...




Hihi!

Jag är ledig!

Helt underbart, jag har sovit riktigt länge idag! Lisa tog med barnen till jobbet idag, så jag fick ledigt. Jag har nämligen jobbat 10 timmar om dagen hela veckan, så det blev ju 40 timmar. Hade kunnat jobba fem till, men här jobbar man sällan för mkt.


Jag har skrivit lite mer med TrekAmerica och fick ett mejl som jag tror jag ska använda när ja ska betala, jag förstår inte riktigt. Men jag frågar henne saker hela tiden och hon är jätte tålmodig och hjälper mig :) Men det är ju hennes jobb.
Men då stog det att jag skulle ha en natt här i NY innan vi åker iväg, men det var ju lite fel så den avbokade jag.

Men jag funderar lite över en sak.. Jag har bokat 4 hotell nätter i LA, så jag är där från 4 december till 8 december. Då vill jag ta ett flyg tillbaka till NY klockan 6 på morgonen den 8 december. Men så tänker jag, att jag kanske lika gärna kan åka tillbaka till NY på söndag natt då, den 7 november. Så slipper jag betala för hotell natten. Hotell natten går iof bara på 55 dollar,

Men sen är det ju den 8 december, då John Lennon blev skjuten. Och jag vill gärna vara i NY då och se vad som händer där inne. Och åker jag hem den 8 kan det bli svårt att hinna med det, jag landar ju på eftermiddagen. Men sen ska jag ta mig ut från flygplatsen, och sen vet jag inte riktigt vart det blir efter det. Hotell eller om jag får fjäskat in mig och på inneboende. Inga namn nämnda :)

Suck.. Kan jag få lite hjälp?
Ge mig fördelar och nackdelar.



Pratar med min kära mor nu. Hon lyckas alltid att få mig så lugn, nu när det gäller pengarna. Vi kommer fram till att jag inte alls behöver spara så himla mycket nu som jag trodde. Men det är bra, för då får jag mer fickpengar.

Jag längtar väldigt mycket till den här resan nu :) Nu när det blir så mkt prat om den och mejl skickas hit å dit! Och jag har gett pengar till Lisa nu med, eftersom hon ska betala in det. Allt känns bra, allt känns bara bra :)


Idag ska jag göra allt sånt tråkigt man inte hinner med på vanliga dagar!! Ha det så bra, och ha en toppen helg! För min har redan börjat :D


4 stycken!

Vi är nu 4 stycken som kommer åka på resan genom staterna :P Jag skickade ett mejl till tjejen som hjälper mig med detta, så frågade jag om det var några som bokat än. Och det var tre stycken, två stycken är 22 och en är 29.


Vad pirrigt det blev. Jag har ju nästan inte ens tänkt på att jag ska åka ensam, men ibland så ligger man och funderar. Och tänk att jag ska stå där helt själv klockan 7 på morgonen, men guuuud va roligt att träffa så många människor! Har ju inte en aning om vilka det är.. Men, spännande.

Hihi !


Here comes the pictures!


Titta och njut..



       


          


        



  





Vissa bilder är lite suddiga, men så svårt att få helt klara bilder när man inte har blixt. Typiskt!



Godnatt allihopa! Ha det bra!


Snyggast..?

Jag och min syster är ganska stora beundrare av Alexander Skarsgård och Linus Walhgren (?). Jag tittade precis på "Vingar av glas", och det var minst 10 år sedan jag såg den sist. Filmen påminde mig om att Alexander Skarsgård är nog den snyggaste skådespelaren i Sverige. Nu kanske han har en annan stil osv, men har ser fortfarande likadan ut.

Jag vet iaf att en person håller med.

Ni kanske kan lista ut vilken film vi tycker om bäst.. (Hundtricket)



Sov gott! och dröm sött, det kommer jag göra


Gott exempel..

Eftersom jag tycker att alla är så fruktansvärt dåliga på att uppdatera, så får jag väl föregå med gott exempel nu då.



Midsommar helg -
Efter jobbet på fredag kväll tog jag tåget till Long beach, där jag mötte upp Amanda. Vi gick till affären och skulle hitta våran midsommar mat. Eftersom dom inte firar midsommar här, så var det ingen panik rusning i affärerna. Vilket var väldigt skönt. Vi gick runt i en timma, och våra korg var allt annat än full. Men vi fick det vi ville ha, jordgubbar, glass, kött, potatissallad, vanlig sallad. Väl hemma hos Amanda började vi förbereda maten, jag marinerade med mycket grillkrydda. Ojojoj, vad jag saknar den kryddan. Jag  hade den nästan till allt när jag var hemma! Köttet var färdigt och bordet var dukat utomhus. Det va jätte mysigt, vi satt och pratade om allt och inget som vanligt. Om våra midsommrar innan och minnen. Dessert blev glass och jordgubbar, det smakade verkligen Sverige. Gott gott gott.

