inte riktigt vad han skulle säga när jag klampade in.
Vi fick vägbeskrivning till festen där mamma var och jag och min syster satte kurs, när vi kom dit hörde vi att dom satt ute så jag smög mig runt huset och gick mot dom och frågade högt om det fanns någon Marita Palmqvist där.
Det var riktigt kul, jag älskar att göra sånna saker och dessutom blir jag så stolt över mig själv för att jag klarar att hålla tyst om det. Mamma började såklart grina, och då började jag, sen började syrran sen var nästan hela festen i tårar ;)

Det blev en utgång i lilla kungsbacka, och dagen efter var the day from hell! Jag har nog aldrig varit så bakfull. Nu blir mamma stolt.

Jag var uppe på Tjörn, njöt av underbara västkusten och tog hand om mina underbara kusin barn! Härliga ungar, älskar dom så jag får ont!
Veckan flög förbi, men jag njöt av att slippa jobb och Norrmän.
Midsommar blev ganska annorlunda, dagen var helt underbar dock. Lunch ute bland klipporna på ett Naturreservat (Eller Nationalpark som pappa kallar det) där vi åt massa gott och sen jordgubbar med grädde!

Kvällen blev lite lugnare än planerat, fast igentligen så hade jag inget planerat så jag var mest glad för att jag fick vara med någonstans :) Det blev poängpromenad och kubb, tjejerna vann. TVÅ GÅNGER! hihi..

Jag åkte tillbaka till Norge i måndags, jobbade i tisdags och var ledig onsdag igen. Veckan har gått fort.
Idag lyckades jag och Elin möblera om och storstäda så att vi kan ligga i varsinn säng och se på tv (Även om det var väldigt mysigt att ligga bredvid Elin).

Jag har inte en aning om hur det blir med boende. punkt.Sigge njuter i solenTvå underbara sand tjejor!!Underbara mamma på MidsommarFamiljen som tittar på allt kul omkring.Jordgubbar med grädde till dessert!


Midsommar kvällen (Mer spesifikt: Killar som förlorar mot tjejerna i kubb)Nina och pigga Vanessa, som inte tycker om att sova :)


RSS 2.0