Längesedan sist!


Ja, då var man lite över 22 år och jag känner knappt någon skillnad.

Jag och Elin har bott ihop i över 2 veckor och vi är mer kära än någonsin ;) Vi har smeknamn för varandra och ligger ofta och myser i min säng. Dels för att man bara kan se på tv därifrån..
Sex and the city är något av våra gemensamma intressen! Elin har hela serien så vi jobbar på den nu..
Hon har äntligen fått jobb på ett lager lite utanför Larvik där hon skrapar vatten och köttfärs ifrån golvet, härligt ;) Så där ska hon stanna i två veckor till!

Det känns som att vi kommer behöva stanna i Kollektivet ett tag, det finns väldigt få lägenheter som är möblerade och med två sovrum. Eller i bästa fall ett sovrum! Eftersom efterfrågan är så stor så kan dom som hyr ut vara väldigt petiga och välja och vraka med vilka dom vill som ska flytta in.
We are not the lucky ones..
Men jakten går vidare och jag håller er uppdaterade om det händer något på den fronten.

Jobbet går fint, sommaren har kommit och det märks väl lite men det är inte överdrivet många gäster! Vi har också fått flera kollegor, två stycken som har börjat den här veckan. Sara och Emil, Sara är jätte duktig men förstår inte ett ord norska. Emil har jag aldrig träffat, Marita har blandade känslor men hon är ju en hel känslo klump hela hon.

Måste bara säga Grattis till min mamma som fick jobbet! Härligt när sånt händer. Jag är så stolt, över båda mina underbara föräldrar.

(Elin tycker jag är störd som bloggar klockan 2 på natten)

Nästa vecka är det midsommar, och det ska bli tråkigt att inte kunna fira det i Sverige. Det är min absoluta favorit högtid och jag hade gjort allt för att få åka tillbaka i tiden, tillbaka till Tjörn och äta god mat och leka lekar, sedan gå ner till bryggan och dansa och dricka läsk!

När jag började skriva här kändes det som att jag hade något vettigt att skriva, men det har jag tydligen inte..

Marita har klarat fagpröve, så nu är hon utbildad Servitris. Viktor har slutat och snart är det Kristins tur.
Men det enda jag längtar efter är kock lärlingarna som kommer i slutet på Juni, en av dom är ... smaskig. Det ska bli kul att äntligen få lite ögongodis på jobbet, tyvärr så är ju inte många (läs ingen) av kockarna särskilt fina i mina ögon. Förra sommaren hade jag iaf en sötnöt att titta på, får hoppas att det blir så i år igen :)

Nu kände jag mig väldigt utseende fixerad. Måste tillägga att mina kollegor är helt underbara och utan dom skulle mitt jobb vara hur tråkigt som helst!!

Nu har jag verkligen inget mer vettigt att skriva, dags att ge sig för dagen.
Sov gott!

Tack!

Tack alla underbara för mina gratulationer jag fick igår, det var riktigt kul att fylla år! Alla var super snälla och söta vilket gjorde dagen ännu bättre!

Men det har hänt mycket sedan sist. Min syster och hennes kompis Anna var här, som också tog med sig Veronika. Det var nog något jag behövde för jag njöt varenda sekund av sällskapet! På lördagen så började jag som tur var inte jobba förens kl 14 så vi åt lite lunch innan och gick runt och kikade på kläder.

 


På kvällen såg vi lite på den där sång tävligen, ingen höjdare men några ögongodis fanns det väl.. kanske..
Vi bestämde oss för att gå ut för att ta oss en öl, så vi vandrade ner till Pir och satte oss. När jag och anna började gäspa ikapp kändes det som att det räckte med den ölen.
Så vi fick se två killar hångla, sen gick vi hem. Jag såg det ju inte igentligen, men vi kan låtsas.

Jag fick panik problem med mitt öga på söndagen så det såg ut som att man hade tagit ut det, kokat det sen grillat den över en eld sen satt tillbaka det. Och det SVED och RANN hela tiden. Fruktansvärt.

Men jag bet ihop, tuff som jag är, så vi gick och åt lunch på Kokeriet nere på brygga. Sen fick jag en välbehövlig massage ifrån min syster, tur man har henne ;)

I Måndags kväll invandrade Elin hit, min lilla skåning, och jag gjorde plats för henne på mitt lilla rum. Jag tycker det går kanon bra att bo ihop såhär, men som sagt så har det bara gått några dagar. Vi får se hur det kommer bli!
Just nu ligger hon och snarkar...Så ser det ut när Elin vandrar in i Norge !! :)


Och igår så som sagt fyllde jag 22 år.. Får lite ångest men jag har ju massa gamla kusiner som är långt över 30
och jag är ju bara barnet (HAHAHA).

Men såhär kan det iaf gå när man tar med sig kameran till jobbet på sin födelsedag.När jag kom fick jag kaka :)

  


Här skulle jag då säga långsamt "Jeg har bursdag", gick inget vidare..Ett av ungefär 15 kort som Line tog i försöket att fånga den perfekta bilden. Tyvärr gjorde hon aldrig det..Efter en stund fick Jan-Erik tag på kameran..Jag saknar Frank kort. (Franks bil)

  

Line pussar fisk och jag och Line tar kort på skor..
Line tog ungefär kort på allting som finns på jobbet, men jag kan inte lägga upp allting här. Det blir bara tråkigt..

Men jag hade en kanon dag iaf, när jag slutade så handlade jag mat med Elin så lagade vi tacos och mös. Kikade lite på paradise hotel också.
Så fick jag en födelsedags present med!!!!!!!! En bok av Elin, jag är skit glad för den!!! TACK!


Nu ska jag börja göra mig iordning för jobbet, det är dags igen. Vi hörs!


RSS 2.0