Efter många timmar ute gick vi till slut in, där vi fortsatte prata. Men Amanda blev trött, så hon körde på sockerchock och tryckte i sig choklad. Jag körde på fiskar. Men till slut gick det inte mer, så då slockande vi.

Vi vaknade lördag "morgon" vid halv tolv, väldigt skönt. Jag sov på golvet, vi möblerade faktiskt om så madrassen fick plats bättre. Vi åt frukost, jag åt fil. Det var helt otroligt gott! Det har jag inte ätit på ett halvår, jag fick minsan äta två grejer ja inte ätit på sex månader! Grill krydda och fil!

Vi packade med en gooood massäck till stranden, där vi låg heeela långa dagen. Helt underbart, väl insmörjd! Så inga brännskador här inte. Jag tog mitt första dopp, helt underbart.

Amanda fick reda på att hon var ledig, så vi var ju tvugna att hitta på något! Otroligt stressade skyndade vi på, men när vi hade 20 min kvar tills tåget skulle gå och Amanda stog i dushen förstod vi att det inte skulle funka. Så vi tog det lite lugnt, fixade till oss och tog taxi in till Long Beach. Vi åt gott gott gott på Crepe restaurangen, en god kaffe på Starbucks efteråt och sedan bio, "You dont mess with Zohan" hette den, något i den stilen. Väldigt rolig, Adam Sandler. Helt sjuk komedi som var riktat till terrorister och korkade Amerikanare.

Jag tog tåget hem och sussade i min säng. Kändes väldigt tomt utan min dator, som stog hos Amanda.

Klockan tio på söndag morgon vaknar jag! Upp och gör iordning för dagen, det var dags för city. Tåget gick 12, så vi var inne vid ett. Vi tog tunnelbanan upp till 86 (Rätta mig om ja har fel Amanda) där vi hittade en marknade mitt i gatan. Jätte mysigt, med lemonad stång och dom sålde sjalar, smycken, glasögon m.m. Vi vandrade där lite tills vi gick neråt igen för att hitta restaurangen Amanda vart på innan.

Vi hittade den, och vi tog ett bord på uteserveringen. Det blev en kyckling macka med avocado röra och en Heineken. Mm-mmm. Vi njöt i solen, tills det kom ett hellregn! Som tur var så hade vi ätit klart och skulle precis betala notan, men vi hoppade in lite under tak och väntade tills det värsta var över. Men våra planer var fler öl i Central park, den ideen sprack med en gång. Vad ska man göra när det spöregnar? Vi kom på en bra idee och styrde fötterna mot Museeum of National History. Där Ross jobbade, i Vänner ;) Det var inte så värst dyrt, 11 dollar. Vi såg massor av fräcka grejer, skelett och gamla traditioner. Fönster med olika djur i deras miljöer! Otroligt fräckt. Men dinosaurierna var ju fräckast, jag har massa bilder jag kan lägga upp senare.

När fötterna började gnälla tog vi tunnelbanan ner igen, och skulle till Levis för att hitta Amandas jacka. Vi hittade den dock, i för stor storlek. Det var den sista, en vecka tidigare hade hela Levis butiken var SMOCKFULL av den här jeans jackan. Tycker synd om Amanda.

Min flip flop var också otroligt hala när det var blött, lite läskigt mitt i stan.

Vi tog en Starbucks innan tåget hem, slappnade av och varvade ner. Och som vanligt, på tåget hem, lyssnade vi på musik tillsammans och möööös :)


Jag körde hem Amanda, så jag kunde hämta mina saker hos henne. Där var helgen sedan över, och ja! Vilken lyckad helg.


Igår var det en riktig slapp dag, jag och Amanda hade våran första playdate. Vi var på Mcdonalds och barnen lekte ganska bra själva. M och B lekte jätte bra ihop, C var riiiiktigt söt när han lekte med S.

