Byta jobb?


Kaos är väl ingen överdrift när det gäller dom sista 9 dagarna. Chefer som inte tar ansvar eller bryr sig om sina anställda, men vi däremot måste ta ansvar och jobba över ungefär varje dag!
Det finns en heltidstjänst på vero moda här i Sandefjord, kanske ska söka till den?
Om jag har ett eget företag eller en egen restaurant så kan jag acceptera att jag måste ordna och fixa men just nu så vill jag bara jobba. Inte behöva sätta upp schema eller försöka pussla ihop allt så att det funkar, samtidigt som vissa kollegor är rent av dumma i huvudet.

ÅH! Jag är extremt irriterad och jag ska prata med Gunn imorgon, att det är inte såhär jag har föreställt det överhuvudtaget. Vilket ställe har inte en lista på vikarier eller "ringfolk" så att man inte sitter i klistret. Det är sjukt, dom förväntar sig att vi lever för detta ställer och gör precis allt för att det ska gå ihop medans dom inte ens orkar kolla igenom några CV:n.

Blir helt matt... Vad ska jag göra?

Äntligen Söndag!


Den här veckan har känts som en evighets vecka! Olsa är på semester och Monika är sjuk, så i fredags jobbade jag tidigt men fick komma tillbaka till jobbet på kvällen. Igår så jobbade jag hela dagen och shit så trött jag är idag!!

Min kära mamma var här förra helgen och hjälpte mig att flytta, det gick faktiskt ganska bra. Allt gick mycket fortare än vi trodde! Vi åt god mat på lördags kvällen på restauranten och bara tog det lugnt, härligt!

Nu har jag bott i mitt lilla rum i över en vecka, det är inte långt kvar nu tills jag får komma in i det stora rummet! Som jag längtar, här kan jag inte ens tvätta för jag kan inte hänga upp tvätten någonstans. Men jag får tvätta små tvättar och hänga upp det lite överallt där det finns plats.

Idag har jag tagit en fika med tjejerna från jobbet, men nu slappar jag bara. Ska slappa hela dagen!

Ha det så bra, tillbaka till slappningen..

RSS 2.0