God Jul och Gott Nytt År!


Hejsan alla glada. Satt här inne på "mitt" rum och tänkte att det är nog dags att blogga. Jag måste göra det oftare, inte riktigt för eran skull men för min skull.

Julen har varit helt kanon! Jag kom till Göteborg förra onsdagen klockan 12 och det kändes underbart, Göteborg är kan man väl säga som gammal kärlek, det rostar aldrig.
Pappa hämtade upp mig och jag åkte raka vägen in till fullproppade kungsmässa och sa hej till mamma! Handlade lite nödvändiga saker och sedan återvända vi hem. Fick krama min underbara katt, som jag faktiskt har glömt av (!!!). Inte OK. Men han va fet och jävlig som vanligt ;)

Åkte till min systers jobb på kvällen och fixade med mamma och pappas bröllops present, dom gifte sig för 20 år sedan iår och det är lite speciellt. Så vi skrev och klistrade och pysslade med två böcker, en till pappa och en till mamma.
Var hemma ganska sent och gav dom böckerna! Sen var det sista fixet med dessa jobbiga julklappar.

Julafton iår var nog den bästa på länge! Vi var över 15 stycken här som åt och drack, och var otroligt högljudda! Men det är våran släkt det :) Vi hade också tomte iår, Andreas fick äran och han gjorde det ganska bra. Det var så himla skoj också att träffa små flickorna. Josefin, Mikaela och Linnea som faktiskt var tystare än vad vi var.

Det blev sent, och hur mycket jag än hade velat sova länge dagen efter så gick det inte i den förbaskade tält sängen!!
Men nu äntligen har vi fixat en sån där stor och hög luftmadrass som blåser upp sig själv. Mycket bra :)

På juldagen var det självklart utgång, kan väl säga det kortfattat med lång kö och mycket alkohol!

Lördagen hämtade jag upp min mormor och moster, vi gick till Facklan och satte oss och tjötade lite innan vi gick in till filmen, "Luftslottet som sprängdes", kanon bra!!! Känns så bra när hämnden är ljuv i varenda scen nästan :)

Jag har också hunnit med lite shopping på IKEA, lite bokshopping på Rusta, lite kinamat med Sara, lite hockey med Syrran, lite kortspel hos Syrran, Middag hos min Mailiz och en hel del till.
Imorgon är det nyårsafton, jag har planer med min syster och Erik men vi får väl se hur det går för Erik verkar sjuk. Jag vågar att vägra Freddans fest, not again!!

På måndag återvänder jag till Norgeland och fortsätter nästa år med jobb. Jag ska väl vara glad att jag har jobb och att jag sitter säkert. Tyvärr är det inte många som gör det nu!

Ha det så bra allihopa, ska försöka blogga bättre!

Kommentarer

Skriv något!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0