Idag!!! Idag har jag badat, och gud va skönt det var. Men först var vi vid poolen vid parken tillsammans med Aline. Men eftersom livvakterna såg blixtar så var vi tvugna att gå. Så vi hoppade i poolen här hemma istället, och ja, vi har en pool nu.  Den är inte jätte stor, men alldeles lagom! Jag kan svalka mig också :) Men idag så var det inte svalkande, det var iskallt :P

Igår kväll var det au pair möte också, otroligt tråkigt. Handlade om gifter för barn, och va man ska göra. Men eftersom jag är så smart så visste jag redan allt ;)


TACK MARIE! Underbar är du, helt bäst! Du kunde inte valt en bättre tidning :) Tack!

Just ja, jag tappade nyckeln till huset i torsdags så dom ska byta lås.......... Men jag har kommit över det äntligen, så jag orkar inte berätta för er. Men allt e bra nu iaf.


Lill pojken repeterar allt han hör. Nu har han två meningar som trillar ur hans mun ofta - "This is off the chain yo" och "Yo, yo, Yo mama!". Sjukt rolig!


Nu börjar jag få kramp i fingrarna. Ha det toppen! Puss och kram!

Onsdag redan?

Dagarna går och veckorna likaså, man jobbar på och läget e lugnt. Inte mycket att klaga på förutom att jag lider av framtidsblackout. Det ordnar väl upp sig, men det är svårt att "planera". Eftersom jag själv inte har en aning om vad jag gör om 1 år. Har jag sökt in till skola, är jag redan inne, jobbar jag i Sverige eller utomlands, om jag inte ska plugga vad är mina planer då? Och jag veeet, att det får jag ta tag i när jag väl är där. Men det är några få saker jag är säker på iaf. Och det är att jag ska resa tillbaka till NY nästa sommar. Jag ska jobba på utestugan så att den ska bli klar till sommaren. Och så nästa vår igen ska jag åka skidor. Självklart ska jag ha jobb me.

Så långt har jag kommit.


Jag och Amanda vill ju gärna åka tillbaka till NY tillsammans, det hade ju varit kul att vara här tillsammans och uppleva det "igen". Men vi får se, jag hoppas på att det kommer bli så. Eftersom vi vad man ska göra, och inte göra. Och så har vi ju också gjort allt som man "ska" göra, så vi behöver ju inte skynda med något sånt. Jag tycker det låter kanon iaf!

Det kliar också i fingrarna på mig när det gäller SKIDOR! Huuhu, jag vill bara åka. Men om det nu blir NY nästa år, får jag vänta till våren där efter. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge :)

Nu ska jag göra annat, vad vet jag inte. Men ja e för trött för att skriva mer!

Ha de gott!


Lite både och..

Jag blev helt lyrisk nu när jag tittade på Mamma mia trailern och såg att på båten Stellan åker på är det en Svensk flagga :D


Men för att bli lite besviken så presenterar dom inte honom på trailern! Hrm...


Lite saker att berätta.

Jag har fått en Airconditioner på mitt rum! Äntligen, det är typ som en fläkt som sitter i fönstret, men den ger även lite kall luft. Helt underbart, nu slipper jag sova i barnens rum :)

Och MAMMA MIA kommer som FILM där även våran alldeles egen Stellan Skarsgård är en utav papporna!




Så, det blir väl både filmen och musikalen då :)


Jag har precis varit ute och gått, med mina nya inlägg i skorna :) Jag hade dom igår när vi var inne i stan, och jag tror nog att det gör lite skillnad. Det är snäppet skönare :)

Ska hoppa in i dushen nu, sen blir det Long Beach med Fernanda. Ska möta upp Amanda där, får se vad vi hittar på. Ha det tok bra allihopa och hoppas ni haft en riktigt trevlig helg :) Det har jag haft..

Godnatt

Sverige - Spanien, Sex and the city, Kladdkaka och drinkar.


Lördagen började med fotboll, vi stog upp och trängdes och hejade bland massa svenskar. Det var oerhört trångt och svettigt, men det var självklart en upplevelse. Nu uppskattar både jag och Amanda mer att vi är ensamna svenskar, tänk om alla hade förstått vad vi pratade om? Vi går ju och pratar högt om personer som går bredvid eller som är i affärer. Ingen förstår ju, hur bra som helst :)


Efter fotbollen hade vi tänkt att ta en picknick, men eftersom AC lät bra så blev det resturang. Valet var upper west side, men värmen var för mkt för mig så vi stannade i Times square och åt på Ruby Tuesday. Jätte gott och jätte billigt med en söt servitris :) Och kanongod sallads buffé. Vi satt där ett tag och var lite "bakom", vi båda var lite sega och tröga. Vi blev inte mindre tröga då vi var proppmätta efter maten, så en bio lät ju kanon! Vi tog oss till biografen och hittade en som vi inte en behövde vänta på, vi gick rätt in.

Filmen var jätte bra, och jag snyftade några gånger. Men, efter bion tappar Amanda sin telefon. Det roliga är att hon tappar den när eftertexten kommer, så vi tänker jaja, när det blir ljust här inne plockar vi upp den liksom. Men näää, vi står och letar och ja ringer och vi tittar på andra raden. Till slut kommer två killar me ficklampa och hjälper oss, men vi hittar inget. Men sen ringer min mobil "Amanda Mob" står det. Och jag svarar, då var det någon som jobbade där som hade fått telefonen. Men jag stog redan bredvid en kille som jobbade där så han tog min telefon :P Han var väldigt misstänksam och frågade vem det var flera gånger och undrade om han verkligen jobbade där osv, så följde efter killen som pratat i min telefon, ner till informationen där *trummvirvel* Amandas telefon var.

Väldigt snäll personal som letade som tokar efter den, och killen som prata i min telefon, så det inte var någon som försökte lura oss att komma nånstans och hämta upp den liksom. Men både jag och Amanda blev så chockade över hur fort snubben tagit telefonen med en gång liksom, men men.. Tur det var han.

När vi gick ut från bion SPÖ regnade det, och ville inte bli för blöta så vi sprang till Hardrock. Där bokade vi bord, medans vi väntade strosa vi runt i några affärer, där vi hittade många fina saker :) Tiden var inne då vi gick tillbaka till Hardrock, vi fick vårat bord och var beredda att använda våra nya legg, men.. Hon frågade inte, utan gav oss drinkarna så glatt :) Amanda provade en Cosmo medans jag tog....... Vad tror du Marie? Moojito (?) ! Prova också på en Kaluha Colada, jätte god.


Vi pratade om allt och inget, framtid och drömmar. En hel skön kväll verkligen, med skön musik. Så det ska vara :)


Tog tåget så jag var hemma vid 11, lagom. Nu ska jag sova, sen ska ja prata med min mamma imon som har en ny bil :) I mörkblå, som jag sa att det är min favorit färg på bil. Men som bara mamma minns att ja sagt å inte jag, men det är det såklart :)


Det ska regna lite imorgon bitti, men hoppas det blir strandväder efter det. Kanske, kanske inte!


Jag och Amanda smider planer.... Starbucks, och gymmet ;) Haha!


Puss och kram till er allihopa, nu ska jag surfa vidare lite och öva John Mayer låtar. Sen blir det bingen!! Ha det bra!


Bilderna då!


    

Jag och Amanda njuter av våra bullar :) och lingonsaft såklart!

  < Before After >


  Kan man bli mer stolt?



Underbart :)

And it burns burns burns


The ring of fire


Ja, bränd är bara förnamnet. Blåsor är sönderkliade på hela min kropp, så nu har vi kommit till ömsa-skinn stadiet.
Underbart!


Idag sover jag i barnens rum IGEN! Väldans, men hettan håller i sig.


Bara snabb information nu, ska snart sova.


Flickan slutade skolan idag, och dom sjöng och var fina på en liten scen. Men innan dom gick ut på scenen visade dom en film innan, ett bildspel på alla barnen och några såg vi lilltösen på. Och till detta spelades denna låten.





Tänk inte på videon, lyssna på låten och texten. Kan ni förstå att det inte fanns ett enda torrt öga där inne? Jag tyckte det var jätte hemskt, och tänk på alla mammor. Hemskt, men åh så vacker :)







OKEJ!!! Nu funkar INTE nånting på den här bloggen, bilderna vägras läggas upp. Så ni får hålla ut.


Nu ska ja sova! Godnatt!

Fotboll?

På lördag förmiddag blir det nog en Svensk krog/restaurang vid Times Square som visar Sverige matchen. Ja, patriotisk är väl det minsta man blir :P

Snart blir det IKEA, väntar på Amanda. Jag kommer gråta när jag går in där :) Åh, det finns inget bättre än IKEA (jo, men ni förstår känslan).

Ha det bra puss och kram

Ni kommer nog få se lite kort på mig och Amanda imon, efter vårat äventyr på IKEA !

IKEA

Japp... Idag blir det IKEA för mig och den andra svennen, köttbullar i mängder!!! Det säger ja bara..

"Kick his ass"


Ungar säger jag bara..







Jag har sovit i barnens rum 2 nätter i rad nu, vilket har varit skit gött. Jag får se om jag ska sova  här en natt till. Det är fortfarande varmt som tusan, men det börjar bli bättre. Brännan har börjat gå ner, vilket är väääldigt skönt. Men ännu inte helt borta, mina ögonlock är rynkiga och mitt skinn faller av typ. Men ont gör det iaf inte längre.

Lillkillen hade kalas i skolan idag, det var det värsta jag varit med om. Det var pizza, "cupcakes" och glass. Så på en halvtimma tryckte vi i ungarna allt detta plus sång och klä på barnen och tvätta dom och städa undan. Brian fick gå på toa precis efter, för allt det gjorde honom dålig i magen, jag mådde så dåligt för hans skull.

Jag pratade med min värdmamma idag vad hon anser om att någon kommer hit när jag jobbar, och hon sa att hon innan varit stenhård och alltid sagt nej men hon skulle tänka på det. Vi pratade om att barnen går i skolan tre timmar på morgonen sen så är man mest ute efter skolan, eftersom det är i agusti hon antagligen kommer. Hon skulle iaf tänka på det och prata med Frank, jag håller verkligen tummarna! För min del blir det bara mer hjälp, vi blir två som har koll liksom. Hoppas hoppas hoppas..


Nu ska jag nog sätta på en film, vet inte riktigt vilken bara.. Det återstår att se !! Ha det bra puss och kram

Åh Herregud!!

Sanna kanske ska komma, jajajajaja! Gud va glad jag blir, men jag ska inte ta ut något i förskott. Jag måste lirka lite mer min värdmamma och fråga vad hon tycker om att nån skulle bo här när jag jobbar. För det vet jag att hon inte gillar riktigt, men ja har ju varit här ett tag nu och det måste ju gå :)

Då kanske hon kommer, kan ni förstå det !!!!! Sanna är alltså tjejen jag gick i land med, hon jag flög i timmar med. Vi som satt där i minibussen och tittade ut och skrek varje gång vi såg en gul taxi! Vi som satt där, första svenskar, på au pair skolan och trodde vi hamnat på nått ruttet fängelse. Hon som fick springa och hämta lappar till mig på flygplanet för att jag skrev fel flera gånger. HON SKA KANSKE KOMMA HIT!

Gud jag är over the moon.. Får ta å dra ner mig lite, men jag hoppas verkligen. Verkligen verkligen! Gud va kul det ska vara, så sjukt att man kan sakna en människa man träffade en vecka. Jag drömde att hon var här och hälsade på :)


Gud vad glad jag är !!!



Jag kollar också flyg till mig själv, från LA till NY. Runt 200 dollar går det på, inte så farligt. Då åker jag halv 7 från LA och landar här kvart över 3 på dagen. Det är ju John Lennons "års dag",  och jag vill ju gärna hinna med att gå dit och kolla läget då. Nu när jag ändå är här.

Den här helgen har varit oerhört lugn, jag skickade iväg ett sms till Fernanda och sa att jag inte är kapabel till att gå utanför huset. Byxor är omöjligt att sätta på sig, och att GÅ. Nä, det funkar inte. Jag blir inne här hela dagen, antar jag. Klockan är ju bara halv 6 hittils, men vi får se.

Ha det bra puss hej!


32 grader!

Varmt som tusan, så jag har varit inne heeeela dagen med mina kompisar AC och AC. Sitter nu inne på värdföräldrarnas rum och kyler mig. Eftersom jag inte har någon AC, men dom kollar på en nu, så är det väldigt varmt i mitt rum, helt sanslöst!!! Frank sa att ja inte ens ska prova att gå ut idag, det är äckligt. Så jag håller mig inne, det blir barbeque ikväll och Starbucks med tjejerna kanske. Vi får se.

Jag är iaf röd röd röd röd, var på stranden igår, och blev röd röd röd röd. Hemskt, jag kan inte gå, inte röra mig. Jag lider, mina ögonlock är sönderbrända. Så puckad man e.


Men nu ska ja prata vidare med min mamma, och fortsätta kyla mig.


Puss å kram!


Gammal å gaggig..

20 år. Det är inte illa! Igår hade jag en helt okej födelsedag, jag hade faktiskt glömt av det på morgonen. Påväg in till toan säger Lisa grattis till mig och då minns jag.

Jag fick ett High School Musical kort, och ett visa kort med 50 dollar på plus ett telefonkort med 10 dollar. Alldeles lagom, sedan rullade dagen på som vanligt.

Efter jobbet satt jag på mitt rum, och va väldigt splittrad. Det var väldigt tomt efter helgen, två livliga kusiner och en syster i några dagar, sen plötsligt är det borta. Jag fick ingen tårta, men dom hade gjort iordning två donuts med ljus i och så sjöng dom för mig. Lisa hade köpt min favorit glass också :) En stund senare plockade Amanda upp mig och vi körde förbi Aline för att hämta upp henne också, vi åkte till Starbucks där vi mötte Fernanda. Vi satt och tjötade lite, tog en kaffe och hade allmänt trevligt. Helt utan förvarning stänger dom (Dom brukar varna sisådär 3-5 min innan). Jag åkte hem och tänkte lägga mig men fastnade i ett intressant samtal med Lisa och Frank. Om allt och inget, men om försäkringar minns jag mest. Här får man försäkringar för familjen genom jobbet, det är billigast så. Och barn får ingen gratis vård, men jag måste fråga, om någon är astma allergisk i Sverige, får dom då mediciner gratis? Jag blev så osäker så jag kunde inte svara, och mamma, vad går min försäkring på om året?

Jag började ju stor gråta när jag sedan tittar på youtube, och ser att min favorit vann!! Britains got talent pratar jag naturligtvis om. George Sampson, VEM var det som var ett fan redan innan han kom på iår? Det var jag, vem sa att han är bäst? Jag, så jag är helt enkelt bäst.

Löneförhöjning!! Ja, ni hörde rätt. 27 Juli tror jag det var, då blir det 18 dollar mer i veckan, förhoppningsvis 20 då min värdmamma rundar uppåt. Det kommer bli mycket lättare att spara nu, och nu kanske jag till och med kan spara till shoppingen ;)

Det ska bli kanon varmt i helgen, fasst det varit regn å bös i veckan. Jag och Fernanda kanske åker ner till stranden och visar upp våra nya bikinisar. Det hade varit skönt å bara slappa hela lördag, ligga på stranden och dega. Som tur är ska Fernanda med spara, så hon drar nog inte me mig på något dyrt :P

Amandas morbror kommer i helgen, och hon är tok glad! Gud va kul det ska bli för henne, jag hade ju hellre velat att mina kusiner och syrran kom igen.

På tal om dom, så hade jag en kanon helg. Strålande väder varenda dag, vi hade ett fullsmockat schema men det var otroligt skoj. Åkte riktiga turist bussar utan tak, så man fick se staden på ett annat sätt. Även om man bor här, och kommer vandra runt här hur mycket som helst, så lär man sig mycket på dom bussresorna. Det va jätte kul och intressant! Men något jag tyckte va kanon, det var att besöka Ellis Island, där våra kära utvandrare steg i land för första gången. Man kunde nästan, nästan känna en känsla av att stå där helt själv i ett helt främmande land och inte kunna språket. Det var en upplevelse att se det!

Jag hade skaffat leg förra veckan, för att vara beredd för helgen. Men jag drack minsan drinkar varje dag och det var inte någon som frågade. Jo, en kille frågade men vi svarade bara ja och då var det bra.

Ni ska få lite bilder från det senaste också!

 1.  2.  3.  4.  
5.  6.  7.  8.
 9.  10.  11.


1. Första morgonen, frukost.
2. Fontänen, som är med i ensam hemma hörde jag nånstans, och Enchanted nån annanstans.'
3. 3 Kusiner gåendes i Central Park.
4. Jag och världens bästa syster, Central Park
5. Snyggast i stan, vid Strawberry Fields.
6. Valda till årets snyggaste, sitter på en tour bus.
7. Jag på en buss.
8. Inne på en riktigt fin resturang, årets varmaste dag typ.
9. Syster och Statue of Liberty.
10. Marie och Syrran kollar om dom visum.
11. Jag med min första Cosmo på Hard Rock Cafe :)


Nu ska jag ringa Amanda och säga till henne, så ska hon ringa å beställa tid för henne och mig :) Ha det bra allihop! Puss och kram!

Ingen uppdatering..

om helgen, men jag måste ju skriva ett litet inlägg på min födelsedag.

Ni får läsa mer imon om denna dag och helgen! Puss och kram sov gott

RSS 2.0